🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 859
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Аз явно съм пО балък и от Мартин, защото все я пропускам тая прословута злоба и повечето момичета са ми симпатични (особено като си припомня някои плашила от предни години). Като набуташ 10+ жени в една къща, това става - разделят се на групички, има някакви търкания. Аз се радвам на приятелствата, които са създали, и ги разбирам защо са се разкиснали и гледат лошо щастливите влюбени.
Които, както рече Косара, не разбирам защо ще остават, че и в кокошарника. Че и изгониха една трета от състава. Можеше пък в оставащите седмици да се разместят фигурите по дъската (да заимствам от Мартин).
То е ясно защо остават де, Мартин добре си опече работата, да видим как ще го върти Данка сега.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 06:23 от лято!

# 1 321
Е, добри хора, нали всеки път 'мрънкаме' как директно се взимат от предаването и хоп - заживяват рязко заедно след само месец-два полу-излизания на срещи.

И сега се прави баш както си сАкаме и пак недоволни, да си ходели. Ами нали трябва да ги видим как ще се спогодят на този следващ етап от каквото и да е това тяхното, връзка да го наречем.

Та да, нека видим.

# 1 322

Кое е тва болнаво момиче?

# 1 323
Да разтурват кокошарника и да се свършва.
Косара е ясно, че се отвращава от Васил и си го показва в следващия епизод.

# 1 324
  • София
Аз съм шашинг... Любомира на церемонията не знам кой я е гримирал, но изглеждаше прекрасно. Интересно се очертава да бъде.

Ако на 15-ти май е последния епизод, то означава, че ни остават още 9 епизода.

Какво ли е станало между Косара и Васил?

# 1 325
Козара май научава за баса..фръцна се на Васко...вшдях в промото.

# 1 326
Уф, промото ме уплаши - първоначално помислих, че Люба е само по халат, после и Косара скочи на бой, направооооо, ще си плюя в пазвата и аз

# 1 327
  • Stockholm
Опа, в следващия епизод Косара нещо изригва. Явно е научила за целувката- облог, което може да излезе единствено от Марто, който вече живее у тях.

# 1 328
Ето, сега разбрахме защо ще живеят в къщата на булката. Марто ще го играе психотерапевт на  терен.

# 1 329
Оф хораа Joy
Нямам търпение за следващия епизод, пак ще е напрежонка

# 1 330
  • България
Следващата седмица още 3 си отиват и закриваме цирка!

# 1 331
Опа, в следващия епизод Косара нещо изригва. Явно е научила за целувката- облог, което може да излезе единствено от Марто, който вече живее у тях.

Мартин е доста отмъстителен и само да натрие носа на Косара ще го направи. Много го е яд, че не му се радват на връзката. То пък една връзка....
Повече се интересува от мнението на околните от някоя фльорца. Тази пък Ферай какво измисли, че имало коментари. Не рязбраха ли, че света не се върти около тях и на момите им е все тая Марто с коя си тръгва, тях гк е яд, че си тръгнаха останалите момичета. И мен ме е яд за Мартина, имаше много весела душа.

# 1 332

Синхроните след 30 епизода.

# 1 333
Ето, сега разбрахме защо ще живеят в къщата на булката. Марто ще го играе психотерапевт на  терен.
По-скоро ще го играе депресант! Grin

# 1 334
По-скоро Марто ще го играе бармана и ще пуска интриги. Доста украсява и изкривява в преразказите си.
А Клюкара и тя ще хапне от собствената си отрова.
На чужд гръб 3 целувани момичета били готино изпитание, сега за един бас ще се фръцка..

Общи условия

Активация на акаунт