🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 402
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 900
Аз пък съм на мнение, че Клаудия наистина си харесва Виктор. Тя просто има леко психо поглед и е малко морбид. Ама като видяхме майка ѝ - то върви в семейството. Иначе определено се дразни като момиче, което наистина си пада по мъж, който не й дава нужното внимание.

# 901
Синтия и Васето в храм:
Синтия : Какви са тези цени . Хора ли са продавали?
Васил: по-скоро са записали дарителите и кой колко е дал….
Аудиенция : Васил е много тъп.
Аз:🙃 Къде са отгледани тези хора без грам обща култура. Моля не ми отговаряйте. Въпросът е риторичен.
Да Васето, не е титан на мисълта. Но ной не беше по-тъпия.
Синтия се беше облякла като Мини Маус. Все едно в Дисни ще я води. Но пак по-добре от всички предишни, ако това изобщо значи нещо.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 10:42 от Labubu8

# 902
  • Вестерос
Клаудия нали и тя е актриса? За мен тя го харесва много. Люба е влюбена вече и как посърна, абсурд да е театър

# 903
  • София
Синтия и Васето в храм:
Аз:🙃 Къде са отгледани тези хора без грам обща култура. Моля не ми отговаряйте. Въпросът е риторичен.
Синтия се беше облякла като Мини Маус. Все едно в Дисни ще я води. Но пак по-добре от всички предишни, ако това изобщо значи нещо.

E, аз също помислих, че е списък с дарения. Какво е, ако не това?

# 904
На Викито смешките много ми напомниха на Димитър Калбуров.
Тъпо, че не оправиха на Клоуито червилото, а половин среща я оставиха да стои размазана.

Харесаха ми разсъжденията на Синтия на срещата за повечето неща. И аз мисля, че в теорията с преражданията, независимо дали я обвързваш с будизъм, друго учение и тн, или не, има доста повече логика от това, което хората са си измислили като идеи в християнството и исляма примерно.

Не мисля, че Васил я харесва обаче. Пак по навик и от задължение отговаряше сякаш.

Виктор защо толкова го е страх от фалити, от други мъже и тн... Постоянно една и съща плоча върти - с всички момичета все дотам стига.

Да работиш на заплата и да имаш шеф не е най-приятното нещо на света, особено за по- свободолюбиви и креативни хора. Но пък, когато човек е достатъчно зрял, обикновено осъзнава, че това е част от живота и за да финансира по-приятни за себе си занимания, бизнеси, идеи и тн, се налага да го прави на даден етап. А понякога и цял живот. Ферай много по детски разсъждава. И да таи гняв, че майка й е жертвала мечтите си в името на други неща и да не желае да бъде като нея, не е окей да няма реалистична преценка, че животът не е само да се занимаваш с мъже, ами и желание за собствено развитие и мечти по-големи от храна, екскурзии, дрехи, фитнес и процедури.

# 905
Това е да, но хората не спряха да оплюват. , колко е тъп Васил на срещата и колко умна е Синтия. Да той не е умен по принцип, но той не беше по-тъпия в случая. Има десетки постове за това , та ме накара да се зачудя дали аз нещо не съм видяла/разбрала.

Синтия и Васето в храм:

E, аз също помислих, че е списък с дарения. Какво е, ако не това?

# 906
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мога да обобщя оценяването на мъжа и степента на уважение към партньора на жени като Ферай, Данка и т.н. с три думички.
"Да киха там."

# 907
Дана може да има тежест с проповедите и подигравките си към другите, ако първо признае пред себе си тя на какво прилича и колко струва. С какво чувство на превъзходство киборга нарича другите "киборги". И снизходително ни обяснява техните методи, тя която си обяви цената и просеше като ромка пред хипермаркет. И нас подценява (че сякаш не можем да прозрем евтините ѝ номера) уонаби паразитката.

