От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 26

• 7 227
  • 72
  •   1
Отговори
# 60
Самоцитирам се, за да споделя отзив.
Габиели бяха просто перфектни откъм отношение. Звънях им 100 пъти, писах им мейли, отгоеаряха ми веднага.
В крайна сметка, Дайсъна ми пристигна за около 10тина дни.
Сега дори обмислям дали да не ги ползвам за поръчка от немския Амазон. Simple Smile
Аз днес така и не успях да се свържа с GGBG и да попитам как стоят нещата.
Опитах с Габиели и се чухме 2 пъти, стори ми се доста по-лесна комуникацията с тях и направих акаунт и поръчах от Дайсън.
Надявам се да се получат нещата и да няма драми.
С Габиели не съм поръчвала до сега, но определено първото ми впечатление беше много позитивно.

# 61
Че за какво ви е доставчик от немския, след като те доставят до България директно за над 49 евро?

# 62
Защото определени артикули не ги доставят. В случая, конкретен модел Киндъл, пише изрично, че не го доставят до България.

# 63
  • Пловдив
Защото определени артикули не ги доставят. В случая, конкретен модел Киндъл, пише изрично, че не го доставят до България.
Поръчвах последно, точно по същата причина, Kindle с Габиели. Всичко беше ОК с доставката.

# 64
От Германия ли или от Англия?
Поръчвах последно, точно по същата причина, Kindle с Габиели. Всичко беше ОК с доставката.

# 65
  • Пловдив
От Германия ✌️

# 66
На мен ми казаха, че почти са готови с освобождаването, но такава ми е информацията в последните 2-3 месеца. Дано най-накрая да дойде...
Добре, че двете неща вътре не са и спешни, иначе и аз често поръчвам храна от Амазон, не ми се мисли, какво се е случило с всичката храна в този курс.
Нещо ново знае ли се..

# 67
  • София
Последно ми казаха, че до края на месеца се надяват да ги получим. Да видим…

# 68
Края на Септември или Октомври или за кой месец става въпрос Simple Smile?

# 69
  • София
Края на Септември или Октомври или за кой месец става въпрос Simple Smile?
Септември.

# 70
Те ще пишат, когато/ако тръгнат към България. Щом още не са писали, надали ще има нещо тук до 30 септември.

# 71
Здравейте, далеч е възможно пазаруването от Next UK и доставка с GGBG или подобни? Доста четох и както разбирам не винаги приема адреса на доставчика, но дали има някакъв шанс. Разликата в цените в огромна...

# 72
Пазарувала съм оттам, Jojo maman Bebe, Monsoon, Marks and Spencer… за всичките тези уж има рестрикции и доставят само до домашен адрес, но аз нямам проблем. Възможно е защото имам стар акаунт с много успешни поръчки. Опитайте просто

Общи условия

Активация на акаунт