🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 752
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 235
Хората не вярват на Силвия, защото си мислят,че всичко са видяли  и не могат да приемат, че някои случки са режисирани, а други ситуации не са показани.

# 2 236
Хората не вярват на Силвия, защото си мислят,че всичко са видяли  и не могат да приемат, че някои случки са режисирани, а други ситуации не са показани.
Туджаров потвърждаваше думите ѝ и даже допълваше… Но да, много хора си мислят, че в едно риалити всичко е истина. 😁 А то има-няма 75% са сценарии и монтаж.

# 2 237
Споделиха ми нещо интересно,че Мартин и Косара били в много добри отношения след предаването. Това се дължало на случки, които трябва тепърва да видим и Мартин много я подкрепял накрая
Случката да не е , че извън предаването и двамата са свободни, той я харесва, а и тя също, колкото и да се преструва в предването?

В Надкаст си личеше, че Туджаров и Неделчо намират Силвия за малко елементарна. Уж небрежно, но доста я поправяха.

# 2 238
  • Sofia
Е, то хубаво сценарий, ама как точно сценарият ще ти сложи думи в устата, не ми е ясно!? А иначе, че режисурата в едно предаване минава 80% е повече от сигурно. Чухме я Косарчето, хич да нИ мИ сЪ праИ! 😂

# 2 239
Според мен през цялото време на предаването Косара си харесва Мартин. Ако той не беше там, грам нямаше да ѝ е интересно да се занимава с другите двама ергени. Просто си вярва, че така го жегва, провокира го да я ревнува и още повече да я желае, понеже е забранената ябълка. Затова му взима и розите с такава мазна усмивка всеки път, просто се радва на неприкрития му интерес.
Затова и е вирнала толкова високо носа, защото има интерес от Мартин към нея, не заради другите двама.
Даже се очудих как така Мартин не викна и нея, за да ѝ се обяснява за решението си, и да спретнат елемент на несигурност в Даниела. Хич нямат въображение тия сценаристи, имаха още жокери за сеир..Joy

# 2 240
Е, то хубаво сценарий, ама как точно сценарият ще ти сложи думи в устата, не ми е ясно!? А иначе, че режисурата в едно предаване минава 80% е повече от сигурно. Чухме я Косарчето, хич да нИ мИ сЪ праИ! 😂
Ей тук е липсата на интелигентност. Редакторчето казва “Ей, знаеш ли к’во ще е яко? Питай Росица какво е станало на срещата, ще излезе супер на екран. Хайде, после ще ходим до барчето да пием по едно” и Пате1 и Пате2 се връзват. Пате2 (Силвия) поне не претендира за умствен капацитет, но Пате1 (АМ) се има за голямата работа.

# 2 241
Не ми казаха каква е случката между Мартин и Косара. Казаха ми само,че са много близки след предаването, Мартин е бил на рождения и ден

# 2 242
"Споделиха ми нещо интересно,че Мартин и Косара били в много добри отношения след предаването. Това се дължало на случки, които трябва тепърва да видим и Мартин много я подкрепял накрая"

Мартин си я беше харесал от самото начало,не ми се вярва да и е искрено приятелче,на няколко пъти му се видя похотливият поглед към нея+ всеки път роза...(колко ли е влюбен в Данка...) очаквам да завърти интрига в къщата и по някакъв начин да прецака отношенията Васил/Косара..

# 2 243
Лили,мерси за преразказа на Надкаст в 2 части! 😀👍
 Сега си обяснявам защо Косара търсеше джиприсанти- помагала е на Мартина да си стегне багажа.
 Роси явно има много да работи върху самоконтрол и себеуважение.  От описаното от Силвия звучи,че е някак пасивно- агресивна и завистлива. Щом онази Александра, която изглежда напушена по цял ден е избягала с рев от стаята...леле 🫣😀🤭

# 2 244
На Косара ѝ харесва да е харесвана. Тя затова не понася Виктор - освен, че едва-едва я взе в Шри Ланка, за него беше на едно ниво със Синтия и Ивет. Не искаше да сменя отбора, за да не изглежда смешно, а и защото виждаше, че при Мартин има два силни коня. Търпението ѝ се отплати, защото влезе Васил и сега има първенството.
Не мисля, че конкретно като мъж харесва никого от тримата, даже имам чувството, че трудно би харесала човек, различен от самата нея.

# 2 245
Косара излишно се е охарчила, при положение, че има апове, с които може да си докара крака по-хубави и от на Любомира. И даже ги ползва

Не харесвам Любомира, но торбичките не са най-големия и проблем. Над тях пък има хубави очи, които добре гримирани насочват вниманието към тях. Виктор се отнесе много кофти с нея, преди това тя се отнесе кофти с други...дано това да я направим по-смирена. Не мисля, че е лош човек  генерално.
Гледахте ли момичето, което имитира участничките? Подхванала е "Ферари" и ""Дайниела" GrinningЛипсват ми подобни, незлобливи майтапи тук. Но...каквото-такова.
Къде е това момиче?

# 2 246
Как пък да не взема да вярвам на Силвия , тя доказа , че не знае на кой свят е , ще и валидирВам преценките за хората . Да се занимава с нещо по -простичко , което и е във възможностите. Лигавата девойка Александра , може и от мравка да получи пристъп  . Толкова превземки не бях виждала в човек ментално здрав

# 2 247
  • София /Абсурдистан
Поискала е Данка 50-60000, то па някой се е засилил да и ги даде.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 19:49 от The Iron Lady

# 2 248
  • # супернатурална #
Косара не е съвсем безинтересен образ като за реалити, има дерман да  се развие и след предаването, най-малкото може да стигне поне нивото на Мартина.
Всички са влезли в шоото с цел известност и  впоследствие монетизиране. В което не намирам нищо лошо. Ако се забият с някого е бонус. Интересно ми е, защо се набляга толкова на това, че Даниела се е писала писател, като и Косара се е писала дизайнер, продавайки чужди дрешки в инстаграм.
И да перефразирам едно мнение по-напред: "Всички имат право да са фалшиви, само Даниела-не"

Айде пак ви бодят те 50-60 К. Една потребителка го обясни много добре-"чаках те сто часа".

# 2 249
Пасивно агресивна и завистлива, точно така виждам Росица и аз.
Косара със сигурност е свикнала да е от най-красивите и ухажваните в средата си и със сигурност колебанието на Виктор при избора, в съчетание с липсата му на интерес после, й е подействал като студен душ. Не случайно после не спря да го кълве - "Порасни най-накрая!" и пр. Също така, тя не е дизайнер, поне не знам да има художествено или поне техническо (шев и кройка), образование. Тя е собственичка на онлайн магазин за дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт