🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 24 320
  • 395
  •   1
Отговори
# 120
Възмутително е това, което виждаме, отново. Вратите на стаите нямаха брави... Нямат пари, ама извинете, колко струва да се купи боя да боядисаш вратите на стаите и да им сложиш брави? Поне това! Пълен потрес.

# 121
  • На морето!
Явно не са кандидатствали наистина нуждаещи се или останалите са били неспасяеми, за да се спрат на това семейство. Поредното мързеливо семейство с претенции и жалби като изследвали жертви на обстоятелствата. Майката е много дразнеща.
Бащата защо те участва в изненадата-почивка?

# 122
  • София /Абсурдистан
Има и евтини брави. Нищо не пречи на строителя да ги сложи.
Между другото, никой не спомена, че големият син нещо работи. Може и да не.

# 123
  • Наблизо
Според мен няма и толкова желаещи (не че няма нуждаещи се,но те не се записват) за предаването,иначе със сигурност биха избирали наистина нуждаещи се.

Ама чак пък панела да е оставен на цимент,ми идва в повече.Моите родители навремето така са си получили апартамента,като двама студенти без доходи и пак са успели лека полека да сложат под,кухня..

# 124
Абсолютна мизерия. Предполагам, че жилището е било общинско и не са искали да вложат и един лев докато не са го купили. Не ги разбирам такива хора…
Майката говори за себе си все едно е самотна майка, а за децата -  все едно са бебета, а едното е голям мъж на 25 с професия и заплата. Малкото пък е израснало с телефона вероятно и в първи клас не говори добре. Потрес!

П.С. Големият син каза, че работи в радиото.

# 125
  • София
Аз защо разбрах, че големият син е тонрежисьор? Т.е.взима някаква заплата.
Пълен потрес и мизерия.
Поредните white trash.

# 126
Имам една позната, която има живот като от филм на ужасите. Тормозена и пребивана от мъж алкохолик. Тъкмо го напуска и е премазана от дърво докато стои на улицата. Тежка операция, учи се да ходи. Гледа детето си сама, което е с психически проблеми. Грижи се за 80-годишна майка на легло. От целия ужас впоследствие развива онкологично заболяване. Защо на тази жена не се помогне? Тя също е учителка.

Излагат се от предаването с избора на неподходящи кандидати за ремонт.

# 127
  • гр.София
Последните епизоди нещо издиша Бригадата. Много неподходящи семейства. Няма как да не осигуриш топла вода на жена си в кухнята Rolling Eyes Изобщо не вярвам на сълзите им, много изкуствено ми е всичко, особено майката.
Баткото каза, че работи в Радио Благоевград.

# 128
  • Наблизо
Имам една позната, която има живот като от филм на ужасите. Тормозена и пребивана от мъж алкохолик. Тъкмо го напуска и е премазана от дърво докато стои на улицата. Тежка операция, учи се да ходи. Гледа детето си сама, което е с психически проблеми. Грижи се за 80-годишна майка на легло. От целия ужас впоследствие развива онкологично заболяване. Защо на тази жена не се помогне? Тя също е учителка.

Излагат се от предаването с избора на неподходящи кандидати за ремонт.
Запишете я,както казах по-горе - просто това са кандидатите или от останалите нещата са направо неспасяеми за 5 дни и бюджета.

# 129
Ама това предаване не е за най-бедните хора в България. Избират семейства от тези които са се записали и имат терен за работа на бригадата и за реклама на фирмите които участват в процеса.

# 130
  • София /Абсурдистан
В Благоевград са много ниски заплатите. Да, сега се сетих, че казаха, че големият син работи в радиото. Ама то и никой не си дава зор де.

# 131
  • Fire & Blood
Разбор какво видях аз досега. Майката разбрах, че е учителка. Ако е така на това ли учи и възпитава децата? Учителските заплати и отпуски не са малки, за строителството какво да говорим. Ние останалите извън тези браншове как изобщо оцеляваме след като тези с ТРИ заплати живеят така. Или просто са поредните "техни" хора с безплатния ремонт. Кофти ми е за Калин и момчетата, направо почнаха да се гаврят с тях. Никой не е длъжен да разчиства чуждата мърлявщина, за безплатния ремонт има продуценти. То вече бая зрители се оттеглят и не желаят да гледат и с пълно право.

# 132
  • Наблизо
Сега,в тяхна защита ,бащата сигурно плаща наем в София,живее там цяла седмица.
Момчето сигурно не е на пълен работен ден,а и ако е ,взима сигурно 900 лева.Сигурно имат немалко кредити,които не споменават и са гледали и болен човек на легло.
Ама все пак,при трима здрави и прави мъже да не направят поне под…ми идва в повече.

# 133
Чудно ми е защо бащата не работи в Благоевград, за да не дава пари за квартира и да ги налива в семейния бюджет? Все пак строителството не е строго специфична професия, която се практикува само в София.

# 134
Стая по стая да правят най-елементарното са под 500 лева на стая - балатум, боя или тапети, брава... Майката е учителка, 2000 лева заплата, ако има дълъг стаж ги взема чисти, отделно има допълнителни плащания през годината - диференцирано, тринайсета заплата, облекло, от които й се събират сигурно още 1 500 - 2 000, макар и на няколко части. С тях може да се правят освежавания на стаите една по една. Баткото, ако живее у дома и внася 900, това означава, че поне своята издръжка поема. Бащата, ако работи в София и освен собствената си издръжка сигурно изкарва и пари за децата си, защото то иначе няма смисъл да е на квартира далеч от тях. Дядото, когато са гледали на легло поне трябва да е получавал пенсия, вероятно и интеграционни добавки за ТЕЛК, може и асистент някой да му е бил. На стана е тежко да гледаш човек на легло, не само финансово, но физически и психически. Защо няма топла вода в кухнята не разбрах. Защо, след като се топлят на печка с дърва този мъж не е взел такава на водна риза и съответно да сложи радиатори по стаите?

Общи условия

Активация на акаунт