🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 088
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 665
И още една изцепка имаше Косара от сорта на “майката си е*ало”, ама не се сещам точната реплика.

# 1 666
Ами нека да предвидим Косара и Любомира как биха се вписали. Или ще кажете: не са отишли, не са се вписали SmileSmileSmile.

Искам да кажа, че и Росица е постигнала нещо в живота си, а големите бели птици се имат за нещо над всички.

# 1 667
Честно казано Росица си има недостатъците, сред които липса на социални умения, неумението да разчете ситуацията, но конкретно лицемерие не съм видяла. Знае се кои не харесва и през повечето време си седи сама. Лицемерно е например "сладкото" приятелство между Люба и Брана, които една на друга си подливат вода и драматично си разказват историите с Виктор, и Силвия, която от съжаление ходи да си играе с Росица на топка, за да измъкне информация. Или пък Люба и Косара от загриженост да разказват на Мартин и Виктор кой какъв е вътре. Лицемерно щеше да е Росица да хване под ръка Косара и да си сплитат косите, докато си хортуват за Васята.

# 1 668
Ма като се е вписала що не си стои там, ми се мъкне тук? Айде да си се вписва по живо по здраво в мечтата на народите и да не ни досажда.

# 1 669
Ма като се е вписала що не си стои там, ми се мъкне тук? Айде да си се вписва по живо по здраво в мечтата на народите и да не ни досажда.
За всички има място под слънцето.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 16:35 от LadyCharming

# 1 670
Какво да му теоретизираме как биха се справили другите, ако емигрират, като тях няма кой да ги издържа в чужбина и да им урежда престоя? С пари и подкрепа всеки може.

Мен ме кефи Роси, въпреки че смятам, че не беше за това предаване и направи грешка да влезе. Намирам я за значително по-интелигентна от представителите на изгубеното чалга поколение. Но още нищо не е постигнала сама. Нито е била сама, като е отишла, нито е поела по пътя си след университета. Разгледах ѝ линкдин профила. Има доста да се потруди, за да успее на конкурентния американски пазар.

# 1 671
Добре, де, да си стои под тамошното слънце. Nerd

# 1 672
Зас всички има място под слънцето.

Под слънцето моЕ и да има..ма снощи на дивана нЕмаше!! Място за всички JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 19:34 от teta75

# 1 673
Икеа могат да кръстят някой диван “Любка”, друг “Косара”. Толкова удобни, че не искаш да се мръднеш. 😁

# 1 674

Имала била приказка с Мартин, не ѝ пречел. Не съм я видяла да блесне в разговори с него, освен докато му се мазни като му взима розите, което също не разбрах защо прави, освен да се перчи пред другите, че е топ мома. 

Мартин я бройка "от ден едно", а тя се ласкае, защото е с мания за величие и с това се изчерпва динамиката помежду им Grinning

# 1 675
Икеа могат да кръстят някой диван “Любка”, друг “Косара”. Толкова удобни, че не искаш да се мръднеш. 😁

Този диван също така ще има хем голяма лежанка, хем ще се разтяга, за да може да се разпищолиш на 360 градуса.

# 1 676
Тя ще обижда децата на животни в детската градина.
В случая, обаче, кучето беше обидено на Фирето.

Спомням си, че се бях изказала ласкаво за Синтия в един момент, та си го връщам назад. Пази Боже, тази да ми е детска учителка на децата и да започне да коментира кой какво куче е и да следва на повод останалите. Като е толкова интелигентна и начетена, да се сети защо е грозно. Претенции много, но съдържанието не е чак толкова голямо.

# 1 677
  • софия
Ама и аз бавно загрявам. Чак сега ми светна защо беше толкова бурна реакцията на подофицершите, че Мартин и Даниела ще живеят с тях. И ми светна, като го свързах с това, че уж разтроени започнаха да броят кой с кого е. Явно се опасяват, че минус три от тях и с Мартин във вражеския лагер, везните ще се наклонят не в тяхна полза и ще се превърнат в малцинство!

Тъкмо ще видим възтържествувалото добро в действие.
Нямам търпение. Trollface

# 1 678
Едно е да се адаптираш в Европа, друго е в Америка. Тя само с баща си ли да общува?
Ние дето сме си в БГ-то имаме други дертове.
Мисълта ми за Росица е, че не е толкова лесно  да се впишеш в американската среда. Все пак все още е жива в онази токсична среда.
Като я гледам се вписала само в лицемерието. Не изглежда да общува с много хора.
Да и на мен така ми изглежда, все сама ходи до Коачела, до Мексико, Туркс и Кайкос, Миконос, Капри...е така ти е Роси....ами да си била малко повече були през живота си, може и да си имаше приятелки, щяхте да си ходите заедно в Джанъм на купони

# 1 679
Тя ще обижда децата на животни в детската градина.
В случая, обаче, кучето беше обидено на Фирето.

Спомням си, че се бях изказала ласкаво за Синтия в един момент, та си го връщам назад. Пази Боже, тази да ми е детска учителка на децата и да започне да коментира кой какво куче е и да следва на повод останалите. Като е толкова интелигентна и начетена, да се сети защо е грозно. Претенции много, но съдържанието не е чак толкова голямо.

Е, каквато и да е Ферай, беше дехуманизиращо и грозно. И аз обичам кучета и си имам, но не наричам никого куче, дори да съм ядосана. Иначе се надявам черното куче в къщата да си е изкарало приятно.

Общи условия

Активация на акаунт