🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 906
  • 2 587
  •   2
Отговори
# 1 155
Ми то си е за неудобство, някой да иска да те пробва за малко, дали ставаш

# 1 156
А можеха да го изпреварят и да върнат черните рози.. Ако имаха достойнство разбира се

# 1 157
"Ти си моят Офицер!" - към Анна Мария... И на нея очите и светват, като, че ли за това е дошла?
Марто, ти голям шахматист! Силвия - Кон, Ана Мария -  Офицер, а Царицата - Даниела, и голямото ти Его = Царят! Пешките ги пробута на Васил.
Сега  остава Царицата да те матира!

# 1 158
  • София
За мен езикът на тялото на Даниела казва, че не го харесва и не го иска. С това кикотене и въртене на очи.. май само в предаване, може да сработят трикчетата? Не знам.

Дали все пак ще има церемония на розата?

# 1 159
Нормално е да са фрустрирани. Надеждата умира последна, когато харесваш някого. Не е яко, дори и да знаеш накъде духа вятъра. А пък, ако са те залъгвали като Мартина, си е голяма гадост и унижение. Аз бих се разревала даже.

# 1 160
А Даниела ако иска пари и издръжки, защо да не се постарае да е с него

# 1 161
Не знам кой направи коментара за токсичните връзки, ама е в десетката.

# 1 162
  • Stockholm
Аз също се надявам Даниела да има чувства към този ерген, но някак не ми е възможно.
Дано им се случат нещата, че Мартин не веднъж горкия ще излезе баламурник.
Повече си мисля, че го направи, за да се говори за него. Той ще е единственият ерген, който е живял там с избраницата.

Единственият ерген, който изработи продукцията, за да консумира  избраницата си преждвременно и за сметка на продуцента. Изработи и избраницата, като я постави в капан.

# 1 163
  • here and now
А Даниела ако иска пари и издръжки, защо да не се постарае да е с него
Защото той е далече от това, което иска тя.

# 1 164
Момичетата на Васил и Виктор така реагират - сякаш Марто ги кара те да си лягат с Даниела.

# 1 165
Ми то си е за неудобство, някой да иска да те пробва за малко, дали ставаш
Яко я прецака Марто Даниела!! Приклещена е. Трябва и тя да доказва още там любовта си. Не го очакваше. В никоя книга не го пише. Satisfied Да, има го в америакнския формат, но тя едва ли е знаела.

# 1 166
Аз също се надявам Даниела да има чувства към този ерген, но някак не ми е възможно.
Дано им се случат нещата, че Мартин не веднъж горкия ще излезе баламурник.
Повече си мисля, че го направи, за да се говори за него. Той ще е единственият ерген, който е живял там с избраницата.

Единственият ерген, който изработи продукцията, за да консумира  избраницата си преждвременно и за сметка на продуцента. Изработи и избраницата, като я постави в капан.
Няма начин да си Мартин и да не се опиташ да ги надиграеш всички, това го кара да се чувства жив.

# 1 167

Дали все пак ще има церемония на розата?
То вече се знае кой ще си ходи и няма да има тръпка. Може някой фолк купон да им спретне Марто.  Жал ми е за родителите му, които са искали да инвестират в него, някой да наследи занаята..., а се е получило един фолк маниак, купонджия. За политиката - не знам какво да кажа, не, че няма качества, но дано се опази и последва баща си.  Чакам да видя майка му на среща с Даниела.

# 1 168
"Ти си моят Офицер!" - към Анна Мария... И на нея очите и светват, като, че ли за това е дошла?
Марто, ти голям шахматист! Силвия - Кон, Ана Мария -  Офицер, а Царицата - Даниела, и голямото ти Его = Царят! Пешките ги пробута на Васил.
Сега  остава Царицата да те матира!
А Мартина?

# 1 169
От трите изгонени най-тъжно ѝ беше на Силвия. 😁

Общи условия

Активация на акаунт