🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 739
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 250
Роси явно има много да работи върху самоконтрол и себеуважение.  От описаното от Силвия звучи,че е някак пасивно- агресивна и завистлива. Щом онази Александра, която изглежда напушена по цял ден е избягала с рев от стаята...леле 🫣😀🤭
Според Силвия, Росица имала фикс идея да е в топ 3 на Виктор и се озлибила. А после като влязъл Васил и и той не ѝ обръщал внимание, изпаднала в голяма дупка. То беше ясно, че е направила нещо, де. Няма как всички да я отбягват без причина… Интересно ми е и Александра какво ще каже за случката - явно са се сдобрили в крайна сметка, защото с Анна и Ива бяха на Кочела и са се видяли и с нея.

# 2 251
Косара е идеална за мартин. Хубава , глупава и богата

# 2 252
Аз не я намирам за глупава Косара. Самовлюбена е, определено, което със сигурност влияе на преценката й, но общо взето уцелва нещата. Видяхме, че може да бъде агресивна и нападателна, както и нагаждачка, което за мен е най-големият й минус. Абе като си казала нещо, отстоявай го, не се гъни като пластилин, нали си много намахана и директна, що така сви сармите и обърна волана? Не отива на ербап мадама, каквато иска да се покаже.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 20:52 от Tess d`Urberville

# 2 253
Даниела се е запасала с колана, значи явно можело. 'айде, дано да ти стане навик, че до скоро го забравяше слОчаЕно!

# 2 254
Аз не я намирам за глупава Косара. Самовлюбена е, определено, което със сигурност влияе на преценката й, но общо взето уцелва нещата.
Според мен е глупава. Вижда се колко трудно ѝ тече мисълта на синхрони, а в разговор и в подкастите веднага си проличава липсата на всякаква обща култура. По-скоро е интуитивна. Усеща накъде духа вятърът и се нагажда. Като цяло - добре, че е хубава, защото няма нищо друго в нея, което би могло да привлече един мъж. Особено едносричните ѝ отговори и неадекватните въпроси по време на среща.

# 2 255
Глупава е и за мен Косара.

# 2 256
То и красотата е малко спорна...С тая физиономия на отегчен сом и липса на блясък в иначе интересните очи...А като подкара на старозагорски...да ми простят хората оттам, нищо против тях.

# 2 257
Много е умна Клюкара, най-вече като мълчи и се усмихва, и като пръска сексапил.
Също като конкурентката си Данчето.
Той бай Мартин все такива си ги харесва - умни и красиви. Joy

# 2 258
Ако беше умна..щяхме да я гледаме в "Стани богат"..примерно.
Че не е...не е. Нито блести с някаква природна одухотвореност и интелигентност..нито с придобита такава.
То тя какво образование има апропо..или то веч не е и модно да го имаш туй срамно нещо...зер усилие изисква Joy

# 2 259
НБУ нещо там. МаркЕтинг или масмедий и комуникаций?! Или друго безполезно, не знам 😀. Ако и тя излезе актриса, ще е топ Joy

# 2 260
Тази вечер в Аз обичам България участник в един от отборите беше...Магдалена Томова от миналия сезон на Ергена. Не можах да изгледам предаването, че си имах друга работа, за това не зная как се представи тя. Беше в един отбор с Ути Бъчваров.
Участията в Ергена се монетизират, ако Косара има моден бизнес, със сигурност ще дръпне напред.

# 2 261
Знаете ли нещо за сторитата на Рупецовата срещу Неделчо, изпуснала съм, чак и Ния го защитавала.
Росица отначало някак си ми е неприятна, съчетава в едно надменност и незрялост по много противен начин. Като в 7 клас ми е, не я изберат и беснее подмолно там, изкарва си го на съученичките и тропа с краче. И на всичкото му се перли неадекватно с цайси в Инстаграм, като че ли нещо много смислено прави, че тя и в ергена се тресеше така със същата фалшива усмивка,  тип много ми е яко, кой кат мен!

# 2 262
  • София
Тази Маги има яки връзки според мен. 37 годишна ергенка, сега и в предаване с демонстриране на знания тц, тц... защо не я направят една синоптичка, ами си играят.

# 2 263
Силвия говори големи глупости в Natcast. Всяка втора дума Ана Мария казваше това, казваше онова. Точно като в култ, както го описа Ивет. Ана Мария сигурно е много ядосана след изпълнението на Силвия.
И Ивет, и Алеска казаха, че групата е говорила против другите. В началото се отивали да  накарат Алекса също да си помисли, че Роси има проблеми и че няма напрежение между учатниците, но тя след два -три дни и е станало ясно, че има много напрежение и че то идва от групата около Ана Мария.Дори каза,че е било много яд на агресията на Косара към Роси и съжалява,че не е била там да ги по време на случката да ги направо на нищо.

# 2 264
Алекса си противоречи. В Надкаст твърди, че Росица не била толкова лоша, а в Чакалкаст казва, че всъщност тя била провокаторът. Странна работа.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 23:09 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт