🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 23 307
  • 395
  •   1
Отговори
# 315
Аз не съм драскала по стените у нас и не само не ми е хрумвало, но и съм сигурна какви биха били последствията. Обаче, на около 2 години и половина помня как щях да ям бой от баба, защото изрязах кръгче в едното перде. Тя ме гонила жената, за да вземе ножицата да не се нараня с нея, ама аз оревах Света, защото мислех, че ще ям шамари. Е, как да драскам, че даже исках да ставам художник.Laughing
ПП: Хайде по-ведро, че стана досадно с това драскане вече. Драскало детето, майката е ок и се умилява, ремонтираха им апартамента и това е.

# 316
Най-накрая пак история, където си заслужава да помагнат.

# 317
Катастрофа или болест?

# 318
Катастрофа

# 319
  • Наблизо
Катастрофа.С кола,той е бил пътник,шофьорът е карал с някаква ужасна скорост.

# 320
  • София /Абсурдистан
Май казаха, че това е последен епизод.

# 321
Май казаха, че това е последен епизод.
Да днес е финалът на сезона

# 322
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Като за финал история, която трогва и разплаква. Това е целта на предаването, да помага, вдъхва надежда и подава ръка на отритнатите, забравените, страдащите..... Дано другия сезон се замислят за подбора. Сега за епизода това толкова симпатично и мило момче заслужава малко радост след това, което му се е случило. Родителите му правят каквото могат, но пак се питам къде е държавата, къде са рехабилитаторите, психолог, къде е подкрепата.

# 323
  • София
Тежко беше началото, тежък е и финалът на сезона...

# 324
Не съм спряла да плача откакто видях момчето. Дано бригадата успее да внесе малко радост в живота му. И дай, Боже, след рехабилитации един ден това дете се оправи или поне се подобри състоянието му.

# 325
Харесва ми епизодът засега. Мило и симпатично семейство с голямо изпитание на пътя си. Къщата е чиста, поддържана и уютна. Момчето заслужава домът му да стане по-достъпен с оглед уврежданията. Желая им цялото здраве и късмет и едно голямо чудо и щастлив финал. Дано някой не скочи, че не било достатъчно мизерно, за да им се помогне. И дано майсторите не вземат някое безумно "функционално решение".

# 326
Дано си стегнат бригадата и да го направят най-вече наистина функционално. А не само да отбият номера.

# 327
Ех, страхотен епизод! Разплаках се , а какви добри съученици:)

# 328
Ех, страхотен епизод! Разплаках се , а какви добри съученици:)
Дано младежите останат в подкрепа на Георги не само пред камерата. Момчето има нужда от приятели.
Хареса ми и къщичката на Бруно. Сладур! Animal Dog

# 329
Има кампания за прохождането на момчето в pavelandreev.com. Дано повече хора се включат да помогнат, макар и с малко.

Общи условия

Активация на акаунт