🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 962
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 845
В ръката има 27 кости, но в тази на Мартин май ще са 28, дори и с Дацето🙃….

# 1 846
  • София
Споко бе, хора 😀. Тук се каза, че вече е имало такъв Ерген - преди края изгонил оставащите и се отделили, а накрая “разбрали”, че не си пасват и се разделили 😉. Тук ще е същото - залагам 6 лв 😂 . За мен Д и М от началото си играят - и на двамата им е ясно.
Сега интересното е как Мартин ще действа с момичетата от къщата по другите две линии. Няма го вече стратегът Ана Мария, но имаме Марто 😉

# 1 847
Скромна както винаги....

# 1 848
Споко бе, хора 😀. Тук се каза, че вече е имало такъв Ерген - преди края изгонил оставащите и се отделили, а накрая “разбрали”, че не си пасват и се разделили 😉.
Знаем, знаем.. В случая обаче Даниела няма интерес да не са се "разбрали", защото олеква като успешно "момиче за милиони"! Дори и да е по взаимно съгласие, тя ще е излезе губеща в такъв развой. Книгата няма да е сработила.

# 1 849
  • някъде другаде
И това с Мартин и Даниела сякаш е по сценарий. Нещо , което не е имало до сега в предаването. Надяват се по този начин да стане по интересно ,  видяха че срещите са скучни.

# 1 850
Споко бе, хора 😀. Тук се каза, че вече е имало такъв Ерген - преди края изгонил оставащите и се отделили, а накрая “разбрали”, че не си пасват и се разделили 😉.
Знаем, знаем.. В случая обаче Даниела няма интерес да не са се "разбрали", защото олеква като успешно "момиче за милиони"! Дори и да е по взаимно съгласие, тя ще е излезе губеща в такъв развой. Книгата няма да е сработила.

За мен Д и М от началото си играят - и на двамата им е ясно.
Това вече е различно - цирк до последно заедно и при излизане - довиждане.

# 1 851
# 1 852
Любка лежала, а младата невеста едно кафе не предложи от възпитание, даже им е в обичая.
Предлага се на гости, не на дивачки.
Любимият не беше ли на гости, още не се е нанесъл.
Както заяви, че не чисти, не глади, той, какъвто е суетен, може да се изнесе от брачното ложе, ако е някаква кочина, преди да консумират брака.

# 1 853
Даниела е отбелязана на това стори ,всички момичета си качват сторита с мили думи за тях  ,защо тя да не качи?

# 1 854
Знае ли се предварително колко време ще продължи предаването или зависи от развоя на събитията?

# 1 855
Това щяла да “си плати” е много досадно, може и на нея да й се прави. А дали ще правят в действителност няма как да знаем, едва ли ще има кадри от “събитието” и “първата брачна нощ”.
А ако пък не иска да прави секс с него, не виждам как точно ситуацията я задължава “да си плаща”. Винаги може да откаже, да каже, че се притеснява от обстоятелствата, да чакат, докато се върнат в София и т.н.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 09:26 от kalina_pehlivanova

# 1 856
Явно това ще е лайтмотивът в следващите дни 😂😂😂

...и още мемета за добро утро !

# 1 857
Гледах ,отначало,с известен интерес и очаквания,влизат нови момичета,трети ерген...все се надявах,ще стане вълнуващо,разни хора ,разни идеали...но ,не ,до толкова доскуча,че започнаха да променят правилата ..първо продуцентите,и накрая и играчите...е,това мисля ще ме откаже...
Мисля си,ако играеш игра,приел си правила,гърчиш се,но ги спазваш...и в един момент,на някой от играчите му хрумне да промени правилата,както са му удобни..да му паснат на мераците...
Няма начин,на останалите играчи да им хареса ..ще го приемат,според това какви са мотивите им за участие,и до колко са психически устойчиви...
А за Росица,,не мисля че тя парадира с това къде живее,и колко е предимство или не...
Но,от чиста обективност,ще ви кажа...трудно е да живееш в САЩ и да не поемеш от техния егоцентризъм ,да не събереш емоционалността си...
Особено на нас,хората с балкански манталитет,това ни е странно и трудно го разбираме..
Ако може да погледнете,какво коментира,другата американка,Алекс,след видеото с майка и..

# 1 858
валидацията на Мартин изобщо не би трябвало да я притеснява, все ще издържи 5 минути.

ТОП! Joy

# 1 859
Колкото и несимпатична да ми е Даниела, повече ми е противно показаното до момента от Мартин. Лъскави мадами, придружаващи чичовци с пари има от време оно. Ама той какво предлага като човек, за да има постоянно някакви изисквания? Чалгия на макс и бръмчалки до зори...голямото постижение.
Васил от толкова старание да не стъпи накриво ми е безинтересен, но Виктор копае дъното. Уж усмихнат, шашка се от жените, а такава тънка злоба вади.

Общи условия

Активация на акаунт