🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 734
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Пловдив
Всяка продажба е законна, всеки наложен платеж минава през НАП. Не може ли да докаже, че продава лични вещи си внася данъка. Това за всеки важи.

# 2 311
  • Sofia
Нов епизод на анимацията на Неделчо. Падам от смях😆

Да Laughing Върховен е Laughing LaughingLaughing
Пуснали са и Надкаст-а с Мартина.

# 2 312
Силвия си е втълпила сама на себе си тая мантра, че помага на Мартин, за да може да даде едно поне минимално ''адекватно'' обяснение какво прави там за цялото това време. Жена на 37г. не вярвам да не може да прозре, че мъж като Мартин нито има нужда от помощ, нито че е толкова уникален човек, колкото тя счита. Наивни истории, които се надявам да говори само за пред другите. И да си влюбен до уши в Мартин, можеш да му видиш червените флагове от километри, какво остава да си му само приятел. / фен съм на Мартин по принцип, но това не значи да не виждаш къде са му пробойните/.
Неделчо и Туджаров й го казаха директно, че Мартин няма нужда от нея.
Силвия е човек, който НЕ е свикнал да израства и на всичко, свързано с израстването - анализ, самокритика, критика, падане, ставане, стискане на зъби, ориентиране в обстановката, посвиване на перките или обратното пък, смелост - и съответно на нея й е по-лесно да мисли в разни инфантилни краски, че тя е света вода ненапита.

# 2 313
Увековечили са джчшиприсантчшити на Косара в него. Удивена съм , че този който я дублира го произнася по същия начин като нея.
Ха-ха-ха, писали сме заедно с Лили.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 13:26 от Labubu8

# 2 314
Нов епизод на анимацията на Неделчо. Падам от смях😆
Мерси че каза, пуснах си го. “Джиприсанчичи не помагат”, ахахахах. 😂

# 2 315
  • България
Като започнем с разбриданата наметка на срещата с Мартин – нещо, което е недопустимо за качествена дреха, минем през пижамката на майка ѝ на срещата с Васил и стигнем до нелепия бански, който определено не е за  слонски за*ници, как може да очакваме стилни и качествени дрехи в нейния сайт?

На снимката с Любомира несъвместимите горна и долна част от тоалета, различните цветови гами и размера ми бодат очите.

Любимото ми тоалетче беше онова цикламеното като от индийска сватба с лентичка на главата с панделка. С физиономия на наджукено с мигрирал филър. Top of the top. "Знам какво предлагам."

# 2 316
Мартина започва с “ох колко време ми отне да разбера к’во е това спойлери”…ок , аз съм дотук😆
Моля който гледа да преразкаже.

# 2 317
Уф, глупавичка е Мартина. И ме дразнят, че държат сметка на Неделчо, къде са тръгнали, ако ще приемат толкова лично нещата. Не преразказва добре, цитира дословно думите.

# 2 318
На стълбите, Злюба, АМ и Силвия обсъждат Ферай и Роси, и Злюба се изказва за една от двете, че била за другата “проводник за време по телевизията” … показателно за това Злюба върху какво се фокусира….
Ивет разказваше точно за това по повод Роси - как сектата много мислели за ефирното време. Явно.

# 2 319
Нещо интересно каза ли Мартина?
Много готин цвят коса има .

# 2 320
Нещо интересно каза ли Мартина?
Много готин цвят коса има .
Гледам в момента и после ще преразкажа. За сега - нищо интересно. Хъка мъка, даже забравила някакви неща и Туджаров ѝ помага да разказва. 😁

# 2 321
Учудих се, че Мартина в подкаста не беше по сутиен като обикновено, явно беше само за Мартин😁
Може ли линк ?

# 2 322
Мартина много обича да се изтъква - аз съм толкова добричка, аз с моето добро сърце, аз съм истинска...Много са ми странни хора, които говорят така за себе си.

# 2 323
Тя какво друго да каже за себе си ? Тъпичка е , освен с доброта и наивност няма с какво да св опира да изпъкне . А и с огромния силикон и с търсенето на истинска любов в предаването.

# 2 324
Мартина макар доста хаотична в Надкаста ми е симпатична (изобщо не е мой тип жена с тези корекции) Момичето се е научило да говори добре, особено ако се сравнява с участието и преди години при Милен Цветков. Има развитие, има характер и мисля е свестна като човек. Май наистина копнее за сериозна връзка, семейство и дете. Просто Мартин е напълно неподходящ за такава роля. Абе симпатична ми е. Вярвам и на доста от разказите.
п.с. На Неделчо няма ли кой да каже, че това непрекъснато дърдорене е досадно и уморително.

Общи условия

Активация на акаунт