🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 239
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 860
OnDIn благодаря , за прекрасния анализ, циничното ни общество едва ли ще го възприеме и ще те набеди в наивност. Да им е честита, любовта, тя си е тяхна , може да е токсична, меркантилна, детска , тъпа- важното е че се радват на емоцията си , в този лишен от такава свят напоследък. Пък ние, кой както иска да се чувства , като я гледаме, излъгани , прецакани, Убидени. Ondin е писала защо другите участнички така я възприемат. Радвам се и за Мартин, че убитата му душа е успяла да изпита тръпка, какво предстои , не е наша работа .
Като забравих да напомня, че Мартин ми беше най-противният риалити персонаж форева ...Grinning
И ще се почувствам наистина разочарована, ако се поддадат на хорското мнение и скочат да си бранят егото , като заради това се разделят

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 09:56 от AuroraBB

# 1 861
...
А за Росица,,не мисля че тя парадира с това къде живее,и колко е предимство или не...
Но,от чиста обективност,ще ви кажа...трудно е да живееш в САЩ и да не поемеш от техния егоцентризъм ,да не събереш емоционалността си...
Особено на нас,хората с балкански манталитет,това ни е странно и трудно го разбираме..
Ако може да погледнете,какво коментира,другата американка,Алекс,след видеото с майка и..
Най-после някой, който е разбрал какво исках да кажа. Росица е преживяла адаптацията в LA. Дори да е била с баща си не е ѝ било леко. Другите моми най-много да са били на екскурзия там. Все пак това е изживяване, на което те не са били подлагани.
Това че не харесвате Росица като характер не означава, че тя няма никакви качества.

# 1 862
Защо не разбирате, че не може всеки да бъде харесван от всички? Това, че не харесваш някого не означава, че отричаш всичките му качества! Като всеки човек и нехаресваният има и добри, и не добри качества, просто не е твоят човек и не го харесваш, това е. Егати драмата защо не е харесвана Росица от някого. Ами защото не е. Толкоз. Никой нищо друго не влага.

# 1 863
Малий, колко съм тъпаа. Не съм разбрала, че всеки има право да не харесва някого.

# 1 864
Аз искам повече синхрони на Синтия. Мацката е топ - от лафа “силикон, хиалурон и ботокс” през токсичните връзки на бай Марто до кученцето Ферай, всичко е в десетката. Да вземе и тя да напише една книжка с лафове за Ергена - ще си я купя.

Между Джексъна и 40 годишния седмокласник, Джексъна ми е една идея по-приятен. Ако ще само от женска солидарност. Мартин е недорасляк, отмъстителен е и злопаметен. Никакъв конструктивен интерес не видях у него - очичките му светват само ако има пиячка и мадами, друсащи изкуствени цици под ритмите на мазна чалга.

# 1 865
Малий, колко съм тъпаа. Не съм разбрала, че всеки има право да не харесва някого.
Е.., ти го казваш, не аз. 😁Аман от писания за Росица и вече какво ли не се изписа колко е достойна, и как може да не я харесваме. Ами, ей на, може.

# 1 866
  • София
Темата тази година ми се види цвете, в сравнение с предишни сезони. Или съм станала съвсем дебил, но чак толкова груби неща не съм чела сега.

# 1 867
Добуютро!Аз да питам като вече много говорите за този прословут кекс,ние хм...как ще я  разберем таз работа?Няма вероятно да е на живо. И те могат да си казват и да си се преструват колкото искат,няма как да разберем.Не смятам,че ще има.Тази няма никаква страст в нея само преструвки,а той пък е с голямо его и сигурно ще ги дрънка врели некипели за да се сетим нали..че я е валидирал.Така ги виждам нещата.Звездите ми го говорят.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 11:02 от *Амбър*

# 1 868
Марто е такъв тип, че ако не стане неговата, цял свят ще разбере, спокич. 😃

# 1 869
Марто е такъв тип, че ако не стане неговата, цял свят ще разбере, спокич. 😃
Но ако играят, няма да разберем. Еднакво успешно могат да ни излъжат и че е имало, и че е нямало.

# 1 870
Нали вече установихме, че всичко е сценарий? Продуцентът едва ли би оставил Даниела и Мартин в една спалня, ако не е получил съгласието ѝ.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 10:28 от LadyCharming

# 1 871
Най-вероятно валидирВането се е случило преди предаването. Нека не го подценяваме толкова човека.

Нали вече установихме, че всичко е сценарий? Продуцентът едва ли би оставил Даниела и Мартин в една спалня, ако не е получил съгласието ѝ.

# 1 872
Скрит текст:
Явно това ще е лайтмотивът в следващите дни 😂😂😂

...и още мемета за добро утро !

Скрит текст:

Тук Даниела най-много си прилича от показаните рисунки Grinning

Ще е интересно докога ще продължи с това превзето маниерчене и подскачане и кога ще ѝ секне фалшивият ентусиазъм към Мартин.

И кога Мартин ще се върне към обичайното си злобарско състояние.

# 1 873
"Не вярвам Косара да завижда точно за това. Най-малкото тя е от семейство с възможности - ако толкова иска да отиде някъде, ще отиде. Не вярвам и да не са я водили - видимо е глезено момиче, а и нали е зачената на Малдживите. 😁 90-те години там ходиха само най-големите тузари".

Да, това може да се предполага,ако ТЯ самата не го беше казала...и го каза в прав текст че не е пътувала и после в друг епизод на Васко каза,че Париж и е мечта

# 1 874
Споко бе, хора 😀. Тук се каза, че вече е имало такъв Ерген - преди края изгонил оставащите и се отделили, а накрая “разбрали”, че не си пасват и се разделили  .

Аз мисля,че нашия ще е по уникален, ще устискат до завръщането в Джанам.

Общи условия

Активация на акаунт