🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 931
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 180
Оф, Роси, като я гледам какъв мазник е, сериозно ли се чудите защо хората не я харесват? И тя, и Ферай са с характер на придворни дами.
Роси е добър човек! За хората, които не я оценяват и харесват, им пожелавам приятелки и близки като Люба, Анна Мария, Косара, Клаудия и останалите оси! Капиш 😏

# 181
Оф, каква е тази мазна чалга, ужас.
Ами кръвта вода не става! Какво друго да слушат с удоволствие? То отвътре си им идва! Музиката е в синхрон със съдържанието на "горния етаж"! И те така...!

# 182
Според Силвия това било най-якият купон. Тази лелка се закопа. Мишкува през целия сезон и сега избухна. Както се казва изс*а се пред вентилатора.

# 183
Хора, аз съм отчаяна от вкусът им за мода, на всички девойки. Като видях рокличките на Данка, които си е приготвила за вечерята с Марто, ми идва да повърна. Аз ли нещо не съм в ред или модата в имението е тотален криндж?

# 184
Адрианка е мноого сериозна винаги. Все едно чете статии за взаимоотношенията между мъж и жена, толкова е досадно с нейните монолози. Много отчаяна и тя изглежда за връзка, сякаш гони последния влак.

# 185
Оф, Роси, като я гледам какъв мазник е, сериозно ли се чудите защо хората не я харесват? И тя, и Ферай са с характер на придворни дами.
Роси е добър човек! За хората, които не я оценяват и харесват, им пожелавам приятелки и близки като Люба, Анна Мария, Косара, Клаудия и останалите оси! Капиш 😏
Боже, ако единственият ми критерии за приятелство беше дали някой е добър човек...Grinning

# 186
Козара се сдуха..хаха...очаквали реакция от нея....ма коя си ти бе????Joy

# 187
Къде ще ги търся тях, може и ти да ми станеш приятелка. За отмъщението, което пожелаваш! Trollface

# 188
Адриана рецитира повече и от Даниела .

# 189
На Адриана дрешките много зле, още си износва  нещата отпреди 10+години.

А Силвия е за срам. Ще си зарежеш децата с месеци, едното много малко, за да друсаш гьобеци по телевизията. Гнус ме е да я гледам вече.

# 190
Готина среща, хубава среща, ама се прибра без роза

# 191
Адриана накара Косара да си дърпа косата на бързи обороти.

# 192
Хора, аз съм отчаяна от вкусът им за мода, на всички девойки. Като видях рокличките на Данка, които си е приготвила за вечерята с Марто, ми идва да повърна. Аз ли нещо не съм в ред или модата в имението е тотален криндж?

Ела на Кочела..тук сми с друг тип рокли Joy

# 193
Силвия си е тотална селска пръчка Joy

# 194
Ади може да е бъбривка, но с пъти по-интересни разговори води с Васко от Косарата.

Общи условия

Активация на акаунт