🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 675
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 325
Мартина много обича да се изтъква - аз съм толкова добричка, аз с моето добро сърце, аз съм истинска...Много са ми странни хора, които говорят така за себе си.

Мхм, много добричка, но в първите срещи непрекъснато питаше Мартин какво иска да каже, а той трябваше да уточнява, че се шегува. В един момент тя разбра, че е по-добре да не задава уточняващи въпроси, за да не се разбере, че не разбира темата на разговора.

# 2 326
Добричка не знам дали е , но е доста невъзпитана , ако съдя по отношението и към американките и Йоана

# 2 327
Тя обясни, че преди да започнат снимките е прочела статия, че Йоана ще влезе. Обадила се е на Николов и му е казала, че ако някой смята да й спретне такъв номер, изобщо не желае да влиза. До последно се е оглеждала на летището, за да види дали Йоана е там. И когато са я вкарали, се е ядосала, че все едно са я излъгали.

# 2 328
Тя обясни, че преди да започнат снимките е прочела статия, че Йоана ще влезе. Обадила се е на Николов и му е казала, че ако някой смята да й спретне такъв номер, изобщо не желае да влиза. До последно се е оглеждала на летището, за да види дали Йоана е там. И когато са я вкарали, се е ядосала, че все едно са я излъгали.
Милата тя, явно си живее в някакъв свой свят.

# 2 329
Е Йоана какво и е виновна ? Да си беше тръгнала още тогава 😬

# 2 330
  • София
Това е много наивно, както и цялостната стратегия да се търси истинска любов в такова предаване. Дано си направи съответните изводи.

# 2 331
Мартина каза за себе си че първична, наистина така, още е наивна и според мен добричка, може и да греша. Но определенно не е голям стратег като Данка, аз предпочитам такива хора, защото те не може да направя нещо много лошо на друг човек, повече вреда правят на себе си отколкото на други, точно затова тя не си тръгна сама с достойство, а дочака да я изгонят.

# 2 332
Такава мъка е слушането на подкаста с Мартина. До средата съм и нищо не мога да издвоя. Какво е това? Никакъв изказ. Попара.   Тези думи минават ли през ума ѝ? Или само бълва думи като през машина? Не мога да се концентрирам. На няколко пъти ме изгубиха. Даже Неделчо в един момент не беше продумвал дума от 15 минути. И как я гледа....като не особено голям фен. Запомних само че са близки с Туджаров. И кучето диша в микрофона.
Тая жена... прекроила се, направила се на нещо, но просто изключително много е елементарна. Пък и лигава, пък и нагла...
Но нищо, сигурно ще се намери някой и за нея. Поне верни дружки си има. А пък и от фенове които не могат да повярват колко е сладка няма зор.
Не, просто не мога, спирам да ги слушам.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 14:32 от Glutenfree

# 2 333
  • София

А обясни ли защо това й е било голям страх? Или си я тресе ужаса от Емануела и очаква всички бивши на Мартин да са, като нея?

# 2 334
Е Йоана какво и е виновна ? Да си беше тръгнала още тогава 😬
То, народът го е казал: хем сърби, хем боли. Всички там се борят за повече седмици екранно време.  Аман от такива, дето се обясняват какво щели да направят, ако не е дошъл краят на участието им.

# 2 335
Не е лошо човек да може да се разбира с различни хора дори на повърхностно ниво, за да минава деня. Но при Мартина това с момичешката група като че ли е целенасочено търсено и като че ли липсва другото - тя дори в студиото е дошла с кученце. Не че е безгласна като Силвия, а по-скоро има някаква гимназиалност в това, един вид търсене на валидация, на лекото, на клюката, като потъне в групата, групата да я защитава, чрез групата да се заявява. Може в допълнение, по принцип да си е по-екстровертна, разбира се. Има нещо у нея, което не е точно доброта. А по-скоро повърхностност, ако не си делите нещо. Примерно някой може да е добър, но да има убеденост по някои въпроси, да има по-комплексен характер и да е по-труден (за увещаване, оборване, повлияване) в компания. Но това не значи, че е лош. При Мартина е обратното - не знам колко е добра, колкото по-скоро е иху аху в компания.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 19:26 от Linda*kiss

# 2 336
Такава мъка е слушането на подкаста с Мартина. До средата съм и нищо не мога да издвоя. Какво е това? Никакъв изказ. Попара.   Не мога да се концентрирам. На няколко пъти ме изгубиха. Даже Неделчо в един момент не беше продумвал дума от 15 минути. И как я гледа....като не особено голям фен. Запомних само че са близки с Туджаров. И кучето диша в микрофона.
Тая жена... прекроила се, направила се на нещо, но просто изключително много е елементарна.
Но нищо, сигурно ще се намери някой и за нея. Поне верни дружки си има. А пък и от фенове които не могат да повярват колко е сладка няма зор.
Ами аз пък не можах да догледам подкаст със Силвия. Не спира да се смея като луда и обяснява как се радва  че попадна в Ергена, че е фенка на всички реалити и  за своя важна мисия в Ергена. И това е майка на 2 деца, тя се държеше сякаш  сама дете, което за първи път са завели в Диснейленд😆

# 2 337
Такава мъка е слушането на подкаста с Мартина. До средата съм и нищо не мога да издвоя. Какво е това? Никакъв изказ. Попара.   Не мога да се концентрирам. На няколко пъти ме изгубиха. Даже Неделчо в един момент не беше продумвал дума от 15 минути. И как я гледа....като не особено голям фен. Запомних само че са близки с Туджаров. И кучето диша в микрофона.
Тая жена... прекроила се, направила се на нещо, но просто изключително много е елементарна.
Ами аз пък не можах да догледам подкаст със Силвия. Не спира да се смея като луда и обяснява как се радва  че попадна в Ергена, че е фенка на всички реалити и  за своя важна мисия в Ергена. И това е майка на 2 деца, тя се държеше сякаш  сама дете, което за първи път са завели в Диснейленд😆

Тя каза, че никога не е пътувала със самолет до сега, това наистина си е било приключение за нея. И това, че е на 37 не я прави стара за емоции. Кой знае колко е копняла някой ден да отиде на екзотична почивка. 
Чакайте да гледате Ферай в подкаста. Тя милата ако и слоат луканка няма да каже нищо от ядене. Иначе като капацитет със Силвето са на едно ниво. На мен ми е чудно дали Даниела ще отиде след края на предаването.
Всички нападат носа, но зъбите са още- по не на място.

# 2 338
Наистина много хаотична Мартина, толкова години как не се е научила поне малко да говори? Даниела направо е професор. Иначе вярвам, че и добра, но как се оправя в живота, не знам. Все едно някой я е пазил и гледал цял живот. Няма да се учудя.

# 2 339
Скрит текст:
Тя каза, че никога не е пътувала със самолет до сега, това наистина си е било приключение за нея. И това, че е на 37 не я прави стара за емоции. Кой знае колко е копняла някой ден да отиде на екзотична почивка. 
Чакайте да гледате Ферай в подкаста. Тя милата ако и слоат луканка няма да каже нищо от ядене. Иначе като капацитет със Силвето са на едно ниво. На мен ми е чудно дали Даниела ще отиде след края на предаването.
Всички нападат носа, но зъбите са още- по не на място.
Да, но Силвия е 10 години по-голяма и с 2 деца и с претенции за по-сериозна и отговорна жена. А не е.
Ферай вятър я вее на бял кон.

Общи условия

Активация на акаунт