VIP Brother 2 - 1

• 40 263
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 870
  • До хладилника, който обичам
Ако някой не сбие деня до две изречения скоро, няма да си играя с вас! Crossing Arms

# 871
От това, което аз днес гледах:
Венета ще води "Горещо" от Къщата.Утре ще го записва в Изповедалнята, но се чудеше кой да е първият й гост. Беше се сдухала, защото не знаеше как да си направи предаването и дали да покани Росица за гост. Също така другите като че ли леко я бяха изолирали. По-специално Десислава, Петя, Азис си сформираха една групичка, покрай тях се завъртат Маги и Катето.
Азис не обръща никакво внимание на Китаеца, хич не си говорят, нито докосват. Все едно не се познават.
Разрази се един лек спор м/у Данов и Маги Желязкова за Вип-овете. Накрая Данов заяви, че никой в Къщата не е Вип, и че Евгени Минчев е достоен да му лъска обувките.
Петя каза на Десислава, че може да измисли нещо и да я свърже с една жена, която пишела песни на най-големите звезди на световната музикална сцена. Та умуваха каква песен Десислава да подготви, за да успее да се представи в добра светлина. Говореха си за музикалния бизнес.
После пяха и свириха.
И май това беше в общи линии
Мисия "Кой е номер 1" - има 12 подиума (от 1 до 12) за 3 минути трябва да се наредят на тези подиуми и да решат кой е по-известен (съответно най-известният трябва да се качи на подиум номер 1). Ако се справят успешно с мисията,ще получат обилна италианска вечеря + италианска музика.

Азис го сложиха на 1во място, не мога да видя другите как са се наредили. Азис спори, че Катето трябва да е на негово място, но другите го контрираха.

Венета веднага се обиди на Азис. Защото Азис каза, че където е той, там е и Китаеца и каза "Щом са ме гледали 2 млн. хора, като съм влизал, значи и Китаеца са го гледали!"
И Венета веднага си пусна отровата, колко било селско това изказване и т.н. Контрираха Венета, че била решила, че Тихомир е по-известен от Маги Желязкова и тя"Той е много по-известен и от нея и от много други!"
И после Венета към Азис "Просто си избери ролята, защото вчера като ти казах, че си най-голямата звезда тук, ти каза да не те цепя от колектива!"

# 872
Да се запиша и аз.

# 873
Забелязахте ли Тишо с какво самочуствие се е сдобил?
Като че ли е хванал господ за шлифера! #Crazy

Аз не забелязах подобно нещо.Как пък го реши това не знам.
Ами, че така де!Как ли го реших? newsm78
 Ако обичаш, без такива умозаключения!
Отдавна го наблюдавам по разни предавания и изяви.Не ми е от днес това вЧепатление.

# 874
  • До хладилника, който обичам
Жива и здрава да си! Simple Smile

# 875
На Тишо май никога не му е липсвало самочувствие, че да се сдобива с него. newsm78

# 876
Такаа, то май стана ясно, че сватбата на Азис и Китаеца е цирк, обаче тези двамцата Венета и Тишо хич не ми се връзват newsm78

# 877
                На официалния сайт можеш да провериш къде точно в твоя квартал (в София) продават и-кард.

Защо си говори сама тази жена?
               Не е ясно, но всички влезли вътре започват да го правят - рано или късно  Mr. Green...

Oт далече си личи, че мацката е алкохоличка. Как ли дядото не го е забелязал до сега?
               Мда, има признаци на алкохолизъм. И защо да не са забелязани? Тя самата каза, че Зографски и забранява да пие и пуши, и ако тя случааааайно запали или пийне една чашка - и се сърди дълго. Въпреки това я приема такава, каквато е, предполагам. 

# 878
Последно в мисията бяха подредени:Катето, Десислава, Азис, Китаеца, Венета(май)..и т.н.

# 879
Забелязахте ли Тишо с какво самочуствие се е сдобил?
Като че ли е хванал господ за шлифера! #Crazy

Аз не забелязах подобно нещо.Как пък го реши това не знам.
Ами, че така де!Как ли го реших? newsm78
 Ако обичаш, без такива умозаключения!
Отдавна го наблюдавам по разни предавания и изяви.Не ми е от днес това вЧепатление.

Ако обичаш не с такъв тон;) Наблюдавай си го там Тишо,следи му изявите и си сдържай нервите.Има самачувствие-защо да няма?!И преди си имаше,ама сега може да му е по-висока,защото има изяви,а ги има защото има такива като тебе да му ги следят.

# 880
Цитат
"Щом са ме гледали 2 млн. хора, като съм влизал, значи и Китаеца са го гледали!"

А от къде моля, знае колко души са го гледали-нали нямат инфо от външния свят.......или аз нещо съм пропуснала.......

# 881
Цитат
"Щом са ме гледали 2 млн. хора, като съм влизал, значи и Китаеца са го гледали!"

А от къде моля, знае колко души са го гледали-нали нямат инфо от външния свят.......или аз нещо съм пропуснала.......

Преди да почне мисията ББ им съобщи колко хора са гледали старта на шоуто.

# 882
Този сезон ще имат информация от външния свят, нали имат и пощенска кутия.

# 883
Венета каза във визитката си,че яде много,а току що на вечерята сподели,че много внимава какво яде и кара предимно на салати,защото като качи 2-3 кг.много трудно ги сваляла... ThinkingДолавям леко противоречие някакво Whistling

# 884
Жива и здрава да си! Simple Smile

Жива и здрава да си и ти Мис Бу, щото аз тоз въпрос го задавах няколко пъти, но ..... без отговор. Сега разбрах накъде е  духал вятърът в Къщата днес. Тенкю!

Общи условия

Активация на акаунт