🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 880
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 260
Ама Любомира наистина изглежда болнава след новините от последните 24  часа.. сега остава Викчо да мине и да каже, че е неподдържана
И да я прати да се изкъпе. 😁

# 1 261
Поне си показаха истинските лица.
Мартин вече разреди отбора, чакаме останалите ергени да отпратят по някоя мома, че много курортистки,  че и злобни при това.

# 1 262
Нали беше зор Мартин и Даниела да са си сами, да си изживяват любовта, да си лягат, да стават заедно...Какво правят при останалите? Със самодоволни усмивки на най-по-важните тровят атмосферата. Колко жалък трябва да си, за да си играеш на патриции и плебеи?

# 1 263
От трите изгонени най-тъжно ѝ беше на Силвия. 😁
Свърши курорта Simple Smile

# 1 264
Слушам Косара и ми се повдига. Това е рядко срещана расова селянка.

# 1 265
Адриана горката се чуди в какво гнездо на оси е попаднала. Само тя реагира адекватно и каза, че това си е тяхно решение.

# 1 266
Нямала смелост Злюба хаха каква лицемерка само. Криеше целувката, за да й е по-лесно. Тогава май и Косара беше в играта за Виктор. А иначе да засича в скандали има смелост. На каква се прави 😄

След решението на Мартин, махленската дружинка как бяха налазили диваните пораженчески и въпреки всичко продължаваха да наглеят.
Ъпсурт имаха една песен:
“ Мишки срещу мене църкат, като ме видят, познай къде си бъркат.”
А народът отдавна го е казал “Кучетата си лаят, керванът си върви”. Ех, колко им е тъпо 🤣🤣🤣 останаха да си дърпат косите.

# 1 267
Ако Косара беше останала на курорт с Васил, друга песен щеше да пее.

# 1 268
Защо тоя Наум изглежда и говори толкова дебилно? Язък за генетичния материал!

# 1 269
Мартин от ерген стана заврян зет.

# 1 270
Тоя Мартин по цял ден край тези жени ли ще стои сега. Отива му между другото. Новата Мартина ще бъде. Смешна работа. Стана като зелено училище.

# 1 271
Ех, тамън си представях как тяхното “гнездо” да е някаква пропаднала колиба… Данчето да готви, а Мартин да пере. 😁

# 1 272
Аз не разбирам толкова негативните коментари за групичката на ‘злобарките’. Ами те няма какво да правят там , станали са си близки и откровено има някой, който смятат за фалшив и ги дразни много. Очевидно Мартин и писателката не са заедно вече, така че вероятни са имали право. Какво толкова като я обсъждат? Не е като в предишните сезони да е някакъв махленски тормоз. Не я харесват момичетата и го показват. Та ми е странен този хейт при положение, че Даниела си е скандална и адски неприятна персона.

Ами по същата логика и на нас не ни харесват злобарките и ги обсъждаме.

# 1 273
Да влязат двамата Ергени В. и В. малко да разведрят работата.

# 1 274
Оф Синтия почва много да опротивява

Общи условия

Активация на акаунт