🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 22 339
  • 389
  •   1
Отговори
# 345
Милото момче. Желая му от сърце и се надявам един ден да го видя пак по телевизията, но като пример за много успешна операция и голямо подобрение на състоянието му. Hands Pray
Относно ремонта, определено се постараха бригадата. Не можах да изгледам в детайли. Може би само ваната ми се видя неподходяща за момчето. Очаквах да е някак по-пригодена за неговото състояние. Но много се радвам за семейството. Ето това беше искрена благодарност.

# 346
  • София
Имам приятел със същата травма от катастрофа. Не успя да проходи, но е самостоятелен и с професия и работа. Дано Жорката се подобри и да има бъдеще на самостоятелен човек, което ще е най-голямата радост за родителите му.

# 347
Дано гледат тези, които карат като ненормални по пътищата и се укротят малко, защото последствията могат да са ужасяващи.
Благодаря за информацията за дарителската сметка.

# 348
Дано се съберат парите за лечение на момчето! Щом дават голям шанс за възстановяване, струва си да се опита. Жестока съдба за здраво, право момче, за секунди се е обърнал живота му....

# 349
За съжаление много надежди дават в Турция, които не винаги са осъществими, най-вече за пари. Дано случаят не е такъв и успее момчето, дано се събере сумата.

# 350
Мария в момента по бтв с малката Дани (сестричката от историята с петте деца).

Обявиха, че ще има нов сезон.

# 351
За Георги тази сутрин казаха, че са събрани половината пари за операциите в Турция. Общо им трябват 300 000 Евро. Браво на хората, и аз ще помогна, семейството го заслужава.
За Дани не успях да гледам.

# 352
  • SF
Дани така се беше изпопритеснила, че почти нищо не успя да каже.
Казаха, че са били притеснявани от хората, които искат да им помагат и малко са попрекалили.

Според мен помощта трябва да е само финансова, а не всеки да си изтупа черните чували с боклуци пред домовете им.

# 353
За съжаление много надежди дават в Турция, които не винаги са осъществими, най-вече за пари. Дано случаят не е такъв и успее момчето, дано се събере сумата.
На същото мнение съм. При това от опит с татко. В Турция са царе на обещанията.
Не са събрани половината пари от сумата. Поне не от линка за кампанията.
Жалко, че съм изпуснала това сладко момиченце.

# 354
За такъв тип травми в Русия и Израел нямат ри повече опит? Наясно съм ,че към момента и двете държави не са опция.

# 355
  • София /Абсурдистан
В Израел евентуално. За гръбначни травми и в Германия са добри.

# 356
Много ми хареса епизода! Семейство, в което бащата не е избягал, а е стълб и опора в трудното изпитание! Дано Георги успее в тази битка! Желая им го от сърце!

# 357
  • София
Добре, че не е имало човек пред завъртялата се с превишена скорост кола.
Че и тия пометените от невнимателни шофьори хора никой не ги бръсне за слива и много от тях също са инвалиди. И там вече им е причинено отстрани.

Браво на бащата действително. Стана ми жал за родителите, заслужават да им се улесни живота. банята и холът са много функционални. С другото не можах да рилейтна, въпреки че мой братовчед умря на място в подобен инцидент, защото са карали неадекватно, както и той. Жалко за близките, те като умрат, държавата не се грижи достатъчно.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 17:35 от The Catcher in the Rye

# 358
Дано се оправи това момче по бързо, животът е пред него!
Аз не разбрах, защо съучениците му 5 години не са отишли да го видя? Странно...

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 18:34 от monii

# 359
Нито пък класната му, ама плакала за него.
То вярно, че като се случи нещо такова е плашещо и много хора не знаят как да реагират, но учител да не се обади да говори с родителите и да организира съучениците за мен говори лошо за класа и класната. Иначе хубаво, че все пак са откликнали и се събраха поне част от тях.

Общи условия

Активация на акаунт