🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 407
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 945
Даниела просто завижда, че АМ и Мартина са успяли да си сложат повече кубици. На нея явно не са ѝ стигнали финансите, носът и той правен, като от кандидат студент...  Не знам с какви мъже излиза, но другите явно се справят по-добре от нея....

Да им завижда за виметата ли? Едва ли. Поне с тази корекция Даниела се е справила доста по-добре от тях.

# 946
Много ме е яд на Мартин, че рано-рано валидира Даниела. Да я беше поизмъчил малко, та и ние на практика да видим стратегията ѝ в конкурентна обстановка. Лесно ѝ е сега да критикува другите, но ако той не бе се проснал почти веднагически пред краката ѝ, какво ли щеше да ни види окото? Реално, ако не беше подействала стратегията на отдръпване и той престанеше да ѝ обръща внимание, какви ли номера щеше да спретне, за да е под прожекторите?! Тюх, Мартине, съсипа го това предаване!

# 947
  • here and now
Даниела просто завижда, че АМ и Мартина са успяли да си сложат повече кубици. На нея явно не са ѝ стигнали финансите, носът и той правен, като от кандидат студент...  Не знам с какви мъже излиза, но другите явно се справят по-добре от нея....

Да им завижда за виметата ли? Едва ли. Поне с тази корекция Даниела се е справила доста по-добре от тях.
Нямам идея. По нейната елементарна логика, така излиза. Тя казва, че който не я харесва ѝ завижда...

# 948
Много ме е яд на Мартин, че рано-рано валидира Даниела. Да я беше поизмъчил малко, та и ние на практика да видим стратегията ѝ в конкурентна обстановка. Лесно ѝ е сега да критикува другите, но ако той не бе се проснал почти веднагически пред краката ѝ, какво ли щеше да ни види окото? Реално, ако не беше подействала стратегията на отдръпване и той престанеше да ѝ обръща внимание, какви ли номера щеше да спретне, за да е под прожекторите?! Тюх, Мартине, съсипа го това предаване!

Напълно съгласна!
Големият “играч”, хахаххахахахха!

# 949
На мен Синтия ми е симпатична, обаче разговорът им беше толкова клиширан. Тя му казва, че вярва в истинската любов и че нещата се случват в правилното време. После негов синхрон, че си кликват по важните теми. После той й казва, че вярва в моногамията, пита я дали й тя вярва. Вярва, разбира се.... (заспал емотикон)

# 950
  • Обран бостан ;)

По-скоро трябваше да остави Йоана и да я "валидира" и нея.  Какъв въргал щеше да стане когато Диди научи , не ми се мисли Trollface

# 951
На Косара и потънаха гемиите сякаш. Беше си яко повярвала, че е принцесата на Шри Ланка и всичко живо за нея умира, ама май май не е така.

# 952
На Косара въобще не й дреме.

# 953
  • Варна
Да,вижда се колко не й дреме 🤣🤣

# 954
Натъпкала се е с джиприсанчи, затова не ѝ дреме.

# 955
Страх и ужас тресе кошера на Мартинките, че безплатната им почивка, пиячка, луканки и разплуване по шезлонгите край басейна тази вечер ще приключи.. Така и не си тръгнаха с достойнство, очевидно Мартин ще ги изпревари 😏👍

# 956
Бранката най - много отива на Виктор. Много ми е симпатична. Мартина с Мартин и Васята със Синтия.
Яд ме хваща за Александра. Там има потенциал...
Клаудия какво направи под масата?
Влезе му в личното пространство. 😁
Бих казала в интимното пространство😉😆

# 957
Сега се сетих за Ферай вчера към Мартин: "Ако не си намеря мъж, идвам на издръжка при Даниела, която пък ще е на издръжка при теб" Joy
Ахаааа, ето за какво е мислил цял ден Марто. Ясноооо.
А, не, бе! Това чудо гризе непрекъснато като хамстер! При днешните цени на храната... това си поражда истинско неравновесие в бюджета.

# 958
Добре де, не мога да разбера защо Синтия масово е определяна като скучна. Влязоха в храм и подхвана темата за вярата - нормално. За какво трябваше да говори - каква пица обича? За кучето или котката ѝ? Да пуска вицове? После си говориха неща, съвсем адекватни за 2-ра, 3-та среща (ако броим и тези на пейките) - с какво иска да се занимава и т.н., проявяваше интерес към него. Да, нямаше много химия, но не мисля, че е направила нещо лошо. Просто не си пасват.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 14:29 от Lilly_85

# 959
Виктор се сети кога да целува и да ергенува. Когато се приближи до Бранимира,там шанс повече няма.
То пък ,защото много е имал 😃

Общи условия

Активация на акаунт