Малките ни откриватели - родени Август 2022г🤸🤹♂🧚♀(тема 20)

• 8 787
  • 278
  •   1
Отговори
# 225
Лизи, аз съм купувала Зизу, но пантофки и сандали. Крачето на Рая е нормално, не е тясно или пухкаво. Купувам й само боси обувки, DdStep, Frodo, Wildling, Biomechanics/босата серия/, КК-босата серия.
Какви обувки търсиш?

# 226
Есенни обувки ,но Колев и колев и дд степ са им много широки. Преди малко поръчах Тимо, някаква нова марка боси , май са румънски, дано им станат , уж консултанта каза ,че са за тесен крак. Пробвах и в Малкото краче, всичко което харесах , казаха че няма да стане на ширина, включително  и зизу и се бях отчаяла по рано. Като стане време за обувки и ми става лошо!  Дано тези дето съм поръчала станат...

# 227
Лизи, Колев и Колев имат модели и за тесни крачета. Явчето е с тесен крак, тънък глезен, паснаха му идеало един модел маратонки, иначе във всичко друго беше като “скочил”.
Affenzahn, Fili са подходящи също.

https://k-k.bg/product/detski-bosi-maratonki-kk-v-cvyat-djins-barefoot-1
Тези взех

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 15:42 от NI_CI

# 228
Ние както казах сме пробвали 3 вида от Колев и колев и всичките стягаха крачето. Според мен са си за тясно краче

# 229
Кой модел е станал? Дай да го видя?
 Като по малки , успявах да им взимам от Колев , но сега този модел дето поръчах беше мега широк. Даваха го ширина 7см , после като гледах всички други модели , които има номер,( те са си с голям крак 27 и 28)  , всички ги дават тази ширина. Иначе при Яна точно това е проблема , тънък глезен и пета , и то от всички страни около петата е широко и колкото и да стягам лепенката все седи много широко, може свободно да бъркам с пръст от страни, седи като дупка.  Сега се моля тия дето съм поръчала да станат , че не ми се занимава вече.

Лизи, Колев и Колев имат модели и за тесни крачета. Явчето е с тесен крак, тънък глезен, паснаха му идеало един модел маратонки, иначе във всичко друго беше като “скочил”.
Affenzahn, Fili са подходящи също.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 16:53 от Lizi:) :)

# 230
Пуснах линк в предния пост, но са до 25ти номер.
Май обаче имат подобни със същата подметка в голяма номерация.
https://k-k.bg/product/detski-bosi-obuvki-kk-v-dva-nyuansa-na-rozovo-barefoot

# 231
Не знам къде съм гледала , ама не бях видяла линка в предишния пост Joy
Тия са много яки , като са високи около глезена и подплатени от вътре ще са по тесни ,има надежда , че ще държат крака. Иначе тези ,които върнах са с абсолютно същата подметка на листенца. Като последния линк.

Пуснах линк в предния пост, но са до 25ти номер.
Май обаче имат подобни със същата подметка в голяма номерация.
https://k-k.bg/product/detski-bosi-obuvki-kk-v-dva-nyuansa-na-rozovo-barefoot

Редактирам ,че съм с последен пост.
Обувките дето поръчах са много хубави за тесен глезен и слаб крак . Най сетне уцелих

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 14:29 от Lizi:) :)

# 232
Момичета,минавам да похваля пантофи от шейн ако някой от вас търси нещо гъвкаво
Толкова са гъвкави,все едно детето е босо. Мрежени са ,а това е нашия случай е чудесно,защото на Вики му се бели кожата на стъпалата ако му се запарят крачетата. Цената няма какво да я коментирам,с намаление ни излязоха 9 лв от 13 и нещо и се водят боси.  Утре тръгва на детска и съм притеснена,ще яде ли,ще пишка ли ,ще пие ли вода .Утре е и рожденник . Ще се възползвам да украся вкъщи и да го изненадаме .

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 11:53 от Radii❤️

# 233
  • Варна
Супер изглеждат, Ради! Аз съм поръчвала от Тему и също са удобни такъв тип. Вие решихте да го пуснете за няколко месеца все пак? Хубаво изкарване утре и дано адаптацията е плавна!

# 234
Ами ,да  
Така или иначе като заминем ще е сред чужденци ,в детската поне да развие повече говора,умения,хранене . А и той самия жадува да е сред деца ,чака с нетърпение детската. Когато е вкъщи постоянно ни казва ,че иска да ходи на вън при дечицата . Ще стискам палци да не боледува много ,ако издържи тези 2 месеца ще е супер,но ако реши че не му харесва и не иска да ходи няма да го насилвам,защото и без това ще е за месец-два.
Вкъщи сега го мъчим да забелваме пишлето иначе ни пращат на обрязване ,защото не е забелен изобщо и има събрала се смегма. Сърце не ми дава да го подлагам на операция . Стискайте палци да успеем ръчно да забелим това пишле 🙄

# 235
Момичета , кажете нещо ефикасно за сопол , от 19 август са със сопол , мина им за няма седмица и почна пак , междувременно хванаха и вирус с повръщане.  3 вируса за няма месец. Педиатърката иска да почваме антибиотични капки, аз искам да ги забавя , да пробваме с нещо друго , така или иначе микробиологията винаги е чиста.

Има ли някой сега започнал градина без да е ходил на ясла, ще ми е интересно какво се случва Blush

Казах на педиатърката , че искам да ги пускам , каза че ще е ,,мътна и кървава ,, и колко човека трябва да ми кажат ,че не са за ясла тия деца , ама все някога ще трябва , така или иначе си боледуват и вкъщи , искам да пробваме.

# 236
Пробвала ли си спрей със сребърна вода

# 237
Преди доста време , мисля че миналата година взимах, кажи някоя конкретна марка

# 238
Лизи секрет пуснахте ли? Хубаво е да се види дали няма някоя бактерия. Иначе знаеш Плами тръгна на детска градина,но преди това си посещаваше ясла. За сега няма проблем,но все пак си предпочита при майка ми пред детската. Иначе добре си решила да ги пробваш на детска. Те си боледуват така или иначе🥲

# 239
  • Велико Търново
Лизи, да кажем че съм доволна от Вискофлу, иначе приятелки много хвалят черните капки-коларгол май бяха. Но мисля че имат антибиотик и те.

Вики тази седмица в вкъщи с ангина 🥴

Общи условия

Активация на акаунт