🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 23 272
  • 395
  •   1
Отговори
# 330
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Първия и последен епизод за този сезон завършиха със сълзи на радост и благодарност. Мария, Калин, всички момчета от Бригадата, доброволците, спонсорите БРАВО! Това предаване продължава да бъде най-смисленото, в ефир пълен с пошлост и скандали ми идва като глътка свеж въздух. Чакам вече новия сезон, с още повече спонсори и щастливи хора с ремонтирани домове.

# 331
Всичко се получи чудесно. Перфектен завършек на сезона.

# 332
Да, много помогнаха на тези хора, всичко е направено много добре.

# 333
Много хубаво семейство! Родителите изглеждат толкова свестни хора. Георги въпреки всичко не пада духом! Наистина бригадата направи всичко, за да бъде домът възможно най-функционален!🍀🙏

# 334
Единствено бих разменила местата на леглото и гардероба в стаята на момчето, струва ми се малко по-лесно за маневриране при влизане, ако не се набива в таблата на леглото. Но те ще си преценят и преместят, ако преценят. Взели са му такова ел. легло и ел. инвалидна количка - това е страхотно. Прекрасен епизод. Дано има късмет момчето и да го чакат по-добри дни и възстановяване. Дано!

# 335
Всичко в къщата направиха със сърце и стана много хубаво и удобно. Но защо трябва спонсори да му купуват дори удобна количка, като това е задължение на социалното министерство. Като гледах момчето и пак се ядосах, защото има невероятни технически новости, обещават от години, а нищо не купуват за хората. Все някой да дари,все някой да се смили, докога?!

# 336
  • София /Абсурдистан
Така е, защото няма държава. Приспособленията за хора с увреждания са много скъпи, дори да са с ниска себестойност. И от това направиха печеливш бизнес. Дано момчето да се оправи и да живее нормален живот.

# 337
Всички перфектни  майки в България, обличат детето си като за сватба на детската площадка и после го почват с"не сядай, не пипай, не тичай, не прави нищо и не бъди дете"
Този епизод беше достоен край на тазгодишния цикъл. Дано това момче е живо и здрава и успее да подобри състоянието си. Прекрасно, сплотено семейство видях.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 10:34 от red soul

# 338
  • Белгия
Необходима е огромна сума за пет операции в Турция, има я в кампанията. Само с раздвжване няма да стане.

# 339
  • # супернатурална #
Сумата нараства с дребни дарения от обикновени хора. Браво, Мария! Успех, момче!

# 340
Къде е тази кампания?

# 341
https://www.btv.bg/shows/brigada-nov-dom/novini/vizhte-kak-mozhe … fJZ9Ss7C2iSh4bzAQ

Ако желаете да помогнете на Георги, можете да го направите на:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

IBAN: BG98UNCR70001526059827

БАНКА: Уникредит Булбанк

ПОЛУЧАТЕЛ: Георги Любомиров Нейчев

ОСНОВАНИЕ: Дарение за Георги Нейчев

или:

https://pavelandreev.org/bg/campaign/pomogni-na-georgi-da-prohodi-otnovo

# 342
Доста си поревах, докато гледах днес..

# 343
Последен за сезона епизод, който ме хвана за гърлото. Много се равам, че помогнаха на това семейство. Дано това младо момче се възстанови, за да поеме живота си в свои ръце.
Колкото до положението на мебелите, все пак родителите могат да разместят всичко, те са тези които знаят кое как ще им е удобно. Много ми напълниха сърцето, дано се събере нуждана сума, която е направо космическа, но няма да губим надежда.

Нямам търпение за новия сезон и новата порция емоции, които ще ни предложат.

# 344
  • SF
На такива добри и свестни хора каква ужасна карма... Много симпатично семейство и Георги е умен и хубав.
Дано детето се оправи поне до степен да може сам да си измие зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт