От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 26

• 7 700
  • 86
  •   1
Отговори
# 75
Пазарувам с дебитна карта на ДСК, в некст последно платих с пейпал.

# 76
Пазарувам с дебитна карта на ДСК, в некст последно платих с пейпал.
Аз до колкото разбрах за Next.co.uk, беше по-конкретно питането, от него ли пазаруваш с карта на ДСК, защото на мен не ми даваше и пусках поръчките през международния сайт?

С другите сайтове проблеми не съм имала преди....

# 77
От Некст не съм пазарувала, но някои английски сайтове явно блокират чуждестранни карти. Заобикаляла съм ги като включа английски VPN и платя с пейпал.

# 78
Да, next.co.uk. Никакви проблеми не съм имала с разплащането.

Имах проблеми с monsoon и jojo maman bebe, които споменавам, защото са под шапката на next, блокираха ми два пъти акаунта, защото поръчвах до адрес на превозвач. Но после ми ги разблокираха, направих няколко поръчки до нормален английски адрес и после пак започнах да поръчвам до този на GGBG, не са ме блокирали повторно.

Току що ми доставиха пратката от GGBG. За липсващия курс нищо не се знае, от 3 месеца насам казвали на клиентите, че са на финалната права, но на практика още обработвали и пращали документи за всяка една пратка. Били на огромна загуба от курса, нищо не можели да направят, всяка пратчица отваряли да преглеждат. Не ми звучеше много оптимистично цялото нещо.

Обаче детските неща на Next за великолепни и много изгодни, в сравнение с цените тук. Нямам търпение да покажа на дъщеря ми новите й пижами Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 17:53 от Макарон

# 79
Да, next.co.uk. Никакви проблеми не съм имала с разплащането.

Имах проблеми с monsoon и jojo maman bebe, които споменавам, защото са под шапката на next, блокираха ми два пъти акаунта, защото поръчвах до адрес на превозвач. Но после ми ги разблокираха, направих няколко поръчки до нормален английски адрес и после пак започнах да поръчвам до този на GGBG, не са ме блокирали повторно.

Току що ми доставиха пратката от GGBG. За липсващия курс нищо не се знае, от 3 месеца насам казвали на клиентите, че са на финалната права, но на практика още обработвали и пращали документи за всяка една пратка. Били на огромна загуба от курса, нищо не можели да направят, всяка пратчица отваряли да преглеждат. Не ми звучеше много оптимистично цялото нещо.

Обаче детските неща на Next за великолепни и много изгодни, в сравнение с цените тук. Нямам търпение да покажа на дъщеря ми новите й пижами Simple Smile
т.е. има шанс и да не доидат никога пратките ??

# 80
Нищо общо нямам с фирмата, нямам информация "от кухнята", но според мен - да. Всички ние, поръчвайки с превозвач, си поемаме рисковете. Всъщност специално за този курс мисля, че е по-вероятно нищо да не получим, отколкото да получим, но както е видно, продължавам да поръчвам.

# 81
Нищо общо нямам с фирмата, нямам информация "от кухнята", но според мен - да. Всички ние, поръчвайки с превозвач, си поемаме рисковете. Всъщност специално за този курс мисля, че е по-вероятно нищо да не получим, отколкото да получим, но както е видно, продължавам да поръчвам.
и какви загуби са претърпели,
превозвача че не ми е ясно,
те стоките са на клиентите ,аз лошото е че имам 3 скъпи неща в курса и не знам ще доидат или не.

# 82
Май дължат такси за всеки ден, в който камионът е задържан там, нещо като магазинаж, но не знам подробности.

Не поръчвам нищо, чиято загуба не мога да прежаля.

# 83
  • Sofia

Още от първия курс, който задържаха, и аз съм на тоя принцип. Wink

# 84
Май дължат такси за всеки ден, в който камионът е задържан там, нещо като магазинаж, но не знам подробности.

е камиона безкрайно ли могат да го държат там не е ли по-изгодно а) да платят пратките на всички
б)
да ги оставят там и да ги платят ?

в)  да кажат някакъв срок

# 85
Дами,искам за попитам имали фирма-превозвач която би поръчала /конкретно говоря за растения/ от чужд сайт и да ги достави,тук са безбожно скъпи поне за мен,става въпрос за Indiamart ,там са към 5-10лв...въпроса също колко би бил транспорта от Индия до Великобритания и  после до БГ .Не са по високи от метър и тежат около 2кг...нека са 3 кг...просто аз не мога да се справя с поръчката🫣от този сайт🥺😞

# 86
  • Sofia
Има такива фирми (естествено, не се коментират в темата, в която пишеш в момента), но доставката ти ще е от порядъка на няколкостотин долара. Мисля, че и сама можеш да се сетиш за причините.

Общи условия

Активация на акаунт