VIP Brother 2 - 1

• 40 326
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 855
Мисията е успешна.

# 856
А защо Росица си мисли, че е сред най-добрите плувкини?

Това се отнася само за басейни пълни с водка  Mr. Green

# 857
Ами тя живее в мезонет срещу хотела му. newsm78

# 858
  • София /Абсурдистан
Още докато влизаха писах, че мъжът ми я е возил пияна като прасе, до дома на Зографски, едва я е свалил от колата, не е искала да слиза, искала да спи #Crazy

От далече си личи, че мацката е алкохоличка. Как ли дядото не го е забелязал до сега?

# 859
На Росито няма ли кой да и отвори вратата да си ходи , само се излага Joy Joy Joy.Но пък от друга страна трябва да има и един откачалник ,иначе ще е  малко скучно.

# 860
Венета веднага се обиди на Азис. Защото Азис каза, че където е той, там е и Китаеца и каза "Щом са ме гледали 2 млн. хора, като съм влизал, значи и Китаеца са го гледали!"
И Венета веднага си пусна отровата, колко било селско това изказване и т.н. Контрираха Венета, че била решила, че Тихомир е по-известен от Маги Желязкова и тя"Той е много по-известен и от нея и от много други!"
И после Венета към Азис "Просто си избери ролята, защото вчера като ти казах, че си най-голямата звезда тук, ти каза да не те цепя от колектива!"

# 861
  • Там където е семейството ми
Айде Азис и Китаеца се здърпаха. Mr. Green

# 862
Азис се кара на КИтаеца, че бил нареждал къде да застанат хората. И му каза, че ако продължава да се държи така, Азис щял да спре да му говори Crossing Arms и Китаеца каза "Ми, както искаш!" Whistling

Ох, ама Венета е голяма змийка - някой казва нещо и тя скача на въпреки веднага.  Rolling Eyes

# 863
Мммм, Азис има страшен маникюр Heart Eyes Heart Eyes

А Деси слава е невероятна просто  bouquet

# 864
Забелязахте ли Тишо с какво самочуствие се е сдобил?
Като че ли е хванал господ за шлифера! #Crazy

# 865

Бе Господ не е хванал, ма на Венетка между краката лежи  Wink Той нали това искаше  Wink

# 866

Аз не забелязах подобно нещо.Как пък го реши това не знам.

# 867
  • Там където е семейството ми
Да бе да....
Сигурно е сънувала,докато е изтрезнявала. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 868
  • София /Абсурдистан

Бе Господ не е хванал, ма на Венетка между краката лежи  Wink Той нали това искаше  Wink
Осъществил е човека мечтата на живота си, защо да няма съмочувствие  Mr. Green Mr. Green

# 869
  • София
Адски са ми забавни! Утре май ще се купува е-кард, че не мога по никакъв друг начин да гледам. В офиса сме на БТК, ама ...ще тръгнат нещата на уволнение:) Някой да гледа по друг начин през интернет?

Общи условия

Активация на акаунт