🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 004
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 770

Даниела колкото и да ми е фалшива, няма да спра да повтарям, че шапка ѝ свалям за умението да се контролира, да говори монотонно и да не обижда директно, а по-тънката лайсна.

Тя нарече Диана "тъпа на манивела". Дали това е по тънката лайсна?

# 1 771
  • София
Косара го каза това, че не е робот да седи където ѝ кажат; и аз си помислих, че е имало инструктаж и подготовка на сцената за появата на кралската двойка.

# 1 772
Е, то е ясно, че по принцип ги карат да се струпват на едно място.. Не конкретно за тази "сцена"..

# 1 773
Скоро ще ги преместят да живеят извън къщата.

# 1 774
Косара го каза това, че не е робот да седи където ѝ кажат; и аз си помислих, че е имало инструктаж и подготовка на сцената за появата на кралската двойка.
Както когато някоя се прибира от среща и всички са по диванчетата. Казва им се да се съберат и да чакат.

# 1 775
На този етап просто искам да разбера какво толкова има в ЛА, че и на някой ще му липсва и ще завижда по тов повод…е, явно само на Роси, защото на останалите не им, ама те сигурно са в друга Америка, пък тази на Роси е спИциална.

# 1 776
Според мен Даниела е отказвала интимност с Мартин след като са останали сами и тогава е приключило всичко между тях, още в Шри Ланка...
Според мен си беше прецакана и притисната да си "легне" с него, което е отвратително.

Защо да е отвратително? Когато си поставяше условията и си просеше шопинга не беше отвратително.Е дойде време да плати сметката.Тя си мислеше, че ще се измъкне без да плати сметката, но явно не са мо тя си прави сметки.

Даже не е нужно да е плащане на сметка. Нормално е след 10 срещи, когато демонстрираш, че някой те привлича, да се стигне до секс. Обратното би говорило за липса на истинско привличане и че нещо не е наред.

# 1 777

Правилно си си помислила. Инструктирали са ги да са вътре когато ония двамата влязат.

# 1 778
  • София
Сега гледах момента как Данка обяснява на Ферай, че само със силиконови бомби не можело да привлечеш Мартин. Ферай гледаше надолу и отвреме навреме едвам я поглеждаше. В погледа й просто се четеше как си казва, какви ми ги говори тая, и тя с това го е привлякла.

Между другото на Роси не разбирам много смисъла на писаниците под видеата в ИГ и някои от видеата. Чисти си маратонките.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 20:07 от bazel

# 1 779
Оф, с това ЛА, все едно е била в Космоса тая Росица. Trollface
И не, не сме '89, ходили сме и в ЛА, и на други места по света. Хора, къщи, салтанати.

# 1 780
Какво плащане на сметки, какви 5 лева? За един секс говорим. Дори да предположим, че тя хич няма намерение да има връзка с него, какво му е? Прилично изглежда, няма да си върне обяда, когато се съблече. 😁 Стиска зъби и това е. Тя един месец издържа на драмите и скандалите там, сега за 20 минути секс няма да се пречупи. 😁

# 1 781
На този етап просто искам да разбера какво толкова има в ЛА, че и на някой ще му липсва и ще завижда по тов повод…е, явно само на Роси, защото на останалите не им, ама те сигурно са в друга Америка, пък тази на Роси е спИциална.

Да не забравяме,че момичето с диалекта си каза,че не е пътувала и може тайно да завижда за възможноста на Роси да пътува,плюс че тя можеше да и е сериозна конкуренция,ако Роси си беше изиграла по добре картите, все пак агресията я започна Косара...а друг е въпроса,че да живееш в Америка( поне за мен) не е хич за завиждане...

# 1 782
  • София
Относно стрелите между Неделчо и Даниела - прилича ми на изцепките между боксьорите преди мача 😂.
Много ми е интересно какъв ще бъде надкастът с Мартин / Неделчо му е луд фен 😉/

# 1 783
  • софия
Относно стрелите между Неделчо и Даниела - прилича ми на изцепките между боксьорите преди мача 😂.
Много ми е интересно какъв ще бъде надкастът с Мартин / Неделчо му е луд фен 😉/
Готин  ще е, не му е за сефте на Марто да е при тях. Според зависи, колко настъпан или печеливш се чувства ще е или голямо  плюене по "лошите" или ще е голямо тупане в гърдите. Няма средно положение.

# 1 784
Какво плащане на сметки, какви 5 лева? За един секс говорим. Дори да предположим, че тя хич няма намерение да има връзка с него, какво му е? Прилично изглежда, няма да си върне обяда, когато се съблече. 😁 Стиска зъби и това е. Тя един месец издържа на драмите и скандалите там, сега за 20 минути секс няма да се пречупи. 😁
Да де, ама не пише тъй в сакралното ѝ произведение. Там получаваш и после даваш. Чакам да видя как ще подходи. Отвратителна беше идеята на Мартин и за това да я пита пред камери. Тя се съгласи, ама аз за цената съм любопитна.

Общи условия

Активация на акаунт