VIP Brother 2 - 1

• 40 332
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Добре де, вчера Азис беше с дълга коса и твърдеше, че е негова. А сега го мернах с къса. Е как стават тия работи  Crazy
той отначало каза, че е негова, но след това венета като го пита, каза че не е, и я пита дали ще му помогне да си я махне вечерта.

# 181
  • Варна
Циркът е гарантиран. Само ме е яд, че не съм абонат нито на АДСЛ, нито на Евроком, затова няма как да гледам денонощния канал. Няма ли нещо някъде фрий?
ами не си само ти май, аз съм на бтк, но не мога и аз да гледам на живо Cry

# 182
  • Стара Загора
Mariel444e, ползвай бутона "редактирай", не пиши по няколко поста един след друг.  Peace

# 183
Ич му се не яде яхния...ама зор да се прави на интересен и да привлича вниманието.
                 Да бе, що не поиска ягоди и октоподи  Whistling...

# 184
  • Варна
До тези с ADSL-в момента имате ли картина?

Аз от снощи не мога да го пусна, дава някаква грешка и това е  Rolling Eyes

И на мен така  Cry
и при мен.... Sad

# 185
  • Варна
На Венета ще й закъснее цикъла, ще поиска от Брадъра тест- шуър чек, който ще е положителен и ....... ще имаме новина....  Laughing

ох, голяма сапуница стана......
  Grinning
може би нещо съм пропуснала, но някой може ли да ми каже, от къде се знае, че непременно ще има някоя Випка бременна? newsm78
ок, извинявам се за грешката. не е умишлено.

# 186
Дадоха им една кошница с картофи и лук Party А като отвориха хладилника - ще се пукне по шевовете - мезета разни, глезотийки.
Росица обяснява как е отишла да моли Иван Зографски да я финансира и той й предложил да я вземе под своето крило и да я въведе в хотелиерския бизнес.
Каза че с Евгени не са си говорили от 2 години, Венета също не общувала с него от толкова време.
Калин свири и Азис припява с пълна уста

# 187
  • Варна
Дадоха им една кошница с картофи и лук Party
Joy hahaha Joy

# 188
Азо е маса противен как пее с пълна уста. Имитира Шакира Shocked

# 189
                     Мисия първа: Запой до припадък във “ВИП Брадър”

# 190
Дадоха им една кошница с картофи и лук Party А като отвориха хладилника - ще се пукне по шевовете - мезета разни, глезотийки.
Росица обяснява как е отишла да моли Иван Зографски да я финансира и той й предложил да я вземе под своето крило и да я въведе в хотелиерския бизнес.
Каза че с Евгени не са си говорили от 2 години, Венета също не общувала с него от толкова време.

Имат храна за целия китайски народ - искат още.Не че 2-ма китайци няма в къщата.... Кошницата била по изключение....

То това не е мисия за някой... а начин на живот!

# 191
 Shocked 10 стр. домашно , не ви е срам  Mr. Green

# 192
  • София
Тоя МАЧОТО /как му беше името/ се смее като разгонен тюлен hahaha

# 193
Ха, сега да видим дали ще си сготвят яхнийка нашите ВИП-ове?  Joy

# 194
  • София

И докато обясняваше на Венето, два пъти и каза " Ти май го оДрази......

Общи условия

Активация на акаунт