🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 125
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 355
Те всичките или имат бизнес с дрехи, или пишат книги или го раздават психоложки. Кое сериозно момиче с кариера ще изгуби половин година в реалити шоу без да работи? И като знам тези формати колко хора събират всяка година се хващам за главата колко млади мъже и жени се лутат в безпътица и търсят да ги дават по телевизията вместо да градят сериозна кариера и пълнят гушите на продуцентите по този начин.....

# 2 356
  • България
Мартина защо си е довела кученцето с нея? Кученцето е сладичко, показва ни, че е марково.

Единствено разбирам защо Валерия си доведе кучето, но всички останали...

# 2 357
Данка пък набутала сестра си с фирмата за книгата и се прави на писателка - бизнесменка и тя. Готова да паразитира върху собствената си сестра. Фирми, екскурзийки, квото може да намаже и използва..

Е, нормално е да учреди фирмата за книгата на чуждо име, нали ако е на нейно веднага ще й запорират дяловете (както е станало с бизнеса за дрехи). Това си е стандартна практика в подобни случаи и вероятно е била посъветвана от юрист да постъпи така.

# 2 358
Ето какво щяло да се случи утре:

# 2 359
Аз като ви казвам, че “Ергенът” свърши и вече гледаме “90 дни до сватбата”… 😁

# 2 360
Оле, представям си среща с Маги след първата брачна нощ на Мартин и Даниела. Ужас! Напомня ми на Женени от пръв поглед, тя там май също беше един от консултантите.

# 2 361
Дааа , много “подходящи” двойки бяха събрали 😬

# 2 362
Тази Маги си вкара голям автогол с предаването. Ако преди това е имало съмнения за НЕкомпетентността ѝ, вече няма.

# 2 363
Това с жената, която искала да напусне партито, за да прекъсне двойката и да говори с Мартин ми е толкова нагласено за пореден път.

# 2 364
Аз като ви казвам, че “Ергенът” свърши и вече гледаме “90 дни до сватбата”… 😁

Лошо няма. Предпочитам да гледам това пред Един за друг, Сезам Турнири, Като две капки вода - 56789 серия 20 години един и същ тъпизъм, Помниш ли текста и Живот на Кантар с водещ модела Нанси омъжената дето ги кара да отслабват. Два часа скука и лиготии от всички предавания

Аман от тъпи предавания. Добре че е Ергена иначе ще върна телевизора на Технополис и ще си искам парите обратно

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 16:33 от dsfds

# 2 365
Отличен психолог е Маги, но всеки психолог принципно си вкарва автогол, влизайки в риалитита. За това мои познати отказват.

# 2 366
Леле, първата брачна нощ на двойката и това как градят заедно собствен бизнес. Добре, че едната от дъщерите на Мартин е емигрирала навреме, другата да му мисли.

# 2 367
Недей така , ся Даца ще изкопира и тя ще доведе нейното та поне малко са се хареса на хората и тя😆.
Мартина защо си е довела кученцето с нея? Кученцето е сладичко, показва ни, че е марково.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 16:40 от Labubu8

# 2 368
Недей така , ся Даца ще изкопира и тя ще доведе нейното та поне малко са се хареса на хората и та😆.

Едва ли ще доведе нейното кученце с нея. Предполагам надкастът с Ферай ще е отделно Trollface

# 2 369
Това сигурно ще е Косара. (Която ще говори с Марчин)

Това ме уби.😂🤣😂
 Много добро @me_for_president
Недей така , ся Даца ще изкопира и тя ще доведе нейното та поне малко са се хареса на хората и та😆.

Едва ли ще доведе нейното кученце с нея. Предполагам надкастът с Ферай ще е отделно Trollface

Общи условия

Активация на акаунт