🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 642
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 415
Grinning Grinning
Това момиче колко е зле.....

# 2 416
Много ми е смешно мъж да се впечатлява от клюки за него.
Мъжът ми е с високо его и дори приятелства от детство е развалял, заради клюки. Най-мрази някой да говори неистини за него. Иначе е добряк и като цяло кротък човек, на фона на моя характер. А Мартин е с високо мнение за себе си и някак иска на всички да се хареса - това вече е фантастика по принцип.
Аз пък съм конфликтна и хич ми не дреме кой какво казал за мен, дори често, като знам първоизточника го пускам по пързалката.

Там е въпроса, защо търси одобрение от другите ако сам е сигурен в себе си. Той е уважителен към дамите, но някоя малко да го засегне и става друг човек. Самият факт, че изневерява доказва, че избива комплекс по този начин. Аз го харесвам като ерген, защото не е типичен лигльо да им сваля звездите и до сега се държи уважително с дамите вътре, но има някой черти дето сам си ги изтъква. Като цяло аз съм на негова страна и до сега не чух някоя да го напада в интервюта. Какво го е ядосало освен ако не е нещо за Данка. Той ще я пази.

# 2 417
Тя и визуално е започнала да прилича на учителката си.

# 2 418
Мартина е по-зле, милата. Гледам я в НадкасТ - сериозно си е повярвала. Добре, че някакви ѝ се връзват, че не е държанка лонаби и лесна.
Марти, гузен негонен бяга, нали знаеш?
Нямаше нужда да питаш Неделчо що е казал, че си лесна. Wink

# 2 419
Тъкмо чета 'филтри' ... викам си това обява за кола ли е Simple Smile там по-отива "сменени всички филтри, ролки и ремъци" (то и за плеймейтките донякъде важи)

Сега гледам бЛондинг ...

Искам да видя как ще напише "хиалурон" това моме Grinning

# 2 420
Не уеее - блондинг. Измила си е зъбите с перхидрол. 😁

# 2 421
Качили са Надкаст с Ана Мария в сайта на БТВ, който му се гледа

# 2 422
  • Пловдив
Аааа по-добре да видим абитуриент как ще напише 🤣

Lotus32, аз имам съмнение, че това е резултат от родителското тяло, но това си е моя догатка. Родителите му от тук научих какви са, не съм ги виждала дори на снимка. Според мен са имали много високи очаквания за него, постоянно са му повтаряли как това, как онова и може би му е станало тип фикс идея, да покрива всички изисквания възлагани върху него.

# 2 423
  • България
Мартина е по-зле, милата. Гледам я в НадкасТ - сериозно си е повярвала. Добре, че някакви ѝ се връзват, че не е държанка лонаби и лесна.
Марти, гузен негонен бяга, нали знаеш?
Нямаше нужда да питаш Неделчо що е казал, че си лесна. Wink
ААА, да, много беше смешна като търсеше сметка на Неделчо, а Туджаров мажеше отгоре-отгоре. Неделчо тромаво се измъкваше. Добре че е умен мъж и може да заблуди Мартинка.
Иначе че тя е лесна жена е видно само от външния й вид и как се пускаше на Мартин. Аз прилагам повече подхода на Даниела без частта с дрехи за целувка.

# 2 424
бЛондинг, ама на мозъка. Има си го по рождение.

# 2 425
Много съм разстроена как се подигравате на Ферайчето. Може да не е образувана и да няма бакалийска или магистраторска степен от някой университет, но знае какво предлага и мозъкът ѝ няма нито една гънка, т.е. умна е и не е почнала да забравя (щото гънки и бръчки се появяват от старост, нали).

Poutine, естествено, че знае, че се пише хяалорон.

# 2 426
Бакалийска степен има. Grin Хялорон се пише.

# 2 427
Много съм разстроена как се подигравате на Ферайчето. Може да не е образувана и да няма бакалийска или магистраторска степен от някой университет, но знае какво предлага и мозъкът ѝ няма нито една гънка, т.е. умна е и не е почнала да забравя (щото гънки и бръчки се появяват от старост, нали).

Poutine, естествено, че знае, че се пише хяалорон.
ИЗкаш да кажеш, че няма виШО образУвание ли?

# 2 428
Според мен Даниела много завиждаше на Мартина в шоуто. Завиждаше й на лекотата, с която общуваше с другите момичета, на това, че е харесвана, жизнена, витална...Даниела е пълен гьон в това отношение. Завиждаше и, когато Мартин канеше Мартина на срещи, ехидничеше. Завиждаше й, че не й се налага да си измисля автобиография и да внимава какво говори, в подкрепа на измислиците,  завиждаше й, че не й се налага да проси и 50 хил. в национален ефир...Триумфът на Даниела всъщност беше триумф над Мартина. За Мартин й е все тая.  В откъс от книгата й
/някой беше качил страници от нея по-назад в темата/ нарича мъжа ''плячка''.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 22:27 от Карла_Карла

# 2 429
Аааа по-добре да видим абитуриент как ще напише 🤣

Lotus32, аз имам съмнение, че това е резултат от родителското тяло, но това си е моя догатка. Родителите му от тук научих какви са, не съм ги виждала дори на снимка. Според мен са имали много високи очаквания за него, постоянно са му повтаряли как това, как онова и може би му е станало тип фикс идея, да покрива всички изисквания възлагани върху него.
ДогаДка се пише.

Общи условия

Активация на акаунт