🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 601
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз 👍🏻

# 61
Мисля,че всеки трябва да е на място, където се чувства щастлив. Без значение Джанъм или Коачела . Ако Росица е мрънкащ характер, където и да отиде все ще е неудовлетворена.

# 62
  • София
Мисля,че всеки трябва да е на място, където се чувства щастлив. Без значение Джанъм или Коачела . Ако Росица е мрънкащ характер, където и да отиде все ще е неудовлетворена.
Така е. Където и да отидем, не можем да избягаме от себе си.

# 63
Не, че нещо... Ама да се запиша...
Предпочитам на Коачела с колана на Роси, може и с Роси, може и да се облека като Джанис Джоплин, отколкото в "Джанъм", облечена с леопардов клин, сандали на 10 см ток "Роберто Кавали" - дъ Бест имитейшън и деколте до пъпа и да ми пее Меди, Галена, Емануела и т.н.
Ти описа този купон.

# 64
  • софия
Благодаря за темата, Кло Flowers Rose

Ама не можах да гласувам в анкетата. Grinning

Запоя - и да е не. Хем весело беше за всички там, хем нищо интересно не стана - ами някой "подслушан" разговор, някоя по-така закачка..... тц, само къркане до несвяст.
Наум - кой беше този? Въобще не го отразявам.
Никой не гоня от Ергените- таман са за сезона.
Но се присъединявам към мнението, някой го писа в старата тема, че това стана шоуто на Мартин . Сам си е сценарист, че и режисьор, редактор и главен актьор. Trollface
Харесва ми свободата която са дали на участниците, но за следващия сезон ще трябва повече да помислят детайлите. Горе долу същото се получи и при Диви и Красиви на Неделчо, когато оставиш свобода на участниците с идеята предаването да е възможно най-естествено. Изпада се пък в другата крайност - всичко е ясно  почти от началото... Grinning Още малко им трябва да напипат "златната среда", за да не се чудят как да спасяват сезона още по средата.

От анонса и на мен ми се струва, че Виктор ще посегне на Бранито Heart Joy
Аз откога я чакам да му връща розата и беше готова отдавна, ама според мен остана само от солидарност, да му удари приятелско рамо след като му дезертираха всичките ергенки при Васко.
Оставаше само и тя да му фърли розата ...... Joy
Както и черните рози - задържаха ги цяла седмица повече. При тях съвсем излишно беше - целия съспенс се изгуби и от някакви силни за предаването образи, Мартина и АнМари в момента са излишен пълнеж. Нула драматизъм и язък за възможността.
Дано обърнат развоя тази седмица и  да излизат с гръм и трясък. Grinning

Въх, тази Коачела много ми хареса-таман ми е и по дух и по стайлинг Grinning
Ама ме мързи да ида.......  тюх, май съм одъртяла... Guitar Guitar Saxophone Musical Score Flowers Four Leaf Clover

# 65
Хем знам как се облича АМ, хем всеки път се удивявам..  Smile

# 66
Анна-Мария се е наджукила.

# 67

В шоОто устата й се бе разтекла буквално. На нищо не мязаше...скумрията в хладилника ми е с по-хубава уста.
Та коригирала е дефекта...

# 68
Ама верно, АМ и Мартина загубиха от това, че ги взеха тия рози, и висят да ги унижават. Патки! Що не казаха фръц, айде па на теб ще ти правим метани, Мартине, а то... висят като цифки там и киселини получават като гледат Данка. Силвето не я броя, тя е по друга линия.

Скрит текст:
Ох, тая па! Първо - устата и е като на Мара Отварачката вече. А сега с тия наденици "прекрасното" ѝ "ъбъ"(р) ще ѝ подмята устата още по-атрактивно от преди. 😆
Анооо, за логопед дай пари, не за джуки!...

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 19:22 от DiaMia

# 69
  • София
Скрит текст:
Не, че нещо... Ама да се запиша...
Предпочитам на Коачела с колана на Роси, може и с Роси, може и да се облека като Джанис Джоплин, отколкото в "Джанъм", облечена с леопардов клин, сандали на 10 см ток "Роберто Кавали" - дъ Бест имитейшън и деколте до пъпа и да ми пее Меди, Галена, Емануела и т.н.
Ти описа този купон.

Брани с гуменетки ли е?

# 70
Ако го говорим за стил, Роси има доста добър нюх за възрастта си, за разлика от главните фолк фурии, които в повечето случаи изглеждат супер евтино, пошло или инфантилно, и са като мултиплицирани в облеклото.
Особено Мартина и Ана са направо кич и отврат, то никаква загадъчност и шик няма в облеклото им. Едни гърди отвън, цепки до сливиците, панделки и това е.
Данка пък супер инфантилна визия докарва и тя с тези свръх къси бухнали роклички, сякаш се вживява на лолитка или си  износва дрехите от тийнеджърството.
Бранимира и тя горе долу има добър вкус, отличителен и донякъде стилен на коктейлите, иначе спортна, което за възрастта ѝ е ок.
Клаудия и другите статистки са тотал щета откъм избор на дрехи, с грам собствен стил не се отличават и вместо да си подчертават фигурите ги загрозяват с несполучлив избор на дрехи.

# 71
  • София /Абсурдистан
Благодаря за новата тема!
Аз пък харесвам Роси. Много естествено момиче. Нищо общо със злобните чалгарки.

# 72
Роси е симпатична, но може да спечели първа награда по вкарани автоголове. Просто има талант. Човек да се старае трудно ще ги измисли така успешно. То си трябва и фантазия и отвътре да ти идва..

# 73
Ох, тази Данка все по-двулична излиза. Мъжа до нея и давал доброволно пари и тя се чувстяа спокойна. Ама аз ако имам 120 хиляди да давам няма да ми е съвсем спокойно. Освен това жените дето не взимат от мъжете си пари и искат да са независими не са с някакви мухъли дето нямат кафето да и платят. Ето ние с моят мъж работим и двамата и той се грижи за всички разходи, но аз съм учила да имам професия и да се развивам, а не да лежа по халат вкъщи и да му хубавея и пера чорапите. И не съм му платила нито едно кафе за 18 години, но и не стоя вкъщи като фикус, а той да се скъсва да работи. Аз такъв мъж не искам дето ще работи 24/7 да ми плаща да си изпъвам бръчките, искам партньор с който да си прекарваме свободното време в хармония и любов. Тъпа на манивела се оказа, ама освен това е и лицемерка. В предаването хейтеше жените, които искат да привличат със разголване, но половината и ц*ци са навън на сторитата. Дано Мартин я отмъкне и да я скрие вдън земята, че направо откачам от тая амеба.

# 74
  • София /Абсурдистан
Данка поне веднага си казва какво иска.  Другите искат същото, но по-заобиколено се опитват да го получат.

Общи условия

Активация на акаунт