🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 857
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 470
Здравейте на всички, аз също не успявам да ви изчета и незнам дали темата е коментирана, но само аз ли смятам, че Даниела доста е послъгала за годините си-пишат я на 32-ако се вгледаме малко по отблизо, това момиче има доста бръчки под очите, нещо, което жена на 32 години обикновенно не би следвало да има така.
Мое мнение споделям.
За мен Даниела има 40.

# 1 471
Само на мен ли ми се повръща от този Мартин?
Г-н Играчев нали е много убеден в своите и нейните чувства, защо не дава пръстена и да си ходят...
Противна история. Всички се възмущават на Силвия, но Мартин понеже е мъж има право да се излага пред децата си? Напива се в ефир, намъква се в стаята на Даниела да си я пробва още на чернова, клюкари повече от жена и мисли някакви схеми постоянно - тези качества изобщо ама изобщо не са мъжки, те за жена са отблъскващи, а за мъж да не говорим...
Като разбрах кои са му приятели и "съдружници" още повече... Сериозно ли някой си мисли, че притежава задоволителен % от заведенията и само с това се издържа? Изобщо някой има ли представа за каква комплексарщина става въпрос...
П.П. Не се учудвам от реакцията на Елвира. Според мен я изгони, защото се притесни, че може да го е виждала във всякакви състояния и ситуации и понеже е млада и зелена не би се усетила да си затвори устата.
Не само на теб... Сега остава да гледаме Граф Мракула, как ще изпива кръвчицата на всички моми, а и на ергените също (може би).

# 1 472
  • ВАРНА
Много добре стана,че се събраха Мартин и Даниела вчера.Лошото е,че не ги изпратиха у дома.Един за друг са си.Ако тя е "куха и без съдържание" и той е кух,но пълен с алкохолно съдържание.Чудесни са си заедно,наистина си подхождат.Изглеждат щастливи,жалко,че няма да продължи много.Което и друго момиче да беше избрал,щеше да страда  в последствие от Мартин особено Мартина,а Даниела просто ще го глобява и всичко е точно.

# 1 473
Кой очаква любов в Ергенът? В другите формати се получава естествено, покрай общото съжителство.

Ами, най-малкото в Един за друг има много по-хубави жени. Тук гледаме едни кикимори, готови на всичко за повече екранно време.

Силвия и Ана Мария какво очакваха да се промени, та Мартин да ги забележи като жени? И двете го играха най-добри приятелки. Мартина и тя с нейните надежди говежди. Какво чакаха да се случи? Всяка се бореше да си тръгне по-късно от другите.

Добре стана, че ги изгониха едновременно. Това си беше жест на милосърдие от Мартин.

# 1 474
Мартин нямаше полезен ход, трябваше да избере Даниела, щото той е там, за да го дават по телевизора и да му правят евала. И той сега яко експлоатира линията "аз си защитавам на жената", ама не си тръгва...там ще стои, за страстната и искрена любов, и безалкохолното шампанско...щото той не е такъв и ш'го Убидя.

# 1 475
А, да милата Синтия, която каза Мартин и Даниела да си ходят някъде, заедно с кучето.

# 1 476
  • София
На мен Даниела ми се стори искрена в реакцията си. Даже не знам дали ми се е привидяло или видях даже за момент очите ѝ насълзени?

E как няма да са насълзени - разбра, че трябва да се отплати подобаващо за 1 колие  и няколко евтини парцала, и всичко това платено от продукцията. Демек Марто реално не е похарчил за нея нищо, ама си чака отплатата. Заминаха й принципите за едното нищо.

# 1 477
Абе хора...това е театро всичкото бе..защо се връзвате. Няма нищо искрено в тово шоО. Нищо.

Ма що били останали в къщата - ми щото така продуЧентите са решили бе, как защо.  То тва да не ти е реала, това е предаване, сценки, шоо, театър, както искате го наречете...

За никой не ми е. През сладоледа Нуй ми е....Всички са маскари...как е рекъл бай ви Ганя...
Не харесвам нито един..тоест хейтя всьо де мърда вътре -така да го кажа да е ясно.

# 1 478
  • Бургас
Те двете все връщаха рози...пък се натискаха.

На мен Даниела отблизо не ми изглежда стара, по-скоро отдалеч. Но може и тя като Мартина да е на малко повече.

Детинските изпълнение на Мартин съм ги коментирала в началото-несъзнателно прави така, че да излага  родителите, които са го натискали като малък. Той няма откъде да се научи на интриганство и недоверие сам. В същото време направи така, че всички негови "жени" да го обичат и да му прощават. Той е непораснало дете-нарцисист и включва майчински инстинкт в жените.

