Яна продължава да се напикава , от понеделник сме на физиотерапия за това, някакви нагревки ще им правят с парафин май. Вече съм леко отчаяна , не знам психологически ли е проблема или здравословен. Психолог ли да търся или друг лекар. Вече и до магазина ме е страх да отида, днес се напика в ДМ . На почти всяко излизане се прибира напикана. И въобще не казва ,че е напикана , как е възможно не знам . Със Сами толкова се мъчих с памперса , сега същите гадости отново се случват . Днес Яна ми напика завивката , вчера на Сами възглавницата. Просто сяда да си играе и се изпуска . Как е възможно след 5,6 месеца без памперс да има такъв регрес, при положение че сама си е свалила памперса и нито съм я подсещала за гърне , нито нищо , всичко сама си започна да прави и не се изпускаше, казваше си като и се пишка . Не искам да връщам памперса , мисля че после ще ми е още по трудно да го махна, вече са големи. Ама и това в студа на вън да се напикава не е работа, не смея да ги извеждам. Не знам какво да правя.... И отново с градината сме до никъде , как да я пусна така напикаваща се , оня ден се напика 11 пъти за 9,10 часа. Кой ще се занимава в градината да я преоблича на 20 мин . Вече направо много се отчаях и не знам какво да правя.