Как да подготвим леглото на бебето: полезни съвети за безопасен сън с Chicco

• 4 486
  • 140
  •   1
Отговори
# 105
Също съм се насочила към това легло .
С големия ми син просто се предадох и го взех при мен за да мога да се наспива. Съня е по силен понякога от нас .
Next2me го видях в една приятелка и бях силно впечатлена от леглото и цената и именно това е моя избор Simple Smile

# 106
  • Пловдив
В първите моменти от живота е най важна любовта , топлинната , грижите  и  най вече близостта до майката.

# 107
Темата за съвместния сън с бебето предизвиква много различни мнения, тъй като засяга едновременно емоционалната близост, сигурността и нуждата от сън на родителите. Да – избрах съвместен сън. 🌙 По-добър сън за бебето: Много родители споделят, че бебетата спят по-дълбоко и се будят по-малко, когато усещат присъствието на майката/таткото. Емоционална връзка: Чувството за близост и сигурност е много силно, както за бебето, така и за родителя.Няма универсално правилен избор – най-важното е какво работи за вашето семейство.

# 108
  • София
Да, избрахме съвместен сън с бебето. Дъщеря ми спеше неспокойно, будеше се многократно през нощта и беше много по-удобно да е в една спалня с нас, хем в близост до мен, хем в отделно легълце. Така можех да реагирам на всяко завъртане и приплакване, а и нощното хранене и преобуване бяха много по-лесни.
Но най-важното беше, че не исках да я отделям от себе си. Връзката с майката в първите години на детето е най-важното и сигурно нещо за него и не исках да й отнемам това. Аз също бях много по-спокойна и сигурна, когато е до мен.
Ако бях имала второ дете, пак бих процедирала по същия начин.

# 109
Когато видях за първи път такъв модел кошара, бях сигурна че ще е страхотна. След това моя приятелка я имаше. Определено беше доволна, а аз виждах идеалната симбиоза между нея и бебчето. То беше спокойно, а мама доволна че всичко е наред. И аз ще се радвам да я имам инсе радвам че има такъв модел който е в полза и на двете страни. Смятам, че няма нищо лошо в съвместния сън с бебето. Така майката успява да поспи и почине повече

# 110
Първото дете спеше до мен на спалнята и не беше много удобно, защото нямаше място за партньора ми. Сега с второто спеше в колата долепена до леглото и всички бяхме доволни.

# 111
  • София
Съвместния сън е най-доброто решение за мен.
Дъщеря ми спеше в кошара до нас дълго време, смятам , че е удобство за родителите , както и спомага за изграждането на връзка с детето. 

Ако сега можех да избирам кошара, със сигурност бих се спряла на Next2me

# 112
Нашето прекрасно момченце се роди на 9 април – първата ни рожба. От момента, в който го гушнах за пръв път, разбрах колко важно е да сме близо един до друг – особено нощем. В момента кърмя на поискване и това означава, че през нощта ставам по няколко пъти. Обикновено той заспива сгушен върху мен и всяко преместване до голямата кошара понякога го разсънва и се налага отново да започнем всичко отначало.
Затова вярвам, че съвместният сън, в своята безопасна форма, е нещо ценно - както за бебето, така и за майката. Макар още да нямаме, силно се замисляме за креватче на Chicco Next2Me -  то би ни позволило да сме още по-близо един до друг, без да нарушаваме уюта на съня.
Смятам, че в тези първи месеци няма нищо по-важно от усещането за любов и защита. А понякога това е просто едно място, където бебето може да спи до мама

# 113
  • Sofia
Кошарка долепена до моето легло. По този начин съм спокойна и на двете сънят ни е по-пълноценен

# 114
С първото ми детенце имах дървена кошарка. Бързо разбрах, че в началото е нефункционална, защото не можех да я местя от стая в стая и беше невъзможно да я монтират до спалнята ни.
С второто ми детенце се насочих към next 2 me, за да е долепена до мен и по лесно да следя малката, особено вечер. Така ще се чувствам спокойна.
Имам новородено бебче, което в момента е още в кошче-люлка.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 10:12 от B_vas

# 115
Според мен в първите няколко месеца е от изключително важно значение мама и бебе да имат по-близък контакт. Насочили сме се към точно това легълце.

# 116
  • Пловдив
През първите си години дъщеря ми спа при нас. Първо в долепена кошара, а след това и в нашето легло.
Намирам това за най-естественото нещо на света. Детето се чувства сигурно и спокойно и спи много по-добре.
Със сина ми не виждам защо да сменям работеща стратегия Simple Smile

# 117
Наскоро разглеждах кошарите next to me и бих избрала такава заради удобството и спокойствието, което би ми донесло детенцето ми да бъде до мен и да мога да реагирам, когато има нужда от мен.

# 118
Запланувала съм покупката на кошара next to me. Близостта с бебето ще даде спокойствие и на него и на мен. Не виждам никакви минуси на такъв тип легло. 🤗

# 119
  • Велико Търново
Аз избрах детето да е до мен в първите месеци, а и първите години. Смятам, че е много по-спокойно и удобно за родителите детето да е в стаята и да може да се наглежда без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт