🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 839
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 335
Ексклузивно ви пожелавам лека нощ Joy
Да лягаме че на утрата да не ни казват че имаме болнав вид JoyJoy

# 1 336
Който не е юрист, ако обича, да не коментира за сложни юридически понятия като "давност", защото само подвеждате хората.

Аз пък ги разбирам Брана, Косара и Люба, че тъгуват за приятелките си. Ще им мине след ден, два. Манипулаторката Даниела пак подвежда Мартин, че се цупят, защото й завиждат едва ли не. Не мисля, че им дреме за Мартин и избраницата му особено.

# 1 337
Опа, в следващия епизод Косара нещо изригва. Явно е научила за целувката- облог, което може да излезе единствено от Марто, който вече живее у тях.

Той явно е решил да ги почне една по една, след като му се направиха на стопанки на къщата и го гледаха лошо Joy Дано да ги подпука, както той си знае Satisfied

От миналия сезон те помня (заедно с още няколко други потребители), защото всеки път се смея с глас на коментарите ти Smile

# 1 338
В епизода във вторник-Данка пере гащи и чорапи на Марто. В сряда- Данка върти черпака. В четвъртък-Данка пуска прахосмукачка в западното крило на имението.
И се събуждаме, а краката ни...отвити! Няма как на агънцето майката (за да не казвам овца,че е обидно и визирам Данка,ако на някого не му е ясно) да пере и готви,защото и е под достойнство  видиш ли!  Само се надявам, че и това дъно някога ще си намери майстора!

# 1 339
Ферай много ме забавлява в този епизод, могат да я държат до финал да има смях. АМ и Мартина много достойно излязоха и за това браво, но не мога да кажа същото за Силвия която няма никакво самоуважение явно да седи толкова дълго. Стискам палци Васил да откаже роза на Косара по най-гадния начин. Нейната наглост вече е прекалена.

# 1 340
Ето, сега разбрахме защо ще живеят в къщата на булката. Марто ще го играе психотерапевт на  терен.
Той ще ги побърка по-успешно и от пишман Маги 😂
Мартин - сценарист за следващия сезон!!!

Силвия - придворният шут рецитира някакви “умозаключения” пред Мартин. Клоун, тотален клоун е тази Силвия 🤡

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 22:29 от Linda*kiss

# 1 341
Доста скучен епизод по мое мнение. Разтегнаха го това с Мартин и Даниела, в 20 минути би се побрала цялата информация от 2 часа. Толкова срещи, толкова разговори...
Силвия се разрева, че ще трябва пак да си гледа децата. АМ пък обратно, направи се на братушка, Желязната дама, но сме наясно, че е плакала тайно след това. Мартина се ядоса, че не можа тя да го отреже на церемонията, Даниела пък й разбъркаха плановете.
Единственото интересно ми беше промото за следващия епизод, когато двете "специални" дами (едната заради родителския развод, другата щото се мъчи с все сили) ще усложнят живота на Виктор, който ще трябва да свързва няколко смислени изречения подред, а Васил - да реагира на емоция с характер, който няма.

# 1 342
По-скоро Марто ще го играе бармана и ще пуска интриги. Доста украсява и изкривява в преразказите си.
А Клюкара и тя ще хапне от собствената си отрова.
На чужд гръб 3 целувани момичета били готино изпитание, сега за един бас ще се фръцка..
Аз си мисля, че не е заради баса, просто са толкова афектирани Любомира и Косара, че подкрепящата им среда ги напусна, че дори срещата не може да ги развесели. При Любомира сигурно и инфото за 3-те целувки са я скапали, но все пак тя е била най-много пъти и най-дълго целувана, но тя най-вероятно не отчита този факт.

Даниела и Мартин естествено, че ще ги сложат в къщата на жените. Все пак искат да снимат още провокация и интриги. Щеше да е прекалено лесно и да му позволят да си разпусне кандидатките и да им дадат отделно място с Даниела.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 23:03 от BobbyDyl

# 1 343
Ох тая Данка, как го прави, не мога да разбера- в миналия епизод каза, че недоволна , че са тръгнали момичета които не я интересуват и хоп всички трички, които я интересуват си тръгнали наведнъж😆

# 1 344
Размърда се тоя сезон накрая, то таман взехме да се поразсънваме и свършва... Ще си пия джиприсанчичи и лягам. Нямам търпение другата седмица Косара да се ядоса на Васята, дано да е разбрала за баса

# 1 345
Много харесвам мъж да си облече по-различна на цвят фланелка. Виктор в червено-розов цвят тази вечер.

# 1 346
  • София
На Анна Мария сигурно ѝ мина през главата "По-добре така, да я види що за стока е и да му писне и после в София - аз съм на ред!"

Мартина се държа на положение, удържа се да не ревне. За разлика от Силвия, която така да се разстрои от това, че се прибира вкъщи...!!! Unamused

# 1 347
Най-сетне започна да става интересно 👌😄 Да и аз искам Мартин следващия сезон да е сред сценаристите, много ще ме радва

# 1 348
Голяма гавра с останалите жени, че оставят Марто и. Данка при тях. Да им наемат една хотелска стая и да се наслаждават на взаимната си любов.

# 1 349
Ох тая Данка, как го прави, не мога да разбера- в миналия епизод каза, че недоволна , че са тръгнали момичета които не я интересуват и хоп всички трички, които я интересуват си тръгнали наведнъж😆
Тези, които прочетат книгата ѝ ще разберат как се прави.

Общи условия

Активация на акаунт