🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 302
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 875
Обаче колко различна е тази тема от други сезони Sunglasses

Възвишени романтични анализи, дори куплет на Петя Дубарова прочетох тук.

# 1 876
# 1 877
Не се подигравайте на горкото Брани. На преклонната възраст от 21, тялото не е това, което беше. Trollface

# 1 878
  • ВАРНА
....

и го каза в прав текст че не е пътувала и после в друг епизод на Васко каза,че Париж и е мечта
Да,ама в Казахстан е ходила,че и руски се похвали да знае.

# 1 879
....

и го каза в прав текст че не е пътувала и после в друг епизод на Васко каза,че Париж и е мечта

Според публикуваното от нея инфо остава и да не го знае при тези обстоятелства.
https://bg-bg.facebook.com/profile.php?id=61552598716515&name=xh … action__open_user

# 1 880
И гръЧки също.
Цитат на: иланг-иланг
[/quote

# 1 881
Преди да изгонят светата троица имаше кадри, Косара и Мартина седнали една до друга. Много сходни лица - пухкави бузки, напомпани устни, топчести нослета и присвити сини очи. Един типаж хубост, като лично според мен, Косара е по-хубавата. Мьека, не е пътувала, властна, с дефицити всевъзможни, но от всички жени там, тя е най-хубава и ефектна, а Данчето с най-хубаво тяло. Знам, че Ивет беше спрягана за Мис тяло, но толкова малко я даваха в кадър, че не успях да я разгледам.

# 1 882
Аууу, забравих, че Косара има опит с чужди култури. Имала гадже футболист. Казахстан е интересна дестинация. Много смело от нейна страна да ходи на гости на родата. Издигна ми се в очите. Има топки момичето.

# 1 883
  • # супернатурална #
Мартина е Косара след 10 години.
Добуютро!Аз да питам като вече много говорите за този прословут кекс,ние хм...как ще я  разберем таз работа?Няма вероятно да е на живо. И те могат да си казват и да си се преструват колкото искат,няма как да разберем.Не смятам,че ще има.Тази няма никаква страст в нея само преструвки,а той пък е с голямо его и сигурно ще ги дрънка врели некипели за да се сетим нали..че я е валидирал.Така ги виждам нещата.Звездите ми го говорят.Stuck Out Tongue Winking Eye

На твое място бих сменила звездите. Или звездоченето с нещо по-благонадеждно. Като например анализа на предишните връзки и изяви ма Елвиса. Може да е всякакъв, но никъде, в нито едно изказване не е казал нищо лошо за бившите си. Дори и за Емануела, която постоянно го солеше на всеослушание. А за бившата си жена говори само хубави неща-колко други такива бивши съпрузи познавате? Има едно кавалерство в него, което не му позволява да плюе там, където е....близал, с извинение.

# 1 884
https://bg-bg.facebook.com/profile.php?id=61552598716515&name=xh … action__open_user
Прилича ми на фалшив профил. В истинския ѝ пише, че е завършила търговска гимназия в Стара Загора.

# 1 885
Възможно е. Всъщност тя наистина ли е учила в НБУ?

# 1 886
....

Скрийншот може ли, не ми отваря сайта.

# 1 887
Това щяла да “си плати” е много досадно, може и на нея да й се прави. А дали ще правят в действителност няма как да знаем, едва ли ще има кадри от “събитието” и “първата брачна нощ”.
А ако пък не иска да прави секс с него, не виждам как точно ситуацията я задължава “да си плаща”. Винаги може да откаже, да каже, че се притеснява от обстоятелствата, да чакат, докато се върнат в София и т.н.
Че няма да видим-няма. Но не си представям Мартин след 2-4-6-10 водки да я чака. Ако тя му е отказала, това може да е и причината за "песента на Мартин". Видя се колко е отмъстителен, когато не е на неговото.

# 1 888
Косара ми се издигна в очите, опитвам се да говоря като нея, но как вместо Д и Т тя успява да вкара джчш и тчжш , хич не ми се получава.Много е трудно. ДепресирВам се.

ДжиприсанЧи си вземи!
От два дена не мога да разбера какъв е този вид алкохол и накрая схванах 😂😂😂 Това е Косара.

# 1 889
За едната отказана целувка разбра цяла Шри Ланка, представям си, ако откаже секс… 😁

Общи условия

Активация на акаунт