🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 144
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 785
Тя казва, че има висок стандарт. Както лъже за всичко друго , сигурно и стандарта и е менте. Бижутата може сама да си ги е купила. С 120 000 може много луксозен живот да представиш, че имаш в ИГ😆.
Не случайно я подиграват в песента с Марто” ролексът ти е менте” и тнт.

Изобщо не коментирам висок/нисък или истински/фалшив ѝ стандарта. Казвам, че няма да притесни от факта, че Мартин евентуално щял да я пита как се издържа, при все че тя само това обяснява - как мъжа трябва да “обгрижва” жената. Даже няма нужда Мартин да я пита, сигурна съм че знае много добре. Без значение дали 20 000 или 20лв, ясно че е мъж ѝ ги е дал!

# 1 786
Щом сега разпространява , че е направил Революция в предаването в световен мащаб, представете си какво хвалене ще е като излезе. Ег@ти смешника🤣
Относно стрелите между Неделчо и Даниела - прилича ми на изцепките между боксьорите преди мача 😂.
Много ми е интересно какъв ще бъде надкастът с Мартин / Неделчо му е луд фен 😉/
Готин  ще е, не му е за сефте на Марто да е при тях. Според зависи, колко настъпан или печеливш се чувства ще е или голямо  плюене по "лошите" или ще е голямо тупане в гърдите. Няма средно положение.

# 1 787
Изобщо не ми е тъжно, че тумбата на "старите моми" се разтури. Люба снощи беше досадна, като почна да опява на синхрон какви три жени "за чудо и приказ" са си тръгнали. 😂
Косара пак се помисли за слънцето, от което зависи живота на планетата, та с Люба коментираха "как Ферай нямала смелост да ѝ каже какво мисли за нея в очите". За коя се взехте, мадам, че очаквате хората да ви гледат като божество и да ви се изповядват??! Ферай изказа доводите си пред човек, който е харесвала - Анна-Мария, и беше коректна към нея. Очевидно е, че не се кефи на Косара, не си пасват като характери, Ферай за какво изобщо трябва да я брои за нещо?. Предполагам, че никой оттук не държи да информира хората, които не харесва, защо не ги харесва... Това е абсурдно. Друг е въпросът как, не само в Ергенът, а и в живота отвън, хората, които са игнорирани, често обясняват отношението на другите като злоба или завист.🙂

# 1 788
Да де, ама не пише тъй в сакралното ѝ произведение. Там получаваш и после даваш. Чакам да видя как ще подходи. Отвратителна беше идеята на Мартин и за това да я пита пред камери. Тя се съгласи, ама аз за цената съм любопитна.
Тя вече получи. 6 седмици престой в екзотична страна, безплатна реклама, парцалки за 1300 лв. За сега - толкоз. 😁

# 1 789
На този етап просто искам да разбера какво толкова има в ЛА, че и на някой ще му липсва и ще завижда по тов повод…е, явно само на Роси, защото на останалите не им, ама те сигурно са в друга Америка, пък тази на Роси е спИциална.

Да не забравяме,че момичето с диалекта си каза,че не е пътувала и може тайно да завижда за възможноста на Роси да пътува,плюс че тя можеше да и е сериозна конкуренция,ако Роси си беше изиграла по добре картите, все пак агресията я започна Косара...а друг е въпроса,че да живееш в Америка( поне за мен) не е хич за завиждане...
Това не го разбрах, за Косара ли говорим? Освен Америка, не виждам Роси да е обиколила нещо повече от Косара. Grinning Това без да защитавам Косара, просто е странно твърдение.

# 1 790
Щом сега разпространява , че е направил Революция в предаването в световен мащаб, представете си какво хвалене ще е като излезе. Ег@ти смешника🤣
“Ергенът” Австралия, сезон 11. Уесли Кортес избира Бри и гони останалите 3 претендентки преди финала. Другите 2-ма ергени (Бен и Люк) продължават както до момента, а Уесли и Бри заживяват заедно, но не им се получава и в последния епизод се разделят. Хм, звучи ли ти познато отнякъде? 😁

# 1 791
Ферай от кога пък е близка с АМ? Снощи ги видях да си приказват дружелюбно.

# 1 792
“Ергенът” Австралия, сезон 11. Уесли Кортес избира Бри и гони останалите 3 претендентки преди финала. Другите 2-ма ергени (Бен и Люк) продължават както до момента, а Уесли и Бри заживяват заедно, но не им се получава и в последния епизод се разделят. Хм, звучи ли ти познато отнякъде? 😁
Шок! Бомба! Тъкмо си се кефи човекът иии...стоп музика, грешка в дара!
Ма много сте лоши!

# 1 793
Да не забравяме,че момичето с диалекта си каза,че не е пътувала и може тайно да завижда за възможноста на Роси да пътува…

Кое от всичките? То едно да беше.

# 1 794
Шок! Бомба! Тъкмо си се кефи човекът иии...стоп музика, грешка в дара!
Ма много сте лоши!
Кефи се той… 😁 Дразнещото не е, че се е случвало преди. Предаването има 100 сезона по света, нормално е да сме виждали всякакви развръзки. Ерген - гей; сезон без победителка; ерген, който буквално бяга от снимките; ерген, който тича след върнала роза и т.н. Да ни твърдят, че нещо е световен прецедент… Николов мисли, че ядем доматите с колците. 🙄

# 1 795
То е 1 към 1😂.

# 1 796
Олее гледахте ли надкаст, споменаха, че ще влизат още момичета! Гости и дори Неделчо спекулираше дали няма да са тези, които вчера си излязоха.
Това би могло да обясни защо триото се прибира в София чак на 21.02, като са изгонени няколко дни по-рано.
Доколкото разбрах коментираха кои момичета ще ходят при тях, не, че ще влизат други. Не биха си позволили подобен спойлер.
Не знам кога точно са изгонени, но със сигурност е след 15.02. Не е странно да се забавят, полетите са с прекачвания и едва ли са тръгнали веднага.

# 1 797
Аз не мога да разбера как се стигна до коментари за това, че Даниела няма да прави секс с Мартин. Не виждам никаква пречка да прави. Въобще не мисля, че той я отвращава. Вярно, като ги снимат на целувките, върти очи и позира през камери, но езикът на тялото й не говори, че не го понася. Аз мисля, че ще прави секс с него.

# 1 798
Не знам, някои от нас проектират защото на нас ние противен много, вероятно. Подозирам, че Даниела и с по-неприятни е била и има психиката за това, дори и тя да го намира за неприятен. Все пак е от момичетата за милиони.

# 1 799
  • Бургас
Много ми се иска , когато има купони Даниела и Мартин да не им разрешават да присъстват, за да видя 'смелчагата' как ще издържи само в компанията и.

Общи условия

Активация на акаунт