🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 190
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 370
Отличен психолог е Маги, но всеки психолог принципно си вкарва автогол, влизайки в риалитита. За това мои познати отказват.
Маги може направо да си скъса дипломата. Пристрастна е, и не в полза на момичетата, в това реалити. За мен тя може само да доведе някого до самоубийство, но не и да помогне. Не е психолог, а един платен служител на фирмата (Продукцията). Няма нужда да я хвалите. Не бих я препоръчала на никого.

# 2 371
Кое й е отличното на психоложката Маги? Жива да не бях, не съм очаквала някой да я похвали Laughing

Понеже чак сега изгледах епизодите, ще дам и своите 5 стотинки. Да, вече не гледаме Ергенът, ама то като цяло този сезон няма Ерген. Единствено Виктор още се чуди и мае, но не сме сигурни дали избира между момите или още се пита дали барманът не е повече негов тип.

Та в този ред на мисли, се радвам, че Мартин взе решението да си каже, че си е избрал, защото ми омръзна да им гледам на срещите все едно и също да се случва. Сега евентуално може да ги поставят в други ситуации и да се развие някакъв различен сценарии.

Васил и той си избра още в първите 5 минути булката, та и там няма никакъв екшън.

Между другото, много лошо впечатление ми направи Синтия, когато каза това за Мартин, Даниела и кучето им - Ферай. Много, много грозно. Има нещо много зло в това момиче. Тя по принцип има акъл в главата, не е глупава, но в нея и в Адриана виждам една зле-прикрита злоба и дори лошотия. Та нищо чудно, че са останали сами и двете.

# 2 372
Кое й е отличното на психоложката Маги? Жива да не бях, не съм очаквала някой да я похвали Laughing

Понеже чак сега изгледах епизодите, ще дам и своите 5 стотинки. Да, вече не гледаме Ергенът, ама то като цяло този сезон няма Ерген. Единствено Виктор още се чуди и мае, но не сме сигурни дали избира между момите или още се пита дали барманът не е повече негов тип.

Та в този ред на мисли, се радвам, че Мартин взе решението да си каже, че си е избрал, защото ми омръзна да им гледам на срещите все едно и също да се случва. Сега евентуално може да ги поставят в други ситуации и да се развие някакъв различен сценарии.

Васил и той си избра още в първите 5 минути булката, та и там няма никакъв екшън.

Между другото, много лошо впечатление ми направи Синтия, когато каза това за Мартин, Даниела и кучето им - Ферай. Много, много грозно. Има нещо много зло в това момиче. Тя по принцип има акъл в главата, не е глупава, но в нея и в Адриана виждам една зле-прикрита злоба и дори лошотия. Та нищо чудно, че са останали сами и двете.

Екшън уж ще има между Васил и Косара, ще видим дали ще му даде жълтата роза.

# 2 373
  • България
Мартина извади картата с примера, който давали те по телевизията. Пишели й много жени - и млади, и възрастни.
А Мартина какъв пример дава? Да си сложим силикон, да се обезобразим и да сме плеймейт. Присмял се хърбел на щърбел. Даниела поне има IQ и някаква идея как да стане вайръл, Мартина е ходещ силикон, който се чуди защо я виждат като секс обект.

# 2 374
На рекламата давят,че говори с Любомира, и я пита наистина ли мисле да си тръгне.
Това сигурно ще е Косара. (Която ще говори с Марчин)

Това ме уби.😂🤣😂
 Много добро @me_for_president
Недей така , ся Даца ще изкопира и тя ще доведе нейното та поне малко са се хареса на хората и та😆.
Мартина защо си е довела кученцето с нея? Кученцето е сладичко, показва ни, че е марково.

Единствено разбирам защо Валерия си доведе кучето, но всички останали...
Едва ли ще доведе нейното кученце с нея. Предполагам надкастът с Ферай ще е отделно Trollface

# 2 375
В такова предаване добър пример няма и не може да се намери. Може би най-близо се доближи Валерия от сезон 2 с любовта си към животните, но и тя реши да си легне с дядо си “по любов”, разбирате ли…

Като цяло всички тези жени са се взели много на сериозно и си мислят, че могат да ни просветят, а реално са просто извор на сеири.

