VIP Brother 2 - 1

• 40 632
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 675
преди малко обядваха. ядоха зелена салата с ракийка. всички пушат, направо не видях някой, който да не пуши, а Здравко и Деси

Иначе Тишо много парадира как отказал цигарите покрай Венетка... newsm78 все е с фаса в ръка, па незнам... newsm78

# 676
Петето се присламчва към Василка, според мен това и една от целите и.

# 677
  • Има много детски смях.
Иначе Тишо много парадира как отказал цигарите покрай Венетка... newsm78 все е с фаса в ръка, па незнам... newsm78

Според мен това беше напълно преднамерено- един вид " Венета не ме е променила, колкото и да й се ще"  Peace

# 678
http://freebb.gotin.com/
Защо не тръгва още?Или е някаква измислица??? newsm45

# 679

Според мен това беше напълно преднамерено- един вид " Венета не ме е променила, колкото и да й се ще"  Peace

За мен също. PeaceТой се бaзикаше с това и на визитката,защото докато го казваше беше с цигара.

# 680
Какво си говорят Азис и Петя, че така се натъжи, май пак ще реве

# 681
Хора, моля ви да ми помогнете Confused! Живея в чужбина и мога да гледам брадъра само онлайн. Проблема е, че на страницата като го пусна и ми излиза съобщение, че нямам Windows Media Player, а аз имам. Даже си инсталирах новата версия и пак ми излиза същото съобщение. Къде е проблема, няма ли друг сайт, където мога да гледам Вип Брадър?

Най-отдолу на страницата, където пише Помощ, отваряш и има 4 неща, които евентуално трябва да се инсталират, за да се гледа  Hug Само внимавай, че ние оттам си прецакахме winows media play-ра и сега не мога да намеря от къде да си го даунлоудна фрии  Tired

# 682
Абе в сайта на ББ чета че Здравко и Десислава са се къпали заедно ... newsm78 ако някой знае нещо повече нека да пише. Пък може да има и новина ..... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 683
Тоз пък Азьо! Орева орталъка за 3 дни!  Laughing

Момичета, забравих да ви кажа: моля ви се, стига сте казвали на Деси Слава -"Десикрава". Много е грозно това. Ами какво е виновна, че е родена с едър бюст? Тя не е наливала силикон, само малко го е повдигнала след раждането, че вигурно е виснал грозничко. Помислете за момичетата, които пишат тук и са с едър бюст и страдат заради тази работа, комплексират се. Не й казвайте повече "крава"!

# 684
Здравейте бихте ли ми писали как точно е сайта на вип брадър-мерсииииии Hug newsm78

# 685
  • Има много детски смях.
Здравейте бихте ли ми писали как точно е сайта на вип брадър-мерсииииии Hug newsm78

мдаааааааааа- имаше го точно преди 1 страница  Peace

# 686
# 687
Тоз пък Азьо! Орева орталъка за 3 дни!  Laughing

Момичета, забравих да ви кажа: моля ви се, стига сте казвали на Деси Слава -"Десикрава". Много е грозно това. Ами какво е виновна, че е родена с едър бюст? Тя не е наливала силикон, само малко го е повдигнала след раждането, че вигурно е виснал грозничко. Помислете за момичетата, които пишат тук и са с едър бюст и страдат заради тази работа, комплексират се. Не й казвайте повече "крава"!
Как да не го е наливала бе,нали и показаха снимки,като е била младичка и зелена в Раднево,циците и си бяха съвсем нормални,в никакъв случай големи,че и леко виснали,а сега има за трима. Sick

# 688
  • София

Ей това е произведена новина Joy hahaha
Marie-Antoinette наистина ли си вярваш  newsm78

# 689

Нещо си в грешка...доста кубици е наляла...нищо, че не си признава, само Катето Евро, Петя Павлова и Роси са без силикон.

Общи условия

Активация на акаунт