VIP Brother 2 - 1

• 40 698
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 660
Правилно сте забелязали странното лИбовно отношение между Азо и Китаеца .. http://life.dir.bg/2007/03/28/news1514878.html

А Азис още преди в някакво интервю каза, че само за ПАРИ би влязал в къщата ..

# 661
Съседката ми 4истише къщата на ББ.На Азис са му дали 100 000лв.
Със здраве да си ги хар4и. Peace

в смисъл той ще спечели и вече са му ги дали ли?

# 662
Ъ..що ли не се учудвам....

# 663
Може би това е шанса на Азис да обърне пак имиджа си. И да вземе парички.

# 664

според мен са му ги дали за да е там ..

# 665

естествено, че никой не е отишъл безплатно там.
в някои страни се публикуват хонорарите. май.

# 666
  • Има много детски смях.

Дали са му ги.

# 667
                В смисъл дали са му ги, пък той ако иска да си изкара още - нека печели.

Друго се чудя аз... Дали пък Азис не плака вчера, щото му липсват майката и бебето? Все пак е оставил Галка съвсем сама да се оправя, а тя е вече в... незнам кой месец...

# 668
И аз знам, 4е са им дали 100 000 за да влязат с Китаеца Peace

# 669
                               Друго се чудя аз... Дали пък Азис не плака вчера, щото му липсват майката и бебето? Все пак е оставил Галка съвсем сама да се оправя, а тя е вече в... незнам кой месец...
ох, чак ми се дорИва Crazy...

# 670
Слухове всякакви....
То е ясно, че в къщата се плаща за ден престой, и на обикновените брадъри и на тия..те са на договор, даже осигуровки им плащат Grinning
Колкото до рева на Азо...нали трябва да привлича вниманието човека...както с лука, така и със сълзите.

# 671
Хора, моля ви да ми помогнете Confused! Живея в чужбина и мога да гледам брадъра само онлайн. Проблема е, че на страницата като го пусна и ми излиза съобщение, че нямам Windows Media Player, а аз имам. Даже си инсталирах новата версия и пак ми излиза същото съобщение. Къде е проблема, няма ли друг сайт, където мога да гледам Вип Брадър?

# 672
Хора, моля ви да ми помогнете Confused! Живея в чужбина и мога да гледам брадъра само онлайн. Проблема е, че на страницата като го пусна и ми излиза съобщение, че нямам Windows Media Player, а аз имам. Даже си инсталирах новата версия и пак ми излиза същото съобщение. Къде е проблема, няма ли друг сайт, където мога да гледам Вип Брадър?
хм,при мен изписва няма връзка със сървъра  newsm78 и ме е яд,че не мога да гледам

# 673
Изтървах ви края! "Началната" тема я прочетох от край до край, но вече не насмогвам, определено.

Да си кажа моя коментар.

Много интересни ВИП-ове са избрали. Като за България и нашите представи за ВИП-таман са си! Даже няколко са много, много ВИП.

Азис е влязъл барабар с младоженеца (Китайчо), шаферката си (Маги), кумата си (Деси) и 3-ма от гостите си на сватбата (Венета, Тишо и Катето). Т.е. стават 7! Катето го играе между двете групи. Дружка, дружка с Азис, ама не се знае, може да се наложи и да е дружка с другите. Малко вероятно, ама тя да си върже гащите.

Другите малко от кол и въже сбирани-някаква си Роси (ни я знаем, ни сме я виждали), бизнесмен от Варна (за какво е влязъл той да го пита човек), Пети Пол отчаяно се опитва да се задържи "популярна", Здравко га стана калайджия, га му почерня гъзът! Калин и той да го пита човек какво търси там...Тези 5-имата ми се струва, че първи ще изхвърчат...И сигурно на тях ще им се плати само хонорар за всеки ден участие-да речем по 200 лева на ден.

А другата банда цялата са с предварително уговорени суми и хич не им пука на края как ще се самоизгонват. Що излезе и последният, ще си направят веселба в "Дали" и 3 дни яли, пили и се веселили...

Мъжете са много скучни засега.

Жените обаче са царици всичките.

А Азис направо да не повярва човек какви смехории ръси (от прочетеното в тялото.бг).

Голям купон! Grinning

# 674
преди малко обядваха. ядоха зелена салата с ракийка. всички пушат, направо не видях някой, който да не пуши, а Здравко и Деси

Общи условия

Активация на акаунт