VIP Brother 2 - 1

• 40 642
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 555
те с тия спец. манджи ги зръркаха Sick е на АЗИС милия му се яде   chef свинско със зеле  chef

# 556
Аууу, Деси сколаса да се гримира най- после, жива да не бях, гледам и не вярвам на Ушите си... Laughing

# 557
Без грим няма да доживеем да я видим ми се струва Simple Smile
Между другото в компроматите все дебела я имаше на снимките, но не ми се струва че е чак толкова...

# 558
Между другото в компроматите все дебела я имаше на снимките, но не ми се струва че е чак толкова...

Ами да ти кажа, за моя вкус ми идва трътлеста, но просто структурата и е такава, и е много ниска. Иначе има хубаво тяло за тези, които харесват закръглени форми. Ама чак пък да води класации за най- хубаво тяло ми се вижда прекалено.

# 559
Десито е отслабнала достааа...но трътлестият й задник и късите крака няма да изчезнат никога-факт!
Отделен въпрос...много сбръчкана ми иде нещо..особено около очите.

# 560
Да, набита е Simple Smile
Тая жена сутиен няма ли намерение да сложи?! До две години ще са и стигнали до коленете ooooh!
Постоянното носене на тонове грим си казва думата.
Въпреки всичко има нежно излъчване. Дори си мисля, че без грим ще е по-хубава.

# 561
Да, набита е Simple Smile
Тая жена сутиен няма ли намерение да сложи?! До две години ще са и стигнали до коленете ooooh!
Don't worry, силиконът не пада до коленете Wink

# 562
Питай Kasidy да ти каже Simple Smile
Нейните не са подмускулно, а подкожно и падат...падат стремглаво, особено като имплантите са по един тон Whistling

# 563
Don't worry, силиконът не пада до коленете Wink

Пада, пада Laughing

# 564
Детето на Азис и Китаеца си било баш от него, и то-не заченато инвитро, а по нормален начин-в леглото. Mr. Green

От Азис или от Китаеца? Simple Smile

# 565
Детето на Азис и Китаеца си било баш от него, и то-не заченато инвитро, а по нормален начин-в леглото. Mr. Green

От биг суперстар, как, той Китаеца е само пионка Laughing

# 566
Азис: Яхния било все едно да те яхне някой- яхни я Laughing

И Венета изглежда добре без грим.

# 567

От биг суперстар, как, той Китаеца е само пионка Laughing
От Азис, Анджи, те били дългогодишни приятели с Галката.

# 568
Не знам ,но на мен Азис и Китаеца са ми супер гнусни..............  Rolling Eyes
Десито наистина е малко трътлеста и според мойте възприятия , а този и бяст ми идва как да кажа ..........леко вулгарно нещо.Горката толкова е прегърена/товар носи все пак Wink/ ,въобще няма хубава осанка.
Тази Роси съм я засичала в Кемпински ,грозновата е горката , а и се чудя за толкова години защо не си оправи зъбите ,просто като се усмихне ми е като някакъв мутант Whistling
За сега Катето Евро ме кефи ,жената какви ги ръси ,въпреки ,че като се замисля за нейните године е малко инфантилна.
А Калин ,наистина какъв смях вади ,вчера по едно време си викам ,тоя прави ли се нещо ,ма май така си се смее.Иначе ни е комшия и доста честчко го виждам с колелото.
За сега фаворит нямамам.А тоя тишо и Здравко те кви випове са ,незнам ,то ,не че другите са страшни знаменитости , ама тези двамата............. .

# 569
  • София
Здравейте и от мен, чета понеже не гледам он-лайн и добре ме усведомявате, за което благодаря  smile3501
Та освен това пияното Роси, нещо интересно случва ли се  newsm78 Дават ли Петя, Маги, Калин, Здравко и....То май тази лудата сега е най-зрелищна де.
И била Роситу дясната ръка на Иван Зографски  Thinking Малиииии как не е фалиран още бе Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт