🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 446
  • 2 587
  •   2
Отговори
# 270
Кои са темите, които притесняват Даниела?

# 271
Всичко може да е, ако Даниела не беше пуснала такива бомби с изказванията си и крайностите си, щеше да е положителен герой, независимо фалшива или реална към Мартин.
На срещата са си сладки, говорят си, разбират се, тя го изслушва,  има държание, за компания става. Като цяло е обиграна доста, ако е ескорт както казват, това й е ежедневие, да изслушва мъжете, да стои стабилно до тях, да извиква мъжкото в тях. Хитруша си е.

# 272
  • here and now
Дали и колко харчи по децата си...

# 273
Ако има проблеми баща и не е нужно да ги казва в ефир , на мен лично ми писна от сълзливи истории и драми.

# 274
Аз ли свикнах с физиономията й, филърите ли са спихнали.

# 275

Предполагам бившата и дъщерите му. То си е за притеснение.

# 276
Марто защо помисли за секс, когато Виктор каза, че вече са изравнени?😅 май вече валидира някоя😆

# 277
Мартин поне го играе джентълмен. Дори да е валидирал Данка, няма да се похвали пред камерите.

# 278
Баща ѝ бил бохем на Данка. Rolling Eyes
На Марто родителите като видят що за бохеми са Данкиното фемили, ще има пак 'или ние, или тя', втора серия.
Мамо Ксения, на кого ни остави? Е, тук точно трябва една такава мама и Данка ще види кон боб яде ли!

# 279
Защо цензурираха думата "чалга"?
Момичетата също я нарекоха "забранената музика" 🤔

# 280
Даниела най големите притеснения са дъщерите на Мартин,усеща че тя никога няма да е на първо място за Мартин

# 281
На Ксения и липсваха първите седем години , ужасна жена .

# 282
Роклята на Даниела - ужасен кич. Срещата им обаче беше страхотна, много ми хареса.
Бранимира - толкова вдетинена, това момиче е било много мамино и татино. Изключително незряла ми се струва, толкова чудене и маене дали харесваш някого на 21 г.? Все едно ще се жени за него.
Клаудия - как е възможно да учи актьорско майсторство с този речник. ''Написах писмо КЪМ него''; други епитети за това как се чувства освен ''зле'' и ''добре'' няма. Много нелепа ми е с това драматизиране.
Еми, не мога да си изкривя душата, че единствената жена, която умее да се изразява наистина, е Даниела.
Адриана - това толкова красиво момиче е дървен философ. Нравоучително към Васил'' И над това ще надграждаме''. Охххх....на такива срещи не трябва ли хората да са по-дзен, да си говорят глупости, да се шегуват, лигавят дори? И тя, все едно ще се жени за него. Той изобщо не я харесва. А тя изглеждаше супер с тази рокля тази вечер.

# 283
Аз ли свикнах с физиономията й, филърите ли са спихнали.
И на мен не ми изглежда толкова грозна като преди, и се чудя защо

# 284
Няма проблем с децата на Марто. Пратили са ги далеч във Великобритания – засега едната, но скоро и другата ще я последва.

Общи условия

Активация на акаунт