# 2 376
Може да е Люба, да аз не съм го гледала.

Да , Лили  100%

На рекламата давят,че говори с Любомира, и я пита наистина ли мисле да си тръгне.
Това сигурно ще е Косара. (Която ще говори с Марчин)

Това ме уби.😂🤣😂
 Много добро @me_for_president
Недей така , ся Даца ще изкопира и тя ще доведе нейното та поне малко са се хареса на хората и та😆.
Мартина защо си е довела кученцето с нея? Кученцето е сладичко, показва ни, че е марково.

Единствено разбирам защо Валерия си доведе кучето, но всички останали...
Едва ли ще доведе нейното кученце с нея. Предполагам надкастът с Ферай ще е отделно Trollface
В такова предаване добър пример няма и не може да се намери. Може би най-близо се доближи Валерия от сезон 2 с любовта си към животните, но и тя реши да си легне с дядо си “по любов”, разбирате ли…

Като цяло всички тези жени са се взели много на сериозно и си мислят, че могат да ни просветят, а реално са просто извор на сеири.

# 2 377
Ето какво щяло да се случи утре:

Важното е, че съм в тренда. Laughing Имам и аз рокля на черешки като госпожа дизайнерката от Шейн.Flowers Cherries Flowers Cherries Ама по-хубава. Smiling Imp

# 2 378
Аз се сещам за Поли Цикатридината, че беше добър пример за работещ човек. Тя май не се подведе и си се занимава с клиничните проучвания.

# 2 379
Аз се сещам за Поли Цикатридината, че беше добър пример за работещ човек. Тя май не се подведе и си се занимава с клиничните проучвания.
Тогава искаше да става телевизионна водеща. Във всеки подкаст / интервю го повтаряше, барем я покани някой, но явно не се е получило. 😁 Иначе нямам представа с какво се занимава сега.

# 2 380
По-напред съм писала и сме обсъждали Маги. Хора без опит вероятно имат различни очаквания и разбирания за нещата, но Маги Е добър терапевт, имам наблюдения върху което.
Какво толкова грешно е направила не разбрах и в предните дискусии/ освен че хората имат различни очаквания как протича терапия и със сто пъти казаното вече, че в тая риалити ситуация същинска терапия НЕ може да има, евентуално само леки опити за сваляне на напрежение.

# 2 381
По-напред съм писала и сме обсъждали Маги. Хора без опит вероятно имат различни очаквания и разбирания за нещата, но Маги Е добър терапевт, имам наблюдения върху което.
Какво толкова грешно е направила не разбрах и в предните дискусии/ освен че хората имат различни очаквания как протича терапия и със сто пъти казаното вече, че в тая риалити ситуация същинска терапия НЕ може да има, евентуално само леки опити за сваляне на напрежение.
Разбира се, права си. Ще отида да гушна ей тази възглавница, за да ми мине. 😁
Скрит текст:
Най-малкото добър терапевт не би се подиграл с професията си, отивайки да ръси никому ненужни клишета в ефир под претенцията, че иска да им помогне.

# 2 382
По този повод си мисля - как си го представяте това точно?! Това си е чиста сделка... Тя е толкова обсебена от кучетата, че няма нищо против да се явява с него пред хората, да живее в хубава къща, да пътува на приятни дестинации, само за да финансира начинанието си. Той също обича кучета и затова я е поканил, с обща страст са. А с млада хубавица като нея, той си вдига акциите (само дето не знам кой още вярва в това...) Не ги гледайте, че позират като че са интимни. Този екземпляр е абсолютно нефелен, убедена съм!

# 2 383
Аз като ви казвам, че “Ергенът” свърши и вече гледаме “90 дни до сватбата”… 😁

Лошо няма. Предпочитам да гледам това пред Един за друг, Сезам Турнири, Като две капки вода - 56789 серия 20 години един и същ тъпизъм, Помниш ли текста и Живот на Кантар с водещ модела Нанси омъжената дето ги кара да отслабват. Два часа скука и лиготии от всички предавания

Аман от тъпи предавания. Добре че е Ергена иначе ще върна телевизора на Технополис и ще си искам парите обратно
А моля ти се заради Ергенот са ми спрели (само в понеделник) Кой да знае, така, че ще го гледатИ, ако трябва насила

# 2 384
Маги се видя колко добър терапевт е още в онова предаване, където се женеха от пръв поглед. Един добър терапевт никога не би се подиграл по този начин с професията си, представяйки се, както тя се представи тук. Да не говорим, че добрите терапевти са със запълнен график месеци напред и нямат нито време, нито необходимост да се рекламират в Ергена.

Общи условия

Активация на акаунт