VIP Brother 2 - 1

• 40 588
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 690
Абе какви ли кинти са им дали на Азис и Деси-то, за да ги придумат да влязат в шоуто? Thinking

Незнам за кинти..може и да не са..те Азо, Китаеца, Маги, Деси слава, Венета и Тишо и Калин Вельов са от една агитка. Не е ли странно, че ги вкарват заедно. Аз си мисля, че Азис се  е съгласил, за да си вдигне рейтинга малко, че омръзна на народа вече с гейските му глупости. И е поискал с него да влезе и групата му, и тя да понатрупа популярност.
да, със сигурност ще натрупат популярност независимо, дали ще се изложат или не
Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 691
И Венета май няма силикон. Вчера като беше по тениска си и бяха нейните. Или?

# 692
  • в баира
Азис твърди, че в песента на Георги Христов "Черно и бяло" има фраза "убит е слон, отсечен абанос". За абаноса е така, но за останалото другите му се смеят.

# 693
  • софия
варно е вярно е

За да засвири моето пиано,
убит е слон, отсечен абанос.
От тях клавиши някой е направил,
до бяло черно, до дървото кост.

# 694

При нея пък е очевидната разликата преди/сега.

# 695
Азис твърди, че в песента на Георги Христов "Черно и бяло" има фраза "убит е слон, отсечен абанос". За абаноса е така, но за останалото другите му се смеят.
Точно така е песента,за какво му се смеят Rolling Eyes

# 696
Точно така си е песента.

# 697
100% със сигурна, че Веско Данов си е платил да влезе, за да си поизчисти малко мутренския имидж, но не знам дали ще успее, че те всички във Варна го знаят какъв е
а пък и иначе защо ще го канят толкова супер неизвестен политик, камо ли ВИП

# 698
Атой пък най не си е на мястото там

# 699
Точно така е песента,за какво му се смеят Rolling Eyes
               Искам да знам как точно го чуват другите. Време е да допълним фанта-темата  Peace.

Момичета, забравих да ви кажа: моля ви се, стига сте казвали на Деси Слава -"Десикрава". Много е грозно това.

Напълно подкрепям  Peace. Или всички със силокон са крави? Всъщност дали има или няма хич не ме вълнува, неприятно ми е да го чета така.

# 700

особено със снимките от времето на Мис Rolling Eyes
Аз пък не знаех, че и е оперирала носа. В Космополитън го прочетох, а това не е от най-жълтите издания.

# 701

особено със снимките от времето на Мис Rolling Eyes
Аз пък не знаех, че и е оперирала носа. В Космополитън го прочетох, а това не е от най-жълтите издания.

И това за носа е очевдно..преди нямаше такова чипо малко носле...и бръчките е опъвала, и коса е сложила, а бе....

# 702
Азис не е никакъв Гей то си пролича от отношението му с Китаеца. Те даже не си говорят много и Азис слага възглавничка между тях.
Ех как ма е яд че не записах онези снимки от Снимка бг на които Азис и Галена се целуваха толкова страстно голички в някъкъв басейн че човек направо  Shocked Shocked "гледа и не вярва на очите си". Сега ги търся но явно продуцентите на Азис са ги изтрили. Тези снимки бяха папарашки направени от камериерка в хотел в Гърция където те са били на участие и явно после заедно са освободили напрежението!!!!

# 703
Аз да Ви кажа честно не ИСКАМ ХАХАХА да съм звезда и да влизам в Вип Брадъра,ебати няма да понеса после какви гадории хората ще са написали за мен,трябва да си огромен тимирут smile3502 bash tooth или много куха палка Joy да се излагаш така в някаква къща където те гледат милиони хора и те наричат грозен,пъпчив,трътлест,васка педераска,хахахах ужасно е,ама тия са  си големи комплекси вътре братче за пари са си продали не гъзовете ами незнам какво-никакво достойнство нямат,абслютни  смешници,пък тоя дъртият от Варна как ме дразни   #2gunfire не е истина,той е 10000000000000000000000000000000000 пъти по противен от ДЕСИКРАВКА И РОСИТУ ХИХИИХИ. Naughty Mr. Green
Калин и той не е в час,Катето-дъртата кукувица какви ги върши там не зацепвам-сигурно гнусният Дуков и я накарал да влезе,а другите и те са пълна скръб,поне дано да се сбият box tantrum та да стане малко по-пикантно и интересно,малко да се разхвърчат перуки,силикони,задници и всичко Пластик ха ха  hahaha hahaha

# 704
Азис не е никакъв Гей то си пролича от отношението му с Китаеца. Те даже не си говорят много и Азис слага възглавничка между тях.
Ех как ма е яд че не записах онези снимки от Снимка бг на които Азис и Галена се целуваха толкова страстно голички в някъкъв басейн че човек направо  Shocked Shocked "гледа и не вярва на очите си". Сега ги търся но явно продуцентите на Азис са ги изтрили. Тези снимки бяха папарашки направени от камериерка в хотел в Гърция където те са били на участие и явно после заедно са освободили напрежението!!!!

- за тези ли говориш?

Общи условия

Активация на акаунт