# 908
Тя и бяло не носи, и не пие.
В промото за следващия епизод е в бялото дето не го носи, но лошо няма, ние сме (леля Пенка от Рюрин) явно не различаваме и цветовете 🤣
Благодарение на мненията тук гледах този епизод и ми хареса. Колкото по-малко дават Даца и Марто толкова по-добре.

Дана може да има тежест с проповедите и подигравките си към другите, ако първо признае пред себе си тя на какво прилича и колко струва. С какво чувство на превъзходство киборга нарича другите "киборги". И снизходително ни обяснява техните методи, тя която си обяви цената и просеше като ромка пред хипермаркет. И нас подценява (че сякаш не можем да прозрем евтините ѝ номера) уонаби паразитката.

# 909
  • София
Клаудия нали и тя е актриса? За мен тя го харесва много. Люба е влюбена вече и как посърна, абсурд да е театър

Да, актриса е и тя.
''Режисьорът'' и неговите две актристи. Какъв филм само разиграват. Ами ще посърне. То и аз като падна на 'Не се сърди човече' посървам. То това ако е критерий... Двете актриси в борба за режисьора. Би го спечелила по-отстъпчивата в една реална обстановка (не е Клаудия, тя е по-серт), но аз понеже съм мнителен и си мисля, че има договорка, то този спор е безсмислен след като знам, че Виктор и Любомира се познават много добре отпреди шоуто.
Не им вярвам, Тиф. То ще си проличи всичко като приключи шоуто. Изходът е само един, всичко е фейк по тази линия с Виктор. За мен е фейк и линията Даниела - Мартин. Мартин влезе да се забавлява и да трупа още популярност. Даниела е влязла да и промотират bTV книгата. Васил беше вкаран на пожар, но не ми стои убедително и той. Не виждам да излезе връзка и с него. Т.е. за мен реално победители в този сезон няма да има. А ние за 3 път от 4 опита ще останем излъгани. Имаше само един победител - Валерия, но айде там да не почвам пак, че... Дълга и широка.

# 910
Всичко е бутафория. Коментирали сме го много пъти. Не вярвам, че някой очаква шоуто да произведе Simple Smile истинска двойка. Всеки е с цел, реклами, последователи, забавление и прочее. Аз го гледам и коментирам като експеримент. Група хора в изолирана (що годе) среда и всеки с реакциите, емоциите си и разнородни характери.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 12:13 от *Амбър*

# 911
Направо не ви разбирам, наистина, какво му харесвате на Васил, че и умен бил. Аз по-добре на стена да говоря. Първо реших, че е загадъчен и сдържан, после осъзнах, че просто няма и една мисъл там. Grinning

# 912
  • София
Попадна ми в тубата една целувка между Валерия и Ерген 2 / не съм го гледала/ - това е целувка 😉

# 913
Направо не ви разбирам, наистина, какво му харесвате на Васил, че и умен бил. Аз по-добре на стена да говоря. Първо реших, че е загадъчен и сдържан, после осъзнах, че просто няма и една мисъл там. Grinning
Прикрит е и му се приписват качества, каквито не демонстрира. Абсолютно същото е като с Ерген 1 Виктор - пълно дърво, което оставя дамите около него да се излагат и затова изглежда "умен".
Най-умният ерген досега е бил Алек, но такова харакири си спретна (или му спретнаха), че никой не се сеща.

# 914
  • София
Между другото някой води ли си статистика на блиц въпросите на Неделчо. Аз не, ама съм сигурен, че 'Виктор 1' води убедително по най-сериозните критерии. Красота, излъчване и стил, сексапил, евентуални умения в леглото, емоционално интелигентен и т.н. Общо взето масово го избират него почти всички гостенки в Надкаста.
А 'Виктор 2' или 'Нашия Виктор' можете ли да познаете на кой въпрос води убедително?
'Кой от ергените става за приятел'
Нали знаете кои са най-добрите приятели на жените...
Шах и мат.
Без повече коментар.

😀😎

Общи условия

Активация на акаунт