СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 8 - Седмокласник пробни тестове решава, че НВОто наближава....

• 25 701
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Относно ПИ в Междучасие по БЕЛ днес, моят синковец каза, че не е бил лесен. Сравнява с Регалия - съпоставим като ниво на трудност

Досега слушам какво не иска да учи...Ами то  всичко се изключи😂

А срявнението между пробни в близък интервал от време ли е? Че с натрупване на взетото им става и по-трудно и няма как да ги срявни.

Имахме си литератор май тук? Може да хвърли един поглед да си каже мнението дали наистина на Междучасие са една идея по-трудни.
Според мен по Бел са им лесни на децата в Междучасие, съдейки по резултатите, но това не е обективна оценка.

Ами не са много близки като интервал! Регалия беше на 30.03 - но материалът е съобразен с нивото на техните си ученици вероятно, защото имаше лит. произведения, които синът ми не бе взел.

Абе пълна каша😴

# 286
  • София
Санака, миналата година пишело ли е езиците в ДПП, когато не са профил?🤣
Пишеше ги, разбира се. Винаги ги е пишело. Информацията за това, кои езици се учат в съответната паралелка е много важна за избора на паралелка. Всички учат чужди езици, независимо в какъв профил са и за кандидатите не е без значение кой ще е чуждият език, който ще учат и то по много. Затова тази информация задължително трябва да я има. Не случайно в СМГ доста години паралелките с немски бяха с най-висок бал. Ясно е, че децата отиват там заради математиката, а не заради езиците, но не им е без значение кой език учат все пак.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 14:11 от sanaka

# 287
  • София
Малко помощ за изпита утре в Междучасие. Не получих мейл с инфо с подробности. Изпитът е в 32 училище...

Ще му дам 2 черни химикала, обаче как ще си намери стая  и ще има ли учители, които да упътват?

Има на входа винаги.
Би трябвало в мейла също да пише.

# 288
  • В Страната на чудесата
Записах го на пробни в Междучасие. Не е решил задача за 12т., иначе много уверен го раздаваше. Но си мислех, че дават и обратна връзка за работата, явно е само за техни деца. Статистиката им с нищо не ми помага на мен. Можете ли да ми припомните от Ния и ОТ кои бяха по-близко до реалното нво и дали дават обратна връзка на работата, не просто числов резултат? Може и друга школа да е, но сякаш тези съм виждала да се коментират. В Регалия няма присъствено.

Миналата година по това време моето дете отиде на единствения си пробен по математика - в ОТ.
Учителка ми писа във Вайбър, че е изкарал 100 т., което не беше вярно и остави горчив вкус от отношението - малко беше като да искат просто да не ги търсим за обратна връзка (иначе обявяват ден, в който дават такава).
Поне ми изпратиха и самия сканиран изпит с решенията и с изненада установих, че резултатът е различен - по листата имаше маркирано с червено. Поне успях да се ориентирам за какво са му взели точки.

# 289
Регалия публикуват резултат и статистика.

# 290
  • софия
Моля ако някой има време и желание да ни помогне за една задача

# 291
  • София
МР=МС, следователно АР=МР. Тогава ъгъл МАР=45°=> ъгъл АВС=45⁰

# 292
  • софия
Много благодаря!

# 293
  • София
Здравейте,
Някой има ли втората пробна матура по БЕЛ на Междучасие?

# 294
  • София
Учудващо в Примерно много професионално подходиха. Сканирани изпращат персоналните работи, с коментар и тн, а самата матура изпращат код с линк (10 дни активен) да си я свалиш, разпечаташ и тн.

# 295
А като трудност как са?

# 296
  • София
А като трудност как са?
Преразказ беше сложен- на него това му е и трудното и са го отразили там с точки. На първи модул имаше 2 грешки- това по БЕЛ. По мат. Втората част една задача направо грешна и каза, че много го е затруднило. Очевидно върху втора част са му трудностите.

# 297
Има ли някаква нова информация за дни на отворени врати? Аз като актуална информация имам само за СГСГ - вторник и сряда в сградата на УАСГ

# 298
Днес е ТУЕС фест - Площад Независимост, под куполите на Ларгото, от 10 до 17 ч.

# 299
Днес е ТУЕС фест - Площад Независимост, под куполите на Ларгото, от 10 до 17 ч.
Токущо им мина откриването. Невероятно училище! Нестандартно дори и в провеждането на Деня си на отворените врати, който се чества като ПРАЗНИК на постиженията на учениците на ТУЕС.

Общи условия

Активация на акаунт