🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 822
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 165
Ох, измъчена работа с Бранимира. Да си помисля дали искам да целувам мъж.., сядам и почвам да мисля... 🙄

# 166
Каквото и да си говорим, Даниела проявява класа. Дори и на чалга партито беше на ниво - всички други разголени се тръскат, тя с цял бански и леко се поклаща. На А-М за малко да й изпадне гръдната обиколка от подскачане, много лошо впечатление ми направи. Марто е "захапал джама" по Даниела и това е.

Бранимира и Виктор....няма такъв криндж. Този човек защо въобще продължава с тази мъка?

П.С. Защо на чалга партито му викат "забранената музика парти"? Аз колкото и да не понасям чалга, уважавам изборът на другите, щом ги кефи, коя съм аз да им казвам как да си купонясват?

# 167
Виктор: Важна е тръпката, химията, аз ги имам към теб, а ти?
Брана: мълчи.
Виктор: Не мога да я разбера, може би ѝ трябва време, за да ми отговори.

И това за 15-ти път от началото на сезона... Викторе, Виктореее!

Наистина е тъп и упорит. От самолет се вижда, че тя не е привлечена от него. Неговото вече е инат. Не ги разбирам такива хора дето се навират насила и после страдат колко са излъгани. Тя пък вместо да отвърже този език и да му каже директно, че не е мъж за нея само увърта.

# 168
Бранимира се дразни на Мартин?!?! Пита я какво прави с Виктор и тя чак сега започнала да мисли какво се случва. Мега тъпа.

# 169
Аз се надявам да вкарат свекървите скоро, че иначе сезона отива на провал.. Simple Smile

# 170
Бранимира е Силвия номер 2, с разликата, че я канят на срещи нон стоп и навярно си вярва, че екранното време ѝ помага за кариерата в Натфиз. Много подло същество, направо вече се гаври яко с Виктор. Не че ми е симпатичен и той, но тя е направо ужасна като характер.

# 171
Адриана ми е сладка. Някак балансирана е. Понякога не може да улучи точния момент, но като цяло ми е най-симпатична. Но определено не е за Васил - той е страшно изкуствен.

# 172
Надеждата ми е в приятелката Валерия от С3. Тя ако приклещи Брана, ще има да хвърчи перушина. Тези, които са гледали Къщата на инфлуенсърите, знаят какво имам предвид.

# 173
Вкарването на майките на Ергените във формата ми се струва мега странно и малоумно. Големи мъже с майките си да обсъждат по такъв клюкарки начин момичетата е толкова селско, че е добре да премахнат този криндж. Като излагацията с майката на Алек, на мама синчето 🤮

# 174
Аз не бих спряла да пуша заради никой мъж … тази луда ли е ?🤣

# 175
Ма, тая Люба добре ли е? Само Краля можел да направи такъв велик купон?! Направо ми падна в очите, барабар с Клаудия, която не е на този свят... Разбирам го Виктор, който се е лепнал за Бранимира с динените бански.

# 176
Адриана ми е сладка. Някак балансирана е. Понякога не може да улучи точния момент, но като цяло ми е най-симпатична. Но определено не е за Васил - той е страшно изкуствен.

Той не я харесва. Според мен не е изкуствен, просто си е такъв тип мъж - глътнал бастун и плащащ огромен данък обществено мнение. Опитва се да държи високо ниво, но по начина, по който награби Косара си пролича, че много си пада по нея. Тя пък не го харесва, ама хич.

# 177
Оф, Роси, като я гледам какъв мазник е, сериозно ли се чудите защо хората не я харесват? И тя, и Ферай са с характер на придворни дами.

# 178
Роси да попие малко самочувствие от Даниела ,ако си повярва като нея ще е супер.

# 179
На Даниела чак не й се вярва с какви евтини номера закача на въдицата наивници.

Адриана и тя вече надяна халката на Васил. Разговори тип Лексикон. Но е по-добре от отмятането на главата, хихикане и ''Дааа, така е.'' при срещите на Васил с Косара.

Общи условия

Активация на акаунт