# 1 479
Разкошен сезон.
Мартин не го знаех преди, но ме изненада приятно. Ето как усещам нещата: Мъж,  който дълги години живее с усещането, че жените и връзките са като игра – завоевания, изкушения, поредни страници в книга, която вече му е станала банална. Той не се ангажира, не обещава, не се задържа. За него близостта е средство за удоволствие, не за свързване. Пренаситен е – емоционално и физически. Сякаш е изчерпал всичко, което този свят може да му предложи в контекста на любовта. Така го виждах в началото и бях скептична.

Изведнъж се появява някаква Даниела. Не го гони, не го моли, не му се подлага. Просто е – себе си, силна, достойна, с граници. Тя не се впечатлява от чара му, от опита му, от историите му. И точно това го разбива – не егото му, а защитата му. За първи път той среща жена, пред която иска да бъде истински, не победител.

В него се отключва нещо дълбоко заровено: желание да се грижи, да бъде присъствие, да пази, да уважава. Той започва да се променя не защото трябва, а защото иска. Защото усеща, че тази жена не е поредната спирка. С нея вече няма нужда да се доказва – просто иска да дава.

Поведението му дава пример и за двата пола. За мъжете – че можеш да си силен, мъжествен и в същото време нежен, лоялен, отдаден. Че като срещнеш някого, когото харесваш - поемаш риска и стоиш зад избора си. За жените – че никоя не трябва да се задоволява с полу-внимание, с трохи. Че мъж, който наистина иска да бъде с теб, ще намери начин да бъде достоен за теб. И няма да бяга от обвързване – ще го желае.

Той става живото доказателство, че любовта не е за наивните – тя е за смелите.

Не ми побира главата защо тяхната евентуална любов не само не предизвика радост от другите, а буквално ги поболя. Те очевидно се харесват истински – сякаш живеят в собствен свят. За околните това изглежда като сцена от филм, но не романтичен – а драматичен, защото вместо радост, тази любов пробужда дълбок вътрешен дискомфорт. Сякаш това им подейства като прожектор, който осветява собствената им емоционална празнота. Сякаш се чувстват изключени от нещо истинско. Сякаш са влюбени в Мартин, или пък искат на всяка цена Даниела да е нещастна. Сякаш е проекция на лични страхове – някои хора преживяват чуждата любов като напомняне за собствените си провали, разочарования или неспособност да се свържат с някого по този начин. При всички положения ги боли да гледат.

Така любовта, която би трябвало да вдъхновява, се превръща в дразнител, почти заплаха. Парадоксално е, но понякога щастието на другите е най-болезненият ни огледален образ.
Страхотен анализ, адмирации 🌷

# 1 480
  • ВАРНА
От всички участници в Ергенина,най-харесах черното кученце!

# 1 481
Аз не разбирам какъв е смисъла Мартин и Даниела да остават Rolling Eyes, след като са се избрали-на самолета и обратно , задачата на риалито с тоя ергенин е изпълнена.Все пак остават други двама, ако се тревожат за екранното време да вкарат четвърти ерген на финалната права, не може да нямат резерви Joy

# 1 482
  • Be realistic - plan for a miracle.
Абе хора...това е театро всичкото бе..защо се връзвате. Няма нищо искрено в тово шоО. Нищо.

Ма що били останали в къщата - ми щото така продуЧентите са решили бе, как защо.  То тва да не ти е реала, това е предаване, сценки, шоо, театър, както искате го наречете...

👆👆👆 Това.
Много е забавно да се чете из темата колко реалистично мислят всички че стоят нещата 😁
Гледаме отрепетиран сценарий.
И пак да повторя моето нострадамус предсказание: идеята е да де скарат и разделят до края, ще си тръгнат поотделно Мартин и Даниела и засега смятам че той ще “прецени” че не са един за друг.
Това след като са се събуждали и заспивали заедно, разбира се.

# 1 483
Интересно ми е дали мамата на вече  ,, женения,, ергенин ще се появи? Дали това не е ход, с който да се спести излагацията на жената. Сигурно предварително се е знаело, че тя няма да се появи в ефир категорично.

# 1 484
Остават там, защото Мартин трябва да си изпълни договора, най-вероятно има някакъв срок, в който да е в Шри Ланка.
Като се замисля за Данчето, това да е с Мартин е много и сваля нивото от това да е Хепи примерно, а тя тези неща си ги изчислява. Така че може пък наистина да е договорка цялата работа.

Общи условия

Активация на акаунт