VIP Brother 2 - 1

• 40 157
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 60
  • Димитровград
ЗапИс.

# 61
Верно ли мислите, че е бременна? Rolling Eyes

# 62

не, но нищо чудно....време й е  Mr. Green

# 63
Значи не съм само аз с отрицателно мнение към Росенцето Close- много ме искефи как и падна обувчицата hahaha- ама като не си гледа в краката, а си вири носленцето hahaha
Според мен Азис направи мн.голяма грешка ,че влезна-отиде му имиджа...

Peace Peace Peace Peace

# 64
  • Варна
На Венета ще й закъснее цикъла, ще поиска от Брадъра тест- шуър чек, който ще е положителен и ....... ще имаме новина....  Laughing

ох, голяма сапуница стана......
  Grinning

# 65
Аз се чудех кое ще е детето newsm78На Десислава нейното ли ще вкарат или малкото на Здравко?

# 66

И другото, което сега се сещам е големия въпрос КОЙ ЩЕ ОБИТАВА ТАЙНАТА СТАЯ???

Ми нищо чудно някоя бременна или с дете Mr. Green

# 67
Преди малко Венетка каза, че от къщата ще снима Горещо. Канеше Здравко за гост. Може би тайната стая е студио.

# 68
това,дето Венета говори непрекъснато за мъжа си и се оплаква от него   ---адски е грозно

# 69
Не ви ли прави грозно впечатление как цепят играта на две ooooh!Като ще е Брадър да е такъв за всички. Защо за обикновените хора да има обор и овце, а за лиглюовците масажни столове Crossing Arms

# 70
  • София
Според мен Азис направи мн.голяма грешка ,че влезна-отиде му имиджа...
А, то щото един имидж, тури му пепел!
Абе и това си е имидж- АЗИС е един и трудно може да се имитира...Не ми е сред любимците,но си мисля че при него 99% от това,което се вижда е фалш....За да продължи ще му се наложи да "играе"през целия си престой...
Направи ми впечатление ,че много студенко се държат с Китаеца и то за младоженци newsm78
А Венетка и Тишо дори прекаляват с нтимниченито...
Абе веселба...

# 71
  • София
е ти ще знаеш ли как да живееш като вип
по ти подхожда овце да доиш
цял живот така сме живели и си е редно и в Къщата да е като дома
а випчетата са се родили в сребърни пелени и някой друг е акал вместо тях
няма да оцелеят в нормална човешка среда

# 72
  • София
В тайната стая ще поканят Христина и там ще им е първата брачна нощ  Joy

# 73
Не ви ли прави грозно впечатление как цепят играта на две ooooh!Като ще е Брадър да е такъв за всички. Защо за обикновените хора да има обор и овце, а за лиглюовците масажни столове Crossing Arms
Ами защото е ВИП, затова. По цял свят са така предаванията. Пък и на обикновените  хора не беше зле къщурката Mr. Green

# 74
На Венета ще й закъснее цикъла, ще поиска от Брадъра тест- шуър чек, който ще е положителен и ....... ще имаме новина....  Laughing

ох, голяма сапуница стана......

хихи

Общи условия

Активация на акаунт