🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 681
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Out of the Mix
На мен ми хареса Мартина, добро момиче е и й пожелавам късмет с мъжете.
Много я харесвам.
Топ ще стане, ако се осъзнае още малко и спре с чалгата, отровите, които пуши под формата на електронни цигари, филтрира, намали трафика в соц. мрежи, като цяло присъствието, малко се кротне, и се концентрира върху мъжа, с когото реши да гради нещо, ако въобще.

# 2 446
То остава да каже , булита сме и за това тормозихме Росица. Предполагам само, че много са изнервили с обиди Роси и тя си е изтървала нервите пред Александра, която разбира се конформистки , бързо е изтичала при групата да се оплаче, белким я приемат и не стрелят по нея, защото останала без сестра си си е една страхливка

# 2 447
Ана Мария стабилно си нахрани Виктор 1,че бил фалшив герой

# 2 448
  • България
От преразказа на подкастите и от отношението на групичката към останалите разбирам, че тази година Ергенът е бил най-токсичен от всичките сезони. Събрали са все луди mean girls. Много жалко, имаха най-много свобода.

# 2 449
Вчера Росица отговаряше на въпроси в Инстаграм и каза, че е била в културен шок в предаването 😂

# 2 450
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
То остава да каже , булита сме и за това тормозихме Росица. Предполагам само, че много са изнервили с обиди Роси и тя си е изтървала нервите пред Александра, която разбира се конформистки , бързо е изтичала при групата да се оплаче, белким я приемат и не стрелят по нея, защото останала без сестра си си е една страхливка

Аз тази Александра не мога да я възприема на сериозно и това е.
Имам чувство,че е перманентно на някакви опиати,хапчета анти депресанти и като знам в Щатите как лесно ги предписват,няма да се изненадам ако взема нещо.

За Росица,че я е яд,че не е била в тройката на Виктор го вярвам. По лицето й е изписано,че не е доволна,да не кажа - озлобена. Винаги прави едни физиономии след като момичетата се приберат от среща и разказват доволни.
Вярвам обаче,че булитата я изиграха и направиха номер,заради който Виктор така рязко се дръпна.
Не смятам,че е бесняла и хвърляла неща в стаята. Колко удобно - на място,което няма камери и можем да вярваме само на думите на АМ.  

АМ Е интригантка,на няколко пъти я видяхме да провокира скандали в ефир (1. Виктор казва за Мартин "Къде отиде клоуна? и след като Мартин се върна на стълбичките, АМ веднага му прошепна "Той те нарече клоун",обаче микрофоните всичко хванаха. 2. АМ прави драмата с целувката между Мартин и Даниела)
За мен е злобен пинчер с обратна захапка,жена,на която никога не й се получава по красив начин. Аз такъв човек в живота си никога няма да допусна.
Не я смятам за особено хитра. Като си заобиколен с момичета с 2 мозъчни гънки,не е трудно да изпъкне тази,която има 3 такива.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 00:02 от Adoralova

# 2 451
https://bg-bg.facebook.com/reel/267744179595971/?referral_source=search
Не съм гледала ИВ, но ми излиза едно видео оттам с Мартин и непознатия ми Мастагарков.
Мартин злобее, обижда го, провокира го да влезе в неговия тон, но момчето не отразява хапливите му атаки.
Грозно е за претенциите, които има.

# 2 452
Ана в надкаста каза, че се засегнала най-много, когато бай Марто ѝ казал, че я мислел за по-умна.
Избивало я на агресия като някой ѝ каже това - че не е умна.
Неделчо се озадачи, че това нещо изобщо я обижда и накрая изцепи, че според него на такава обида се обиждали глупавите хора. Joy
Не спря да я бъзика и за "култа на АМ", защото тя не спря да се хвали какви групи и чатове си била създала, и колко са яки хората там. Тя не спря да се представя като лошо момиче и да се опитва да се доказва, че е умна.
Като цяло се мисли за голям стратег Ана, но всъщност не блести с особена прозорливост според мен, защото това, което е видяла бе очевадно и от екрана и нищо кой знае какво ново не каза.
Неделчо този път ми хареса. Геройски я издържа и си ѝ каза всичко в прав текст, кастреше я когато трябва и не ѝ цепеше басма.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 23:59 от anonymiss

# 2 453
Не мисля, че за такова нещо  ще лъжат.

# 2 454
От преразказа на подкастите и от отношението на групичката към останалите разбирам, че тази година Ергенът е бил най-токсичен от всичките сезони. Събрали са все луди mean girls. Много жалко, имаха най-много свобода.
А, че защо, много спокоен Ерген този сезон.
Нито се обиждаха като бай Елисавет или кюстендилската мома, нито се заливаха с вода, нито изпадаха в истерии тип Александра/с1.
Много по- ми хареса в тоя скучноват формат, грозните сцени от миналите сезони бяха подтискащи

# 2 455
Може и да съм се пренаситила, но последните три Надкаста, неочаквано, за малко да ме уморят от скука.

Силвия - някакво хи-хи..ха-ха и състоянието й на перманентна еуфория.
Мартина - много говорене - нищо_неказване. Подкаст, който изслушваш и след това не помниш и една фраза.
Ана Мария - разказ за някакви, уж, грандиозни схеми, които на мен пък ми изглеждаха дребнави и несъществени

И така...Чакам включването на следващата партида ергенки.

# 2 456
Lilly_85, благодаря за преразказа! Наистина АМ се оказва кофти човек, който още не е излязал от филма. Автоматично всички, които дружат с нея ми стават неприятни, дори да са глупави, ако и след този подкаст не се осъзнаят, не знам.

# 2 457
Като свърши Ергенът, до една седмица никой няма да ги помни и никой няма да ги види повече докато е жив.

Освен тук там някъде из някой подкаст да говорят тъпотии, никому интересни

Лошият човек на никого не е интересен. Хората повръщат от лоши хора около тях - на работа и в къщи, огън им гори на главата на някои от проблеми та ще се занимават и с тия

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 00:12 от dsfds

# 2 458
Колко да е умна Анна Мария, щом приятелка ѝ е другата набедена за умница - Пам от сезон 2 ?!

За това говорехте тук, но не го видях качено. Сега ми изскочи и много ме разсмя.
https://m.youtube.com/watch?v=dUpu43taCrQ

# 2 459
Не казвам че Роси не се е почувствала засегната , от чиста си женска суета , че е била пренебрегната. То си и личи . Въпросът е как реагираш . Според мен тя не е нападателна и не е започнала войната с момичетата . Вероятно е казала нещо за гласът на Люба след като и спретнаха номера с Уж целувката с цел да я изложат . В смисъл не е мръсна и подмолна, като Люба , Косара , Ана Мария и Силвия. Мартина също не слагам в отбор булита , въпреки че е в групата им . Тя също не реагира грозно и злобно на отхвърлянето. Групичката държеше Мартина и я ползваше, като единствено оръжие срещу Даниела - на принципа , ния няма да сме , но и Даниела няма да е най-личната тука . Като войната им е за ефирно време и валидация, не за някой ерген

Общи условия

Активация на акаунт