🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 737
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Алекса за мен хич не е на център. Не бих съдила по нейните възприятия.

# 2 266
Тази Маги има яки връзки според мен. 37 годишна ергенка, сега и в предаване с демонстриране на знания тц, тц... защо не я направят една синоптичка, ами си играят.
Тя и Даниела сигурно би се цанила да чете времето по ТВ, че всичките се изпожениха за милионери, ама е дъртичка вече за това. Упс, забравих, че това е работа, под нивото й е.

# 2 267
Тази Маги има яки връзки според мен. 37 годишна ергенка, сега и в предаване с демонстриране на знания тц, тц... защо не я направят една синоптичка, ами си играят.
Тя и Даниела сигурно би се цанила да чете времето по ТВ, че всичките се изпожениха за милионери, ама е дъртичка вече за това. Упс, забравих, че това е работа, под нивото й е.
За синоптичка е идеална, ама тя не може така с работно време, ще ходи да казва времето когато ѝ в кеф. Само в петък, за цялата седмица. 😂

# 2 268
.

Абе на нас майтап ни се вижда, но мернах из фейсбук постове на няколко жени, които търсеха да си закупят книгата на Даниела.
Каква по-голяма реклама от тази, че стратегията ти действа след като си тръгваш със сравнително заможен ерген от предаването?

# 2 269
Ами, не знам как си противоречи , но видеото в ЧакалCast  започва с това, че Алекса казва, че най-нападателните  са били Ана Мария, Любомира А и Косара. Тя е имала и сериозен конфликт с Косара, който не е бил излъчен.Също Ана Мария се е опиталал да я напада, но тя не й е позволила.Все пак каза ,че с Ана Мария са се разбрали и не е лош човек. Е Спомена ,че и Росица е малко лисица, но и тя не била лош човек.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 00:22 от Zara73

# 2 270
  • София
Искат да си закупят книгата, за да могат после да снимат и показват граматичните грешки 😜

# 2 271
  • Ню Йорк
Силвия говори големи глупости в Natcast. Всяка втора дума Ана Мария казваше това, казваше онова. Точно като в култ, както го описа Ивет. Ана Мария сигурно е много ядосана след изпълнението на Силвия.
И Ивет, и Алеска казаха, че групата е говорила против другите. В началото се отивали да  накарат Алекса също да си помисли, че Роси има проблеми и че няма напрежение между учатниците, но тя след два -три дни и е станало ясно, че има много напрежение и че то идва от групата около Ана Мария.Дори каза,че е било много яд на агресията на Косара към Роси и съжалява,че не е била там да ги по време на случката да ги направо на нищо.

И Силвия и АМ са едни жалки злобарки. Но най-голямо разочарование за мен беше Любка. Толкова злобна и то безпричинно, така че и се пада, че Виктор я унижава така.

# 2 272
Любка не ми е разочарование, защото по начало не очаквах нищо от нея. Само като я видях на първата среща в София - как се дере в колата, докато шофира, си помислих… Няма начин Виктор да ѝ даде роза. Все повече се убеждавам, че са се познавали преди предаването и ни играят театър, защото тя е “безопасният” избор.

# 2 273
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах Силвия докато си навъртявам вечерните 5 километри из квартала.
Приказлива и мисълта й върви гладко.
Остани у мен впечатление на мазнярка и нагаждачка от онези колежки,които всеки ден целуват задника на шефа,за да му се харесват. Една кофа суперлативи за Мартин и АМ.
Разбирам,че са в добри отношения,но не е това въпроса тук.Като изливаш кофата с ласкателства се поставяш в позицията на по-нисша от тях,която им целува едва ли не краката,че са я допуснали до тяхните животи.
Нищо,че по лична моя преценка,не смятам АМ супериорна на Силвия.

Големи приказки каза срещу Росица и ама как можело да си смени лагера от Виктор на Васил (все едно Роси имаше избор???!) обаче за дружката Косара нито дума,която освен,че си смени веднага лагера, ами и в последвали разговори захапваше Виктор и го унижаваше.

Имали мнооого свободно време.Снимали само сутрин преди закуска и вечер.
Тези,които не ходят по срещи дори било като затвор.  Горките,много тежко им е било в Шри Ланка на безплатна почивка. Толкова тежко,но приемат Розите:)

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 07:46 от Adoralova

# 2 274
  • София
Е, по- млада е и от Трифонова, и от Станкулова и от Малкоданска.
Аз не и вярвам на Даниела че няма амбиции, има, просто я мързи да катери стълбичката. Тя затова се юрва да пише книга без да има нито образование, нито опит. Но пък си има таргет, за който това няма значение явно, те и другите гурута не живеят така,  както обясняват че трябва да се прави.

# 2 275
Косара какво образование има? Учила ли е за моден дизайнер или нещо подобно?
Може да сте писали, но не съм видяла…

# 2 276
Даниела по-млада от Натали Трифонова, Малкоданска и Никол Станкулова? По нищо не личи. Напротив, изглежда да им е кака.

Косара била завършила маркетинг или нещо подобно, не е дизайнер. Не проектира облекло, само го препродава.

# 2 277
Не знам колко може да се дръпне с дрешки днес. Тему, Шейн, Турция...не мога да повярвам, че още има хора, които плащат двойни и тройни цени, вместо да се поровят да видят от къде да поръчат на добра цена.
Има хора, които си избират дрехите не само по цена. Надявам се освен, че са евтини, знаете и как се произвеждат парцалките от изброените боклучарници. Иначе са идеални за държанки, които и за едно кафе пари трябва да си просят.

Тези дрехи пак от въпросните боклучарници идват, но се препродават на тройни цени от такива като Косара. Както видяхме, Даниела също им е фен и всяка инфантилна полиестерна рокличка я намирахме в Али-то. Пък като я питат от къде е - Незнамсикой фешън бутик Joy Ето нагледен приемер с дрешките на Косара:

Скрит текст:

# 2 278
Даниела по-млада от Натали Трифонова, Малкоданска и Никол Станкулова? По нищо не личи. Напротив, изглежда да им е кака.

Косара била завършила маркетинг или нещо подобно, не е дизайнер. Не проектира облекло, само го препродава.
За пореден път - според мен Даниела не казва истинската си възраст. Жена на 32 не изглежда така, още повече такава с претенции за поддържана жена. Другите, които изглеждат много по-възрастни за годините си, са Ана-Мария и Мартина.

# 2 279
Бутик на Косара, или коя да е кифла от ергенът е последното място, от което ще си купя дреха. Изобщо не знам кой им купува парцалите.

Общи условия

Активация на акаунт