🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 332
  • 2 587
  •   2
Отговори
# 975
Този черен бански не прави добра услуга на Косара, за всички претенции които има, че е хубава, да вземе малко да се стегне.

Далеч съм от мисълта, че жените трябва да сме с фигура на модели, но като се презентираш за висока топка, поне изглеждай като такава.

# 976
Васето голям пън се оказа. Или няма привличане към никоя освен Клюкара, или просто си е дърво. Синтия е хубавица, но сякаш не умее да флиртува и се държи като приятелче с Васко, той с нея също.
Клаудия още по-неприятна ми стана след евтиното си самопредлагане. Виктор много отблъскващо се целува с всички, все едно се насилва, което е доста вероятно.
Мартина и Ана трябваше да откажат черните рози докато имаха шанс да закопаят Мартин. Сега ще бъдат публично унизени и изгонени като непотребен боклук.
Данка вече тържествува злорадо, почва да си издава прикритата злобичка и арогантното високомерие. Коментира как Мартина имала две мозъчни клетка, сякаш тя е голямата умница..пълен смях.

# 977
Забравих да кажа, че ми хареса коментарът на Любомира относно Росица - мисли, че е приета от "готините", но дори и в "разговор" с нея, онези двете не я поглеждат, нито слушат.

Скрит текст:
Васил е представител на ''черно-белите'' хора, така ги наричам аз, много праволинеен, има план как трябва да се случват нещата, съответно се държи по ''правилния'' начин с жените, вади от ръкава си клиширани свалки, вероятно смешки има също заучени, знае 3-4 вица, които да разказва, за да не е валат и т.н. Изключително силно рационален, отново на ниво '''трябва'', с много силна мъжка страна, това е, което изглежда мъжкарско и стабилно в него. Но наистина, слаба Анима. Трудно ще удържа емоциите в жените и според мен, ако усети, че някоя е по-дълбока, ще бяга яко. Ще гледа да бъде винаги на ниво, каквото и да означава това според неговия кодекс на поведение. Много, много жени обожават точно такива мъже и после се сблъскват със стена от ригидност, ограничаващи вярвания и прави линии. Предпочитам един Мартин, с който бих могла даже да поклюкаря и да си ревем, отколкото Васил. Виктор, мисля, че ако съумее да развие мъжката си сила, ще може да стане много на място и да излъчва увереност, мъжественост, стабилност. Има много хляб в него, засега просто му се играе и не е работил по тези си качества. Реално, когато си хубавец и си бил многократно валидиран физически, останалите елементи остават на заден план, при него даже не е толкова изявена липса, като при много хубавелки, които си живеят цял живот само с това. Вижда се, че има баланс, отношението му към жените е много мило и уважително, макар и незряло, има ценностна система развита. Сега, той учи за актьор. Какво толкова има да нацелува няколко героини, в крайна сметка, ролите изискват и такива жертви. Същото се отнася и за останалите ''актриси''.
Даниела и Мартин наистина трябва да си ходят, което автоматично ще изведе и момичетата на Мартин. Имам чувството, че АМ само седи и дебне в засада Мартин да се наиграе с Даниела, за да го сприщи в някой ъгъл навън.
Май за режисьор учи, ама все едно. Поне да не си беше чел етюда от листче, не е професионално някак...

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 17:32 от Не се сърди, човече

# 978
Пореден изключително скучен епизод от "невероятното" реалити! Стана очеизвадно как всички следват нечий тъп сценарий. Иначе не виждам как Виктор би спечелил това "състезание".
Синтия излезе от сянката ... Жалко за което. Преди поне създаваше впечатление на нещо повече. Развали това впечатление.
Косара изглежда наистина зле в з@дника. А като забременее ще стане тотално безформена, ако не вземе мерки. А може би вече й е късно за такива.
Клаудия изплиска легена с агресията си. То е ясно, че за хора, водещи редовен полов живот, това въздържание натяга обстановката, ама тя прекали. И утепа с един замах предположенията ми, че е нещо по-читаво от другите.
Иначе не мисля, че на Мартин му работи горната глава в любовен захлас. По-скоро вече му се "работи", а не му се плямпа.
Да стават и да напускат разните неудовлетворени моми, ама май не могат да си тръгнат току така.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 17:35 от Не се сърди, човече

# 979
Синтия е страхотна, наистина, но на срещата беше скучна, защото нямаше нито за момент флирт от нейна страна или някакъв опит да го разчупи, предизвика с нещо. Тази среща беше по-скоро академична, отколкото романтична, нулева тръпка, а все пак тя твърди, че го харесва. Иначе тя заслужава нещо много по-добро от това дърво Васил.

# 980
Синтия е страхотна, наистина, но на срещата беше скучна, защото нямаше нито за момент флирт от нейна страна или някакъв опит да го разчупи, предизвика с нещо. Тази среща беше по-скоро академична, отколкото романтична, нулева тръпка, а все пак тя твърди, че го харесва. Иначе тя заслужава нещо много по-добро от това дърво Васил.

Той Васил е като робот как да флиртува с него. Такъв обран човек, че ако се съберат с Бранимира ще са като статуи, даже няма и да се карат, защото ги мързи.

# 981
Добре де, още ли не им ли светва лампа на мацките, като всяка след среща с Васята каже "намерихме много общи неща".

# 982
Обикновено в подобни шоута хората защитават и харесват тези, които са нападани. Последно Марио спечели в ББ. Аз също го намирам за много грозно. Все едно да риташ паднал кон. И това е причината да са по-обрани към Росица, иначе щяхме да гледаме много грозни неща. Когато Косара я нападна Ана Мария я прекъсна точно поради тази причина, не е глупава, досеща се как ще се приеме навън. В това отношение Данка ги превъзхожда. Тя е завладяна от собствената си особа. Grinning
На срещите всеки трябва да се държи както му идва от вътре. Никой не е шут да забавлява другия. Така най-лесно ще разберат дали ще останат заедно. Тук е романтика, мечти и ..реклами Grinning

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 16:12 от daniela19

# 983
  • София
Забравих да кажа, че ми хареса коментарът на Любомира относно Росица - мисли, че е приета от "готините", но дори и в "разговор" с нея, онези двете не я поглеждат, нито слушат.
Което само показва, че злобилките ги дразни Роси, дори когато не е при тях - не гледат себе си, а Роси това, Роси онова. Яд ги е, че при Даниела и Ферай Роси не е така спихната…

# 984
Е, той Васко със всяка намира общи неща, но само с една споделиха обща слюнка, така че... с Клюкара са си идеални  - с хубави очи и не особено забавни.
Макар че, според мен тя е най-привлечена от Мартин.
Просто нямаше как да се включи достойно в състезанието му и предпочете да конкурира Мартин като главен играч, отколкото да се конкурира с Данчето за него, която си е не добре прикрита змия.

# 985
Ферай нали е мюсулманка, защо нагъва тия свински мезета?

# 986
ВикитУ трябваше да включи в скеча и :

“Трябваше да се изкъпеш”😆

Как тъжно гледат Мартинките в новото промо. Силвето ша риве. Вижда се края на почивката.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 16:16 от Labubu8

# 987
А дали наистина Росица е такава света вода ненапита, за каквато я мислите?
Все ми се струва, че не всичко се вижда на екрана.
Май Силвия каза, че "сама си е виновна" за отношението на останалите към Роси.
Най-вероятно и Роси си има "кафяви гащи", за които публиката не знае.

# 988
На благочестива вярваща ли ти прилича? 😁

# 989
Не е явно.

Общи условия

Активация на акаунт