VIP Brother 2 - 1

• 40 592
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 630
Дайте ми,моля адреса на официалния сайт на ВИП- Брадър2!

# 631
http://vip.bigbrother.bg  - Заповядай, мила! Hug

# 632
Абе какви ли кинти са им дали на Азис и Деси-то, за да ги придумат да влязат в шоуто? Thinking

Незнам за кинти..може и да не са..те Азо, Китаеца, Маги, Деси слава, Венета и Тишо и Калин Вельов са от една агитка. Не е ли странно, че ги вкарват заедно. Аз си мисля, че Азис се  е съгласил, за да си вдигне рейтинга малко, че омръзна на народа вече с гейските му глупости. И е поискал с него да влезе и групата му, и тя да понатрупа популярност.

# 633
Абе какви ли кинти са им дали на Азис и Деси-то, за да ги придумат да влязат в шоуто? Thinking

Незнам за кинти..може и да не са..те Азо, Китаеца, Маги, Деси слава, Венета и Тишо и Калин Вельов са от една агитка. Не е ли странно, че ги вкарват заедно. Аз си мисля, че Азис се  е съгласил, за да си вдигне рейтинга малко, че омръзна на народа вече с гейските му глупости. И е поискал с него да влезе и групата му, и тя да понатрупа популярност.
да, със сигурност ще натрупат популярност независимо, дали ще се изложат или не

# 634

В предишната тема, някой беше писал, че Деси се е спазарила за 50 хилки, а за Азис не стана много ясно, ама май доста повече...

# 635
  • София

оф, големи превземки. какъв кошмар е тази жена? най -нормална жена.
понякога наистина искам да си покажете физиономиите, за да кажа ' ох, кошмар".  Sick

Да, и аз не видях нищо ужасно в нея. Жена като жена.

А чий е мустака?

# 636
# 637
Някой гледа ли?Информирайте ни какво става,моля ви!  bouquet

# 638
  • с/у ОколоМръсТното

В предишната тема, някой беше писал, че Деси се е спазарила за 50 хилки, а за Азис не стана много ясно, ама май доста повече...

мдаааааа, тъй си е. Не знам как може да има наивни по тоз въпрос?  Thinking

# 639
  • София
Някъде наскоро четох, че поискал 100 000, ма не помня къде  newsm78

# 640
  • Има много детски смях.

Доколкото разбрах от поста- на ДеситУ.

# 641

Доколкото разбрах от поста- на ДеситУ.

на Роса

# 642
И какво става сега?Никой ли не гледа?Туй Роси си мисля може и надрусана да е била,щото като такава се държи.Беше ми противна в началото ,а сега я съжалявам .Деси ,наистина можела да пее.Браво!Маги ми изглежда естествена.

# 643
и двете имат мустак - ама Десикрава имала и белези от акне, ми и аз имам

Ех, няма я Монда, да ни усведомява подробно

# 644
В момента си говорят. Ама нищо интересно.

Общи условия

Активация на акаунт