Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №33

• 44 746
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
На мен от суровите семена ме боли стомаха, така че не са ми опция. Понякога взимам по една лъжица ленено масло сутрин. Но не съм редовна.

# 541
Ох ще си изтрия мнението ако искате. Нищо не рекламирам. Над 40 съм и правя инвитро. Под хубави хормони имам предвид Лх и Фсх 5, при предишни месеци стойности по 20.

# 542
А как е АМХ? Когато сте правили хормони прегледи правени ли са, за кисти и антрални фоликул и? Един месец хормони около 5 пак не е ОК, защото ЛХ към ФСХ има съотношение. Трябва да е тенденция, а не нещо еднократно. Друго взимате ли освен тези семена?
Не се заяждам, питам като човек с бая ин витро процедури зад гърба си.

# 543
А физически и психически как се чувстваш? Някакви оплаквания да са ти се коригирали? Не се вълнувам толкова от числата.

# 544
Да, за съжаление и аз имам много опити зад гърба си и всеки месец следим хормони и правим фоликуметрия. Не съм имала кисти последните месеци. Амх ми е 0.7. Този месец имах 9 антрални, спрямо 4 миналият. Освен тази добавка, която ми препоръчаха за хормонален баланс, лекувам пропускливи черва и съм на хранителен режим.
Психически - паник атаките ми намаляха на около 50%, но не мога да кажа има ли общо с тази добавка.
Не искам да отклонявам темата от същността й,  просто видях че коментирате нещо, което пия в момента и реших, че мога да съм полезна. Преди време тук препоръчах друга добавка, която пиех в момента (Формула за гинекологична подкрепа) - както виждате, нищо общо със сегашната, и мисля, че имаше доста дами, останали доволни.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 17:22 от vanesa_georg

# 545
БНТ Подкаст
Хранене и хормонален баланс след 40 - мисията ВЪЗМОЖНА! | ФЕноМЕНА жена | Епизод 1

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 19:42 от #RAngelova

# 546
  • София
Знаете ли нещо ефикасно за нокти? Нещо да изследвам? Цепят ми се от месеци, случвало се е и преди, но не за толкова дълго. Мерц няма по аптеките.

# 547
Геритамин поне месец (а по-добре 2-3) пийте по 1 на ден. В много случаи има осезаем ефект за кожа, коса и нокти.

# 548
  • София
Благодаря, веднага ще взема. Бях забравила за него. Имам и известен косопад.

# 549
Аз скоро пих като поддържаща терапия за лигавично заболяване и имаше учудващо добър резултат и за ноктите, и за косата. Също не се бях сещала с години за него, но имам и добри отзиви отпреди това.

# 550
И имайте предвид, че Геритамина качва и кила.

# 551
Някои имаме нужда Simple Smile но и не забелязах такъв ефект при мен.

# 552
Някои имаме нужда Simple Smile но и не забелязах такъв ефект при мен.
Но аз забелязах и го спрях.

# 553
  • София
А, не ща кила.🫣😀 Ще видим, преди години съм го пила, не си спомням такъв ефект, дано и сега така.

# 554
За ноктите - и цинк.

Общи условия

Активация на акаунт