🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 311
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 990
Забравих да кажа, че ми хареса коментарът на Любомира относно Росица - мисли, че е приета от "готините", но дори и в "разговор" с нея, онези двете не я поглеждат, нито слушат.
Което само показва, че злобилките ги дразни Роси, дори когато не е при тях - не гледат себе си, а Роси това, Роси онова. Яд ги е, че при Даниела и Ферай Роси не е така спихната…
Такава злоба, завист и нестихваща агресия срещу човек, който нищо лошо не ти е причинил, винаги се връща. Кармата не прощава, така че Любка ще го разбере по трудния начин! Грозна по душа, грозна и съсухрена външно! Пълен унисон 👌

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 17:06 от Catfish

# 991
Ферай нали е мюсулманка, защо нагъва тия свински мезета?

По-младите турци в България си ядат на воля свинско съм забелязала.

# 992
Кога е казала, че е мюсюлманка? Само по името ли съдите?

# 993
На мен ми се стори, че мернах Ферай да се прекръсти в един от епизодите.

# 994
Ако приемем, че гледаме предаване, чиято основна цел е влюбване на двама (в този сезон да се чете: трима, четирима или повече Laughing) души и създаване на истинска двойка на финала, мисля, че разсъждаваме доста егоистично, от гледната точка на зрители, които очакват сеир и забавление. Реално, като тук говоря за себе си, ако съм ухажвана или поне заобиколена от повече мъже, но съм наистина влюбена само в един, то хич няма да ми пука за останалите, нито ще се напъвам да се виждам или да интимнича с тях по задължение, а ще искам да прекарвам времето си само с моя избраник. И това е естествено. Затова, може би, не трябва толкова да упрекваме Мартин ако се е влюбил в Данка и иска да е все с нея. Нали това е целта? А в любовта няма място за повече от двама (обикновено Smile). Вярно, че е скучно за нас, особено като се има предвид особата на въпросната, но е напълно нормално за влюбен човек. Освен това, продукцията се напъва с всички сили да извади двойка и явно е дала своята благословия на Мартин да действа, както пожелае само да има резултат.

# 995

Около мен има близка туркиня и като идва вкъщи на гости гледам всичко да е телешко. Свинското не го докосва.

# 996
Всички нагъват свинско, тук таме има по-вярващи, които не го докосват😃

# 997

Около мен има близка туркиня и като идва вкъщи на гости гледам всичко да е телешко. Свинското не го докосва.

По-скоро са изключения сред младите да не ядат свинско, моите познати турци всички ядат.

# 998
А дали наистина Росица е такава света вода ненапита, за каквато я мислите?
Все ми се струва, че не всичко се вижда на екрана.
Май Силвия каза, че "сама си е виновна" за отношението на останалите към Роси.
Най-вероятно и Роси си има "кафяви гащи", за които публиката не знае.
Силвия е супер глупава. Тя може всичко да каже. Чалга марионетка с комплекси. Аз не знам що за възпитание дава тя на децата си...
А иначе, сериозно, Роси си има недостатъци (мога да кажа 2-3), но не са пропорционални на груповото мачкане. И по никакъв начин не извиняват Далавера-доносницата как отиде да й се прави на приятелка, за да снася за поредната интрига.

# 999
Интелекта на Силвия е без коментар. Но явно Роси "работи зад кадър", за да имат "другите" такова мнение за нея.
Какво точно е мнението - нямам идея, но явно не е много долюбвана.

# 1 000
Но Ивет и Ива не казаха нещо лошо за нея. А Елвира даже каза, че Росица се е застъпила за нея.
На тия пирани им е все тая какво гризкат, важното е да правят интриги и да бабаитстват. Не мисля, че им трябва особена причина. Веднъж да си им дал отпор и после това се преувеличава как така не мислиш и не действаш като тях. Просто са си селяндурчета.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 16:59 от Linda*kiss

# 1 001
Гледам,че Росица и навън е неадекватна. Всичките ѝ видеа в Инстаграм и тик ток  са насочени към групата. На последното видео написала " They were dirty" , а снимките са отдавна приключили. Нали живее живот мечта в Калифорния.
Мисля,че Алекса каза, че в бележката под масата е ставало въпрос за Косара. Не е имало име, но е имало специфична случка с Косара и от написаното всички са разбрали, че е тя. Та Росица не е света вода.

# 1 002
Гледам,че Росица и навън е неадекватна. Всичките ѝ видеа в Инстаграм и тик ток  са насочени към групата. На последното видео написала " They were dirty" , а снимките са отдавна приключили. Нали живее живот мечта в Калифорния.
Е, не е така. Всички участнички по време на предаването правят някакви препратки към епизоди и теми. Това е част и от набирането на последователи.

# 1 003
Тя не прави препратки към епизоди. Тя още не може да преживее групичката.

# 1 004
Прави препратки към теми - вижте какво обсъждаме тук. Явно, че си е точно елемент от епизодите.

То явно и махленската групичка не са си преживели филма, защото нали имали чат, в който продължавали да бълват змии и гущери.

Общи условия

Активация на акаунт