🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 746
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 120
  • София /Абсурдистан
Силвия голяма чалгарка.
Тя ако не забие някъде чичко паричко, ще гледа такава почивка през крив макарон.

# 121
Респект към Виксъна! Joy
Тъп и упорит.
Малко мъже не се отказват така.

# 122
  • Stockholm
Бранка е висока, с мъжко телосложение, любим тип на Виксата, който си търси физически идентичен на него самия партньор. Само че се сблъска с най-негативни форми на женственост при Бранка Joy

Бат Васко и Ади - пълна скука.

Елвиса и леля Данче не искам и да ги коментирам- неприятни чалгари.

# 123
Силвия голяма чалгарка.
Тя ако не забие някъде чичко паричко, ще гледа такава почивка през крив макарон.
На тези години и вече вехнеща, ще трябва да е дядко-паричко.

На Васко да е бос, на плажа със сърф и сладолед му стига, Адито я пропусна в нужните неща Laughing
Ау, на 30 била Ади... ами... сори!

# 124
Виктор за 154367433 пореден път: Каня Бранимира!
Бранимира: Много съм изненадана, не очаквах!

Все се надява, че ще я остави на мира, но нее 😀

# 125
Респект към Виксъна! Joy
Тъп и упорит.
Аз вече мисля, че се прави ,просто не може да съществува чак толкова смотан мъж Joy

# 126
Само на мен ли Васил ми е противен? Не знам точно защо, но ми е много са ми отблъскващи и гласът му, и външността, и поведението, абе, всичко.

# 127
Адриана е ужас с това “човек”, “опааа”, “ейййй”ц , говори бързо и неприятно, много се е развълнувала

# 128
Ехааааа обърнаха ми се очите от полюляващите се дини на АМ!

# 129
Респект към Виксъна! Joy
Тъп и упорит.

Виктор в тези моменти ми напомня на мъжа ми, както го бях отрязала зловещо 2 години, преди да станем гаджета, и той две години се опитваше да поддържа контакт с мен 😂 не съм Бранимира, честна скаутска 😅

# 130
Направо лека полека Марто ми се срива с неговата "голяма любов към неговото момиче" и с мазните си чалги. Скука пълна.

# 131
Тая чалгария сложи кръст на всеки опит за финес и стил в това шоО..  Simple Smile

# 132
Силивя, като изтървана. Чалга не видяла и не се наиграла.

# 133
Оф, каква е тази мазна чалга, ужас.

# 134
  • вкъщи
Само аз ли не знам тези " хитове"? Ако това слушат младите " дами" , горко им на младежите и респективно и на моя син, който е много далеч от чалгата и наливането с алкохол. Посред бял ден поркат и друсат телеса. Бляк...

Общи условия

Активация на акаунт