🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 632
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 385
МарЧин е получил факс и е качил стори за всички, които го коментирали в подкастите, че идва Видовден - след финала щял да си каже всичко и яко ще разтърси. Не съм сигурна дали това е заплаха към тях (коментиращите), към продукцията или към Даниела.

# 2 386
Ще видим след финала какво ще каже. Да напомня само, че неговия Надкаст след финала на Игри на волята има 490 хиляди гледания. Тогава разказа много случки от кухнята на предаването и захапа доста от участниците

# 2 387
Мартин поне има какво да каже, докато повечето участнички едвам скалъпват цяло изречение.

# 2 388
Надкаст с Елена има 722к, отвяла го е.

# 2 389
# 2 390
Не е вярно това с часовете за месеци напред. Кой няма свободен час за октомври?

Нда, сетих се, никой.

# 2 391
Това за аргумент ли трябва да мине? По принцип не е и нормално човек да си правик график за октомври от началото на годината, най-малко живи хора са и терапевтите, и клиентите. Ходи си при Маги, няма лошо, но рекламата няма да мине точно в тази тема, видяхме я колко струва.

# 2 392
Да, аргумент е. Както се видя, на конкретен въпрос, конкретен отговор нямаше*

От тоя “логичен” порядък са и аргументите против Маги.

*познавам доста от добрите терапевти и знам, че винаги имат часове за спешни или сериозни случаи

# 2 393
Не че ме вълнува кариерата ма Маги, но една майка ми сподели, че било много модерно да се води детето на психолог (говорим за първокласници) и имало психолози, чиито графици били заети година напред.

# 2 394
Чак ги заплашва, голям клоун е, на кой му пука за него изобщо. Аз за пръв път го гледам тук и с нищо не ми блести освен  със селски хумор, да клюка по женски и да пие като смок.

МарЧин е получил факс и е качил стори за всички, които го коментирали в подкастите, че идва Видовден - след финала щял да си каже всичко и яко ще разтърси. Не съм сигурна дали това е заплаха към тях (коментиращите), към продукцията или към Даниела.

# 2 395
Със селски пръчки селски хумор.

Нали трябва да подгрее публиката за да има повече гледания. Бори се за популярност и той.

# 2 396
Емануела сигурно се пръска от смях като гледа как се излага Мартин за едната слава с това чучело! Joy

# 2 397
Маги в предаването е точно като Ергените на скеча - клише и пак клише, без грам адаптация към публиката.
Надявам се извън предаването да не говори с този учителски тон, че е несериозно за нея и подигравателно за клиентите й.

Интересно как ще ми е сесията с Даниела и Мартин. И двамата ми се струват категорично хора, отричащи подобни неща. Мартин направо му се сменя физиономията като някой му дава акъл без да е питал в предаване, в което той си определя правилата 😂

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 19:15 от Linda*kiss

# 2 398
  • Пловдив
Не че ме вълнува кариерата ма Маги, но една майка ми сподели, че било много модерно да се води детето на психолог (говорим за първокласници) и имало психолози, чиито графици били заети година напред.
Изобщо не е модерно, а притискат родителите на места.
В яслата, понеже синът ми бил по палав и буен, директорката ми препоръча сеанс при психоложката, която посещава яслата. Виден Монтесори корифей, преподава и в университет, позвъних ѝ, щеше да ми върне обаждане, не ми. Звъннах втори път, от там не ми хареса тонът и отношението ѝ, съответно реших, че моето дете няма да я посети и пари от мен няма да изкара. Отидох при друг специалист, от там директорката "не ме удовлетворява становището", не допусна психоложката в двора да наблюдава от разстояние как се държи детето ми спрямо ситуация...абе с две думи майка ми гледа детето 3 месеца, докато тръгне на градина, за да не станат нещата грозни. В градината вече втора година, същото дете няма проблеми. 🤐

Аз също не съм гледала Мартин в другото реалити, но ми е интересно какво може да каже.

# 2 399
На мен страшно много ми хареса Надкаст с Мартина. Въобще не съм изненадана, че момичетата в къщата са харесвали Мартина и толкова плакаха. Изглежда ми топъл човек. От тези, в компанията на които се отпускаш и можеш да говориш глупости, да споделяш, да бъдеш ( така модерното ) ''себе си''. Според мен, и да не си беше направила тези многобройни корекции, тя пак би била един готин и сърдечен човек. Да, не е титан на мисълта, но сега, слушайки я, сравнимо с Даниела, която хихика точно както я имитара онази мацка от Инстаграм, която позира, която върти очи и в нея наистина има нещо изкуствено, нещо AI, Мартина изглежда като човешко същество. На мен лично тя ми е доста приятна.

Общи условия

Активация на акаунт